Ladymonia0610 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/221690-Psio-Kocia-Skarbonka-dla-zwierz%C4%85t-pod-opiek%C4%85-Stowarzyszenia-Help-Animals-Malczyce[/url] Quote
Marinka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Iljova']A czy ja napisałam ze to źle ???? ;-) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-clH8ebSMhUM/Tx3V8F5QGrI/AAAAAAAAHpI/g_SDImvBE3U/s800/0106789647.gif[/IMG][/QUOTE] Nie :) Pytanie było przewrotne ;) Quote
Marinka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='ranias']kombinować warto ....[/QUOTE] Wzbudzasz we mnie nadzieję ... :cool3::cool3::eviltong: Quote
ranias Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Marinka']Wzbudzasz we mnie nadzieję ... :cool3::cool3::eviltong:[/QUOTE] zawsze warto ją mieć- ponoć :razz::loveu: Quote
Marinka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [B]Poszły pieniążki za styczniowy czynsz Rudzika - 310,- :)[/B] Quote
Marinka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Dzięki funiu za potwierdzenie :) A jak się Rudzik miewa,,,czy Zosia nadal jest w hoteliku? Quote
ranias Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A Zosia to koleżanka najlepsza Rudzika-Misia? Quote
funia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zosia na razie zostaje .... Misio niestety nie chodzi na spacery bo juz nie mam szelek .Przegryzł ostatnie .I tu trzeba cos mądrego wymyślec bo im dłużej nie chodzi tym trudniej mu się wdrozyć znowu . W domu siedzi obrażony ,ale spokojniejszy .Tylko teraz bez szelek nie ma szans na nic .Obroży wole mu nie zakładac .... Quote
Marinka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Rudziku, pomóż nam pomagać tobie... Quote
funia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Marinka']Rudziku, pomóż nam pomagać tobie...[/QUOTE] Wyjełas mi to z ust .... Dzisiaj miałysmy niezłą gimnastykę z handzia .....Ufff.. Zakładałyśmy wiatrołapy w budach .Są to przezroczyste paski z ala pleksy ,psy wchodząc popychają je i sa w srodku . Ale zauważylam ,ze MIsio cos nie bardzo wchodzić chce chyba bał się tej przezroczystej przeszkody w wejsciu do budy .... Wstawiałam jedzenie z miską do środka nie chciał ,handzia kusiła na inne sposoby nie chciał w końcu wystraszony naszymi staraniami po podniesieniu na sznureczku jednego paska wskoczył ....Ale nie podobało mu sie to oj nie ... Jolu co z szeleczkami tymi łańcuszkowymi jest szansa ? Quote
Iljova Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Biedny Rudzik :( to wszystko efekt przeszłości ... Ciężko go przekonać..... Quote
ranias Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Rudziku, ściskam twoje krótkie łapinki....nie marzniesz ? Quote
ranias Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 no to podmuchamy na te łapinki,żeby nie marzły..... Quote
Iljova Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja się przyłączam do dmuchania i chuchania w Rudzikowe łapki :-) Quote
funia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 To fakt ,ze on zmarzlak .Nie lubi dużych mrozów i łąpki podnosi .Ale ma taki wypas w boksie ,ze narzekać nie moze za nic .... Marcela się boi bo go tamten ofukał ... Omija go szerokim łukiem . Dzisiaj na jego nieszczęście spadła miotła ( urwał się zaczep )zaraz za nim jak wychodził ...Pisku było ....Matuniu .Nie wiedziałam co się stało bo przecież stał koło mnie przed sekundą a za chwilę skowyczał uciekając . Teraz pewnie na jej widoik bedzie wiał . Oj Miśku ,MIśku .Chyba jajko nad tobą wyleję .... Quote
funia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Czy macie jakieś szelki niezniszczalne ?Jakiś link ? Patrzyłąm trochę na allegro ale nic nie znalażłam .:roll: Quote
ranias Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='funia']Czy macie jakieś szelki niezniszczalne ?Jakiś link ? Patrzyłąm trochę na allegro ale nic nie znalażłam .:roll:[/QUOTE] Czy dla Misia potrzebne jakieś specjalne szeleczki, bo na allegro sporo tego tylko nie ma podkreślenia,że są jakieś super mocne.... Quote
Iljova Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dla Miśka trzeba naprawdę mocnych szeleczek żeby oparły się jego ząbkom ;-) Quote
mari23 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Iljova']Dla Miśka trzeba naprawdę mocnych szeleczek żeby oparły się jego ząbkom ;-)[/QUOTE] moja tymczasowiczka Róża tez przygryza szelki w parę sekund, dostała więc po prostu obrożę łańcuszkowe szelki zimą to chyba nie bardzo, zwłaszcza, że Misiaczek raczej gładkowłosy ( bo na przyklad mój Łatuś to na swoim puchatym niedźwiedzim futrze nie poczułby pewnie, że coś mu założyli ;)) Quote
Iljova Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cześć Rudziku :) Raniasku może Ty też pobiegasz z Rudzikiem ? Bo ja się przyłączę :) Quote
mari23 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='mari23']moja tymczasowiczka Róża tez przygryza szelki w parę sekund, dostała więc po prostu obrożę łańcuszkowe szelki zimą to chyba nie bardzo, zwłaszcza, że Misiaczek raczej gładkowłosy ( bo na przyklad mój Łatuś to na swoim puchatym niedźwiedzim futrze nie poczułby pewnie, że coś mu założyli ;))[/QUOTE] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/1174/3cbd8f8cd2436ab6med.jpg[/IMG][/URL] oto Róża.... prawda, że podobna do Misia-Rudzika? tylko większa trochę i bezogoniasta całkowicie, ale dzikuska zestresowana tak, jak i on.... szelki przegryza błyskawicznie, obroży nie potrafi, ale idąc na smyczy.... podgryza smycz( kable w domu też gryzie :mad:) no i na smyczy żadnych potrzeb nie załatwi - dopiero w domu....:shake::placz: oj, chyba z tej pościeli na wybieg w końcu trafi... Quote
Recommended Posts