Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edek napisał(a):
dreag dopisz jeszcze mojego tatę 50zł jednorazowo

Jasne, z wieeeelką chęcią, o rany!, prześwietnie:) Myślałam, że to te 50 zł podzieliłaś na dwa psiaki...

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, przeklejam ze zbiorczego sama;) Pasuje Ci tekst do ogłoszeń z allegro? Wybrałaś coś?

kaszanka napisał(a):
Też tak pomyślałm, ale bym wolała, żeby był już bezpieczny w hoteliku - wtedy jest sens sie zająć ogłoszeniami, bo inaczej - pies zniknie i cała akcja na nic?
Agnieszka jakie kroki, z Negro w sprawie tymczasu.? Ja dorzucę 30 zł. Ile jeszcze brakuje na pierwszy miesiać?

kaszanka napisał(a):
Agnieszka napisz, coś więcej o hoteliku

Na razie czekam na miejsce. Jak tylko coś się zmieni dam znać;). Psiak mieszkałby na zewnątrz z innymi towarzyszami i miałby stały dostęp do ludzia:). Czyli powinien czuć się tam bezpiecznie, bo innych warunków nie zna. Ciekawe czy umie chodzić na smyczy, ale to się da sprawdzić dopiero później, bo teraz doznałby szoku i przestałby ufać całkowicie komukolwiek...

Posted

30 zł na Negra - na razie jednorazowo

Agnieszka wstawię na razie na morusku - bo mam tam konto

Niepokoi mnie fakt, ze gania samochody od przodu, to nic dobrego nie wróźy :(

Posted

kaszanka napisał(a):
30 zł na Negra - na razie jednorazowo

Agnieszka wstawię na razie na morusku - bo mam tam konto

Niepokoi mnie fakt, ze gania samochody od przodu, to nic dobrego nie wróźy :(

Jeszcze raz dzięki za kaskę.
A jak mnie, tylko nasłuchuję czy nie słychać pisku i wyglądam za każdym razem... Na szczęście nie na głównej ulicy, tylko na drodze przy blokach. Niewielkie to pocieszenie, ale zawsze.

Posted

Tak, tylko, że uda się nazbierać na pierwszy miesiąc, a co dalej:roll:??
Deklaracje potrzebne, bo bez tego ani rusz:shake:, on przecież może posiedzieć kilka miesięcy, nie wiadomo.... A za miesiąc co? Skąd wziąć?
Żeby go zabrać muszę nazbierać deklaracje na kolejne miesiące, albo przynajmniej z tysiaka z wpłat jednorazowych, żeby mieć zabezpieczenie przynajmniej na 3 miesiące. Inaczej lipa:(

Kto zadeklaruje chociaż po 10 zł:cool1:? To nie tak wiele, a jak zbierze się kilka osób, to będzie bezpiecznie...;)

Posted

Podnoś, podnoś:)

Ten durnowaty psisko właśnie przed maskę mi wskoczył jak wracaliśmy ze spaceru:shake:. Jeszcze kuleje, a znowu chce się doigrać:roll:.

Posted

Nauczka to nie była, bo wpadł, tzn przeleciał i obszczekał;)
Kurna, jest miejsce, a nie ma kasy:( Mógłby już być bezpieczny.

Dziewczyny, która umie i zechcialaby założyć wydarzenie Negrusiowi na fb? Ja ani umiem:oops:, ani aktywna tam jestem, konto mam, ale nie umiem się tam poruszać:roll:

Posted

Agnieszka jak mamy go uratować - to już trzeba go wieźć - inaczej pod kołami albo w inny sposób zginie.

Mamy pół miesiaca - wiec może połowa opłaty za ten pierwszy miesiąc w hoteliku ?

Posted

[quote name='kaszanka']Agnieszka jak mamy go uratować - to już trzeba go wieźć - inaczej pod kołami albo w inny sposób zginie.
Łatwo powiedzieć:p. Mamy na jeden miesiąc, a potem:shake:??? Wiesz jak jest z Garetem. Nie stać mnie niestety na opłacanie całej kwoty (mam pewne duuuże zobowiązanie:cool1:), a jedyna deklaracja jaką mam to moja własna i rodzinki - 70 zł:roll:.

Posted

Agnieszka,zaryzykuj,wiesz,że możesz na mnie liczyć.Zabierz chłopaka a potem będziemy zbierać kasę,jakby co to pisz esa bo teraz to rzadko bywam na dogo...

Posted

Zadeklarujcie jakiś grosik od przyszłego miesiąca, chociaż odrobinę, dajcie dobry przykład;)
Ale jędza jestem, nie?? Wiem, że można na Was liczyć, ale to zawsze lepiej wygląda, jak w wykazie jest grosz;)

Kaszanka, co z tymi ogłoszeniami, podmieniłaś na Negra?

Posted

edek napisał(a):
No dobra dam przykład daję 25zł stałej od przyszłego m-ca. Przelew na 75zł poszedł wczoraj.
Buzi, buzi, buzi:multi::multi::multi: