Marinka Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Kamila Proc']a czemu Wiola ma bana?[/QUOTE] Bo tak się zamamiło jednej z moderatotek do 5.03. musimy poczekać na Wiolę...niestety :( Ale czyta nas :) Quote
mari23 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ciekawe, jak Majkel z Jasiem się dogadał :) Quote
Kamila Proc Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 aha, to niedlugo. bo juz sie balam Quote
Marinka Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='mari23']ciekawe, jak Majkel z Jasiem się dogadał :)[/QUOTE] Zgrzytów nie było. Wiolka dziś w rozmowie ze mną bardzo chwaliła Majkela :) Chłopak już nie ma prawie wcale żadnych lęków, daje się pogłaskać nawet obcym :) [quote name='Kamila Proc']aha, to niedlugo. bo juz sie balam[/QUOTE] Ja też...bo szczerze mówiąc bardzo tu Wiolki brakuje :( Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Czyli kurdupelek juz jest 100% twardzielem?......:):) Quote
Marinka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Aimez_moi']Czyli kurdupelek juz jest 100% twardzielem?......:):)[/QUOTE] No pewnie :) Majkel jest twardzielem :) Wiola odbudowała jego wiarę w człowieka...a on oddał jej w zamian serce i całe przywiązanie....no i obronę :) Quote
Sieropsiniec Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Nie podoba Mnie się że nazywacie go kurduplas... On jest mały ale przecież tak samo ważny:) [IMG]http://imageshack.us/a/img534/7554/dscn4844q.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img825/6087/dscn4823d.jpg[/IMG] Quote
Marinka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Witaj Wiolka :) Sieropsiniec...kurdupelek to tak pieszczotliwie :) To z sympatii do Majkela :) i jego wielkiego ducha :) Quote
Wiola&Miłosz Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Marinka']Witaj Wiolka :) Sieropsiniec...kurdupelek to tak pieszczotliwie :) To z sympatii do Majkela :) i jego wielkiego ducha :)[/QUOTE] Milosz ma dzisiaj zly humor.... Przejechal krolika na drodze bo wyskoczyl mu znienacka.. Milosz to taki czlowiek ze chocby jechal 100 na godzine to zabie miejsca ustapi a tu pach - kroliczek.. Nazwalismy go stefan i musielismy go pochowac:( Milosz jest niepocieszony Quote
Sieropsiniec Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Marinka']Witaj Wiolka :) Sieropsiniec...kurdupelek to tak pieszczotliwie :) To z sympatii do Majkela :) i jego wielkiego ducha :)[/QUOTE] Marinko. To mój ulubiony psiak:) Kocham go nad życie jest niesamowty:) ale na kurdupelka sie nie zgadzam;) Quote
Marinka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [B]A ja na przekór złej czarownicy napiszę, że dziś o 00:07 Wiolka urodziła śliczną, zdrową córeczkę :) :) :)[/B] Quote
Wiola&Miłosz Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Marinka'][B]A ja na przekór złej czarownicy napiszę, że dziś o 00:07 Wiolka urodziła śliczną, zdrową córeczkę :) :) :)[/B][/QUOTE] tiaaa pprawie ma juz 24 godziny czyli 1 dzien;p) kurde ciekawe co Majkel powie na nowa towarzyszke sfory;) Quote
Marinka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']tiaaa pprawie ma juz 24 godziny czyli 1 dzien;p) kurde ciekawe co Majkel powie na nowa towarzyszke sfory;)[/QUOTE] Wiesz co...tak sobie myślę...Karinka pachnieć będzie Tobą...pomyśli...co jest kurde...psychologa potrzebuję, rozdwojenie mam? Quote
Wiola&Miłosz Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Marinka']Wiesz co...tak sobie myślę...Karinka pachnieć będzie Tobą...pomyśli...co jest kurde...psychologa potrzebuję, rozdwojenie mam?[/QUOTE] mozliwe... goska je przyzwyczja;) Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok;) Quote
Wiola&Miłosz Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Majkel podobno grzeczny;) Dziarsko kroczy po ulicach Rzeszowa z Malgosia u boku- sero strachu :) Quote
Marinka Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Majkel podobno grzeczny;) Dziarsko kroczy po ulicach Rzeszowa z Malgosia u boku- sero strachu :)[/QUOTE] Potwierdzam :) też gadałam :) I nawet socjalizuje Fenka :) Fenek łazi za nim wszędzie bez strachu (a to strachulec) Quote
Wiola&Miłosz Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Majkel ma cudowny dar;) Kto go poznal wie ze tego psa trzeba kochac i trzeba mu ufac.. jest niesamowity:) Quote
Marinka Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Majkel ma cudowny dar;) Kto go poznal wie ze tego psa trzeba kochac i trzeba mu ufac.. jest niesamowity:)[/QUOTE] Oj tak...on ma coś takiego w oczach...nie można obok niego przejść obojętnie...on jest kwintesencją miłości <3 Quote
Wiola&Miłosz Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 fakt;) Dlatego do dzis potwierdzam ze nie moglam go oddac no nie moglam;) Quote
Marinka Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']fakt;) Dlatego do dzis potwierdzam ze nie moglam go oddac no nie moglam;)[/QUOTE] Nie zapytałam P. Gosi, czy Majkel tęskni...ale byłoby to pytanie z serii tych głupich... Miłosza już wygonili ze szpitala? Quote
Wiola&Miłosz Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Marinka']Nie zapytałam P. Gosi, czy Majkel tęskni...ale byłoby to pytanie z serii tych głupich... Miłosza już wygonili ze szpitala?[/QUOTE] nie- siedzi glonojad kolo 4 pjedzie;) Quote
Recommended Posts