Marinka Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='ranias']a ja kocham Ciebie:lol: i małego piesia :lol: a gdzie wpłacić Rudzikowi pieniążki- na konto fundacji czy funi?[/QUOTE] Na konto funi :) Quote
ranias Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Marinka']Na konto funi :)[/QUOTE] ok :lol: już posyłam Quote
Aimez_moi Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 A slyszalas ostatnio, ze jestes ANIOLEM? Quote
Marinka Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Poszła dziś wpłata z PayPala od Moniki R. - 40 złotych Wcześniej poszła wpłata z PayPala od Małgorzaty K.-Cz. - 20 złotych - czy doszła? Na PP wpłynęła wpłata od Ania s.-K. - 50 złotych - teraz wędruje na konto Ani :) Quote
mari23 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 dotarły wpłaty: 10,- Joanna J. z Brzezin (28.09.) 20,-Ewa Magdalena L. z Mrągowa (28.09.) 20,- z PAYPALA od Małgorzaty K. (01.10.) 120,- Barbara U. z Gliwic (01.10.) Quote
Marinka Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='mari23']dotarły wpłaty: 10,- Joanna J. z Brzezin (28.09.) 20,-Ewa Magdalena L. z Mrągowa (28.09.) 20,- z PAYPALA od Małgorzaty K. (01.10.) 120,- Barbara U. z Gliwic (01.10.)[/QUOTE] Pieniążki jeszcze będą spływać :) Mam taką nadzieję :) Na wydarzeniu Rudzika tylu dobrych LUDZI :) Quote
ranias Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Marinka']Pieniążki jeszcze będą spływać :) Mam taką nadzieję :) Na wydarzeniu Rudzika tylu dobrych LUDZI :)[/QUOTE] bo Rudzik przyciaga dobre serduszka, może i pojawi się to serduszko tylko dla niego.... Quote
Marinka Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='ranias']bo Rudzik przyciaga dobre serduszka, może i pojawi się to serduszko tylko dla niego....[/QUOTE] Tego chciałabym najbardziej :) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Czesc rudzik;) Jestem i ja. Pani Malgosia dzwonila i mowila ze w przyszlym tygodniu wybiera sie do funi wlasnie pomoc chyba jemu ;) Moim zdaniem ta pani czyni cuda. Mojemu gadziorowi pomogla czas szkolenia sie skonczyl ale co jakis czas pani do mnie dzwoni badz wysyla maile z pytaniem czy sobie radze i czy jest ok. Zawsze powtarza ze mozemy wrocic i spowrotem sobie wszystko przypomniec. 3 mam kciuki za chlopaka. Quote
funia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [B]Mam wspaniałą nowinę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otrzymalam telefon w sprawie Ruszika . Pani Małgosia ma wielką propozycję dla niego . Pytanie do was czy się zgadzacie . 23 czerwca P.Małgosia chce zabrać Rudzika do Osrodka Psiej Psychologi w Lublinie na,, badania ,,pod okiem doktórów od psychologi zachowań . Pani MAłgosia zna już wiele zachowan Rudzika bo duzo rozmawiamy i bardzo chcemu pomóc . Badania będą polegac na obserwacji (po 8,9 godz dziennie )i pracy z nim studentów i psychologów w tym Pani Małgosia . Rudzik bedzie mieszkał w osrodku w pokoju z osobą która bedzie z nim pracowała. Jest to pomoc w kontekscie my wam a wy nam .Czyli . Obserwacja i znalezienie problemu oraz cały pobyt bedzie bezpłatny ,ale w zamian za to musimy zgodzic sie na udostepnienie wszaytkich materiałów z obserwacji psychologicznej czyli filmów ,zdjęc i instruktazy dla osrodka psychologii . Mysle ,ze szansa jedna na 1000 .!!! Oczywiście trzeba spisac odpowiednia umowe z osrodkiem . Do jutra czekam na decyzje . Pani Małgosia omówiła sprawę Rudzika z doktorem i uważaja ,ze jest to ciezki przypadek i chca podjąć się tego z wielka radoscia i nieukrywaną ciekawością z nadzieja na znalezienie problemu . Co wy na to ??????[/B] Quote
