Marinka Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Bazarek ladymonia0610: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211019-KONIEC.ROZLICZAM-gt-Radio-samochodowe-Sukienki-Bizuteria-Przypinki-ZAPRASZAMY-./page5[/URL] Cyt. mari23: to może ja wyjaśnię tyle, ile wiem: wpłaty, jakie wpłynęły potwierdziłam tu na wątku, zacytowałam powyżej - razem 78 złotych Monika prosiła, żeby 30 złotych przekazać na Rudzika - nie mam nic przeciw, a wręcz przeciwnie, chyba nawet na wątku Rudzika lub na PW do Marinki pisałam - ale co do bazarku, jako całości - skoro był na 3 psy - trzeba to rozliczyć i podzielić - to chyba szefowa bazarku może i powinna zrobić... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211019-KONIEC.ROZLICZAM-gt-Radio-samochodowe-Sukienki-Bizuteria-Przypinki-ZAPRASZAMY-.?p=18521543&viewfull=1#post18521543[/URL] i cyt. Ladymonia0610: Prosiłam , żeby 30zł przekazać na Rudzika. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211019-KONIEC.ROZLICZAM-gt-Radio-samochodowe-Sukienki-Bizuteria-Przypinki-ZAPRASZAMY-.?p=18257407&viewfull=1#post18257407[/URL] [B]Niniejszym księguję kwotę 30 złotych na konto Rudzika...bez daty wpływu, bo jej nie znam[/B] Quote
Marinka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Zaglądam do ciebie z nadzieją, że dowiem się czegoś... A jak obróżka na twojej szyjce...jest tam jeszcze? Quote
ranias Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 a ja przywitam się z niuńkiem choć to już późna pora na powitania :lol: Quote
Marinka Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='ranias']a ja przywitam się z niuńkiem choć to już późna pora na powitania :lol:[/QUOTE] Nie przesadzaj raniasku...wcale nie jest tak późno :) Quote
funia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Obrózka jest .Nie zjadl jej ....na szczęście .Niech no pogoda się zrobi normalna wezmę się trochę za jego spqacery .Ale jednak lepiej aby miał szelki z obrożą bedzie pisk. Quote
Marinka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='funia']Obrózka jest .Nie zjadl jej ....na szczęście .Niech no pogoda się zrobi normalna wezmę się trochę za jego spqacery .Ale jednak lepiej aby miał szelki z obrożą bedzie pisk.[/QUOTE] Jednak do obroży też powinien się przyzwyczaić... Jestem ciekawa z czym związany jest ten lęk? gdyby zakładanie powodowało tę panikę pomyślałabym, że nigdy nikt mu nic podobnego nie zakładał...On jednak reaguje paniką na sam widok obróżki w ręce... Quote
Iljova Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Może był nią mocno bity, duszony itd :( Quote
Marinka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Rudziku, słyszałam dziś od Funi, że nie niszczysz ani budki, ani zabawek :) Jesteś kochany maluszku :) Quote
Iljova Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Coś takiego Rudzik jest taki grzeczny ? No to super :-) Quote
mari23 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Iljova']Coś takiego Rudzik jest taki grzeczny ? No to super :-)[/QUOTE] Rudzik jest grzeczny - w przeciwieństwie do mojego najnowszego kurrrrrrrrr.... dupelka - pożeracza smyczy i wykładzin... poszedł przelew za hotelik Rudzika - 28 letego Quote
Iljova Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Cześć Rudziku :-) Witaj Ranias :-) A gdzie reszta ? Quote
Marinka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='ranias']a u Rudzika coś pusto....jak tam maluszku?[/QUOTE] Fakt...troszkę go zaniedbałam :oops:, organizując pomoc dla Puszka...Ale obiecuję poprawę :) Quote
mari23 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Marinka']Fakt...troszkę go zaniedbałam :oops:, organizując pomoc dla Puszka...Ale obiecuję poprawę :)[/QUOTE] jeszcze nam Łatek został.... ale o Rudziku nie zapominamy :) Quote
Marinka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='ranias']Rudzik jak lisek, Łatek jak krówka :lol:[/QUOTE] Rudzik jest kochany, Łatuś bidniutki, a Puszek właśnie przyjechał do Wrocławia i jutro będzie u Marysi :) Quote
mari23 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Marinka']Rudzik jest kochany, Łatuś bidniutki, a Puszek właśnie przyjechał do Wrocławia i jutro będzie u Marysi :)[/QUOTE] żal Łatusia bardzo...i Rudzika też, że domku wciąż nie ma, choć u funi mu dobrze jest... a Pusio ma liczne końsko-psie towarzystwo i bardzo warczy na dużego psa.... jutro czeka go podróż przez Wrocław ( jest na wsi kilka km za Wrocławiem) Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Cześć słodki Rudziku żeby ten domek był jak najszybciej :-) Quote
Marinka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 [quote name='Iljova']Cześć słodki Rudziku żeby ten domek był jak najszybciej :-)[/QUOTE] Oj tak...jak najszybciej... Dzisiaj porobię mu troszkę nowych ogłoszeń :) Quote
Iljova Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 witam wszystkich w dniu dzisiejszym, po długiej przerwie zniknięcia dogo [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-V4siWNAtEUA/Twn13BDWA7I/AAAAAAAAHSQ/bKRiWlQiV-4/s288/389124_image_1.jpg[/IMG] Quote
funia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wczoraj MIsiek spacerował na obrozy .Niestety tylko na wybiegu bo poza nim zapiera się i wtedy jest koniec . JOlu co z szelkami ? Przydałoby się cos mu kupić bo zapomni całkiem tego co sie nauczył ... PS .Zosia wyjechała ....MIsiek jest smutny i widać .ze zagubiony .Był z nią jak jednosć .Uwielbiali się . Quote
Marinka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [INDENT] [INDENT] [B]Zakończyła się IV edycja bazarku dla pięciu psiaków [/B]:smile: Zebrałyśmy [B]271,45 złotych[/B] :smile: [B]Raniasek[/B] :loveu: [B]dorzuciła od siebie[/B] [B]28,55 złotych [/B]:smile:co dało nam łączną kwotę [B]300 złotych [/B]:smile: [B]Kwota 300 złotych dzielona na pięć ogonków daje nam [COLOR=red]60 złotych[/COLOR] dla każdego ogonka :smile:[/B] I tak: [U][B][COLOR=red][/COLOR][/B][/U][COLOR=red][U][B]Rudzik[/B][/U][/COLOR] [B]wzbogacił się o [COLOR=red]60 złotych[/COLOR] :smile:[/B] Marysiu proszę potwierdź tutaj i na bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221519-Rozliczamy%21-IV-Edycja-dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-i-Dzieci%21-Dla-5-psiak%C3%B3w%21-ROZLICZAMY%21"]http://www.dogomania.pl/threads/221519-Rozliczamy!-IV-Edycja-dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-i-Dzieci!-Dla-5-psiak%C3%B3w!-ROZLICZAMY![/URL] [/INDENT] [/INDENT] Quote
Recommended Posts