Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Rudzik ma nową deklarację miesięczną na rok z fb od Krystyny Ch. w wys. 30 zł/mies.[/QUOTE]

jaka dobra wiadomość !!!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ranias']fajnie, przydadzą się pieniążki maluszkowi :lol:[/QUOTE]

nasz Rudzik bogaty ;)

30,- Krystyna Ch.z Krasnopola (08.06.)
30,- ilo (08.06.)
108,- Sebastian Michał F. z Poniatowej (11.06.)

150,- Daria J. dla Argo, Marcela i Rudzika - Marinka podzieli ;)

Posted

[quote name='Marinka']Ilonko, zryczałam się jak bóbr,...[B]TO TWOJE NAJWIĘKSZE Z DZIEŁ[/B]...szkoda, że nie można wydrukować i rozklejać na każdym rogu...[/QUOTE]

oj, tak..... i ja się zryczałam bardzo.....
i Rudzik tam jest wśród innych....

Posted

[B]Zapraszamy na VII edycję bazarku na który fanty podarowała Nasza Kochana ranias[/B] :loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228171-VII-EDYCJA-dla-PAŃ-PANÓW-DZIECI!-DLA-5-OGONKÓW!-4-07-g-21"]< [SIZE=4]KLIK[/SIZE][/URL]

Posted

[quote name='Marinka'][B]Zapraszamy na VII edycję bazarku na który fanty podarowała Nasza Kochana ranias[/B] :loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228171-VII-EDYCJA-dla-PA%C5%83-PAN%C3%93W-DZIECI%21-DLA-5-OGONK%C3%93W%21-4-07-g-21"]< [SIZE=4]KLIK[/SIZE][/URL][/QUOTE]

cioteczki - spieszcie się, bo warto ;)
ja już zakupy zrobiłam :)

Posted

Sorry za offa.
Kto mieszka w Kraśniku, albo jeździ w okolice Kraśnika (lubelskie)?
Mój szef jechał z Krasnegostawu do Kraśnika drogą842. 10km przed Krasnikiem, między[B] Zakrzówkiem a Pułankowicam[/B]i zatrzymał się, ponieważ zobaczył koczującego psa (mix setera).
Rzucił mu kiełbasę i w tym momencie pojawiła śliczna suka, bardzo podobna do tego psa, z 4 szczeniętami. Cała dzika rodzina podobno urokliwa.
Szef rzucił im surową polędwicę w kawałkach i próbował złapać szczeniaki.
Suka warczała na niego, a dzikusy uciekały w zboże.
Jeśli ktoś przejeżdża tamtędy, proszę, zwrócić uwagę na to miejsce i chociaż karmę niech wysypie.
Jest to szczere pole, jadąc od Kraśnika po lewej stronie. Pies siedział przy samej drodze, przy uschniętej jabłoni.

Posted

[quote name='erka']Sorry za offa.
Kto mieszka w Kraśniku, albo jeździ w okolice Kraśnika (lubelskie)?
Mój szef jechał z Krasnegostawu do Kraśnika drogą842. 10km przed Krasnikiem, między[B] Zakrzówkiem a Pułankowicam[/B]i zatrzymał się, ponieważ zobaczył koczującego psa (mix setera).
Rzucił mu kiełbasę i w tym momencie pojawiła śliczna suka, bardzo podobna do tego psa, z 4 szczeniętami. Cała dzika rodzina podobno urokliwa.
Szef rzucił im surową polędwicę w kawałkach i próbował złapać szczeniaki.
Suka warczała na niego, a dzikusy uciekały w zboże.
Jeśli ktoś przejeżdża tamtędy, proszę, zwrócić uwagę na to miejsce i chociaż karmę niech wysypie.
Jest to szczere pole, jadąc od Kraśnika po lewej stronie. Pies siedział przy samej drodze, przy uschniętej jabłoni.[/QUOTE]

ależ historia....... biedne psiaki :(
oby im ktoś szybko pomógł

dla Rudzika wpłynęły pieniążki:

5,- Bernadetta P. z Malborka (18.06.)
10,- Paulina H. - Kropcia (18.06.)

Posted

[quote name='Aimez_moi']A ja..... jezeli pozwolicie zajrze do chlopaczka.......:)[/QUOTE]

Ależ oczywiście - ZAPRASZAMY :) nie tylko na jednorazową wizytę :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jak tam chlopaczek sie miewa?[/QUOTE]

Dobrze .dzisiaj wyczesywałam mu kudełki .Bardzo mu sie podobało .Leżał z wywieszonym językiem i domagał się aby jeszcze mu tak robic .
Gdy chcę go pogłaskać niżej niż kark jest pisk....i ucieczka .Nie wiem sama juz co robić z tym ....
W domu coraz lepiej nawet się przemieszczał .ALe były tez dwie suczki i moze dlatego czuł się pewniej .
Smycz i spacery ok .Zakłądanie szelek tylko w boksie .Na zewntarz nie ma takiej opcji ucieka .
W boksie bez problemu zapinam i idziemy ,.