funia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Zrobiłam parę sztuczek z nim na polecenie Pani Gosi i powiem wam ,ze są małe efekty . Ona dzisiaj cieszyła się jak dziecko ,ze nam się to udało . Tylko pozostaje kwestia najtrudniejsza bariera ,której Misiek nie da przekroczyć .....Ale po to wła.snie pojechałby do tego osrodka . Quote
funia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Oto strona [URL]http://savant-psychologia.pl/[/URL] Quote
funia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 PIerwszy raz spotkałam osobę ( szkoleniowca -behawiorysty ) który z taka pasja i oddaniem rozmawia o psach ...... Mysle ,ze to nowa przygoda przed nami . Dobrze ,ze ja poznałam ..z resztą przez przypadek .;) Quote
Marinka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Funiu, tak jak już mówiłam w rozmowie telefonicznej...idę na to :) Wyrażam zgodę dla dobra Rudzika...mam nadzieję, że to pomoże temu przemiłemu psiakowi znaleźć dobry, troskliwy i kochający dom :) Quote
mari23 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Marinka']Funiu, tak jak już mówiłam w rozmowie telefonicznej...idę na to :) Wyrażam zgodę dla dobra Rudzika...mam nadzieję, że to pomoże temu przemiłemu psiakowi znaleźć dobry, troskliwy i kochający dom :)[/QUOTE] nie skorzystać z takiej propozycji to by było...... ( słowa mi zabrakło aż tak negatywnego ) cudownie, że taka szansa się Rudzikowi trafiła !!!! osoba, która będzie się zajmowała Rudzikiem pewnie go tak pokocha, że nie odda..... to takie moje maleńkie "życzenie-marzenie" a może Ksenię w dwupaku by chcieli :evil_lol: Rudzik nasz nie tylko los na loterii wygrał z tym ośrodkiem, ale i wzbogacił się na dodatek: 5,- Joanna J., Brzeziny (02.10.) 5,- Dorota W. z Wrocławia (02.10.) 7,- Natalia S. z Jaworzna (03.10.) 30,- Hubert Jacek Sz. z Warszawy (03.10.) 40,- Marinka PAYPAL (03.10.) 20,- Anna D._E. z Zakopanego (04.10.) Quote
Marinka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Deklaracje: Od X 2011: Ilio - 20 zł/mies. Od VI 2012 - VI 2013: Krystyna Ch. z fb - 30 zł/mies. Od IX i X 2012: Maria Sz. - 5 złotych/mies. Ilona M.-S. - 10 zł/mies. Wpłacone IX Rajmund N. - 5 zł/mies. Wpłacone IX Małgorzata K.-Cz. - 10 zł/mies. Wpłacone IX,X Małgorzata K. - 30 zł/mies. Wpłacone IX Natalia S. - 5 zł/mies. - od X Wpłacone X Paulina H. - 5 zł/mies. Iza M. - 10 zł/mies. Ewa L. - 10 zł/mies. Wpłacone IX,X Anna D-e - 20 zł/mies. Wpłacone X Jolanta P. - 10 zł/mies. Wpłacone IX Razem 160 zł/mies. Barbara U. - 120 zł Wpłacone Monika S. - 40 zł Wpłacone Razem: 160 złotych Quote
ranias Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 to dobrze,że Rudzik dostał taką szansę :lol: pieniądze na konto funi wysłałam....Rudziku, życzę ci samych szóstek z zajęć :loveu: Quote
funia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='ranias']to dobrze,że Rudzik dostał taką szansę :lol: pieniądze na konto funi wysłałam....Rudziku, życzę ci samych szóstek z zajęć :loveu:[/QUOTE] Pieniądze są na moim koncie .dziekuje . W razie co moge odeslać jak nie będa potrzebne , Quote
ranias Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='funia']Pieniądze są na moim koncie .dziekuje . W razie co moge odeslać jak nie będa potrzebne ,[/QUOTE] Rudzikowi zawsze sie grosik przyda "na drobne wydatki"....:lol: Quote
Marinka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Z tym wyjazdem Rudzika do szkoły - chodzi oczywiście o [B]23 październik 2012[/B] :) Quote
Marinka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Wpłatę od Ani S.K. mam już na koncie :) Jutro przelewam 50 złotych :) Quote
Recommended Posts