mari23 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Marinka']Rudzik ma nową deklarację miesięczną na rok z fb od Krystyny Ch. w wys. 30 zł/mies.[/QUOTE] jaka dobra wiadomość !!!! Quote
Marinka Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='mari23']jaka dobra wiadomość !!!![/QUOTE] Prawda? :) Zaraz zrobię wydarzenie Łatkowi :) Quote
ranias Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 fajnie, przydadzą się pieniążki maluszkowi :lol: Quote
mari23 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='ranias']fajnie, przydadzą się pieniążki maluszkowi :lol:[/QUOTE] nasz Rudzik bogaty ;) 30,- Krystyna Ch.z Krasnopola (08.06.) 30,- ilo (08.06.) 108,- Sebastian Michał F. z Poniatowej (11.06.) 150,- Daria J. dla Argo, Marcela i Rudzika - Marinka podzieli ;) Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 A ja wstawię na dogo film który stworzyłam, a który pochłonął dużo czasu.... musi jednak najpierw wgrać się na YOU TUBE Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Może zechce ktoś zobaczyć [URL]http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be[/URL] Quote
Marinka Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Ilonko, zryczałam się jak bóbr,...[B]TO TWOJE NAJWIĘKSZE Z DZIEŁ[/B]...szkoda, że nie można wydrukować i rozklejać na każdym rogu... Quote
mari23 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Marinka']Ilonko, zryczałam się jak bóbr,...[B]TO TWOJE NAJWIĘKSZE Z DZIEŁ[/B]...szkoda, że nie można wydrukować i rozklejać na każdym rogu...[/QUOTE] oj, tak..... i ja się zryczałam bardzo..... i Rudzik tam jest wśród innych.... Quote
Iljova Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Niestety wielu jeszcze nie ma ale nie dałam rady umieści wszystkich które bym chciała Quote
Marinka Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [B]Zapraszamy na VII edycję bazarku na który fanty podarowała Nasza Kochana ranias[/B] :loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228171-VII-EDYCJA-dla-PAŃ-PANÓW-DZIECI!-DLA-5-OGONKÓW!-4-07-g-21"]< [SIZE=4]KLIK[/SIZE][/URL] Quote
mari23 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Marinka'][B]Zapraszamy na VII edycję bazarku na który fanty podarowała Nasza Kochana ranias[/B] :loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228171-VII-EDYCJA-dla-PA%C5%83-PAN%C3%93W-DZIECI%21-DLA-5-OGONK%C3%93W%21-4-07-g-21"]< [SIZE=4]KLIK[/SIZE][/URL][/QUOTE] cioteczki - spieszcie się, bo warto ;) ja już zakupy zrobiłam :) Quote
erka Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Sorry za offa. Kto mieszka w Kraśniku, albo jeździ w okolice Kraśnika (lubelskie)? Mój szef jechał z Krasnegostawu do Kraśnika drogą842. 10km przed Krasnikiem, między[B] Zakrzówkiem a Pułankowicam[/B]i zatrzymał się, ponieważ zobaczył koczującego psa (mix setera). Rzucił mu kiełbasę i w tym momencie pojawiła śliczna suka, bardzo podobna do tego psa, z 4 szczeniętami. Cała dzika rodzina podobno urokliwa. Szef rzucił im surową polędwicę w kawałkach i próbował złapać szczeniaki. Suka warczała na niego, a dzikusy uciekały w zboże. Jeśli ktoś przejeżdża tamtędy, proszę, zwrócić uwagę na to miejsce i chociaż karmę niech wysypie. Jest to szczere pole, jadąc od Kraśnika po lewej stronie. Pies siedział przy samej drodze, przy uschniętej jabłoni. Quote
mari23 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='erka']Sorry za offa. Kto mieszka w Kraśniku, albo jeździ w okolice Kraśnika (lubelskie)? Mój szef jechał z Krasnegostawu do Kraśnika drogą842. 10km przed Krasnikiem, między[B] Zakrzówkiem a Pułankowicam[/B]i zatrzymał się, ponieważ zobaczył koczującego psa (mix setera). Rzucił mu kiełbasę i w tym momencie pojawiła śliczna suka, bardzo podobna do tego psa, z 4 szczeniętami. Cała dzika rodzina podobno urokliwa. Szef rzucił im surową polędwicę w kawałkach i próbował złapać szczeniaki. Suka warczała na niego, a dzikusy uciekały w zboże. Jeśli ktoś przejeżdża tamtędy, proszę, zwrócić uwagę na to miejsce i chociaż karmę niech wysypie. Jest to szczere pole, jadąc od Kraśnika po lewej stronie. Pies siedział przy samej drodze, przy uschniętej jabłoni.[/QUOTE] ależ historia....... biedne psiaki :( oby im ktoś szybko pomógł dla Rudzika wpłynęły pieniążki: 5,- Bernadetta P. z Malborka (18.06.) 10,- Paulina H. - Kropcia (18.06.) Quote
Marinka Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Fajnie, że jakaś kasa spływa na Rudzika :) Ja jednak wciąż mam nadzieję na DS... Quote
Iljova Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 I tego się trzymamy będzie domek tylko nie wiemy kiedy :) Quote
Marinka Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Rudziu, co u ciebie słychać...robisz postępy w noszeniu szeleczek i chodzeniu na smyczce? Quote
mari23 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 30,- od AIMEZ_MOI dla Rudzika wpłaciła Marinka (21.06.) Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 A ja..... jezeli pozwolicie zajrze do chlopaczka.......:) Quote
Marinka Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Aimez_moi']A ja..... jezeli pozwolicie zajrze do chlopaczka.......:)[/QUOTE] Ależ oczywiście - ZAPRASZAMY :) nie tylko na jednorazową wizytę :) Quote
ranias Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 cały czas mam nadzieję,że ktoś po maluszka zadzwoni ...... Quote
funia Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='Aimez_moi']Jak tam chlopaczek sie miewa?[/QUOTE] Dobrze .dzisiaj wyczesywałam mu kudełki .Bardzo mu sie podobało .Leżał z wywieszonym językiem i domagał się aby jeszcze mu tak robic . Gdy chcę go pogłaskać niżej niż kark jest pisk....i ucieczka .Nie wiem sama juz co robić z tym .... W domu coraz lepiej nawet się przemieszczał .ALe były tez dwie suczki i moze dlatego czuł się pewniej . Smycz i spacery ok .Zakłądanie szelek tylko w boksie .Na zewntarz nie ma takiej opcji ucieka . W boksie bez problemu zapinam i idziemy ,. Quote
Recommended Posts