dreag Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 edek napisał(a):dreag dopisz jeszcze mojego tatę 50zł jednorazowo Jasne, z wieeeelką chęcią, o rany!, prześwietnie:) Myślałam, że to te 50 zł podzieliłaś na dwa psiaki... Quote
Szarotka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Szkoda takiego psa na ulicy, zawsze sie boje, ze moze im sie cos stac........ Quote
dreag Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Ania, przeklejam ze zbiorczego sama;) Pasuje Ci tekst do ogłoszeń z allegro? Wybrałaś coś? kaszanka napisał(a):Też tak pomyślałm, ale bym wolała, żeby był już bezpieczny w hoteliku - wtedy jest sens sie zająć ogłoszeniami, bo inaczej - pies zniknie i cała akcja na nic? Agnieszka jakie kroki, z Negro w sprawie tymczasu.? Ja dorzucę 30 zł. Ile jeszcze brakuje na pierwszy miesiać? kaszanka napisał(a):Agnieszka napisz, coś więcej o hoteliku Na razie czekam na miejsce. Jak tylko coś się zmieni dam znać;). Psiak mieszkałby na zewnątrz z innymi towarzyszami i miałby stały dostęp do ludzia:). Czyli powinien czuć się tam bezpiecznie, bo innych warunków nie zna. Ciekawe czy umie chodzić na smyczy, ale to się da sprawdzić dopiero później, bo teraz doznałby szoku i przestałby ufać całkowicie komukolwiek... Quote
kaszanka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 30 zł na Negra - na razie jednorazowo Agnieszka wstawię na razie na morusku - bo mam tam konto Niepokoi mnie fakt, ze gania samochody od przodu, to nic dobrego nie wróźy :( Quote
dreag Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 kaszanka napisał(a):30 zł na Negra - na razie jednorazowo Agnieszka wstawię na razie na morusku - bo mam tam konto Niepokoi mnie fakt, ze gania samochody od przodu, to nic dobrego nie wróźy :( Jeszcze raz dzięki za kaskę. A jak mnie, tylko nasłuchuję czy nie słychać pisku i wyglądam za każdym razem... Na szczęście nie na głównej ulicy, tylko na drodze przy blokach. Niewielkie to pocieszenie, ale zawsze. Quote
Marycha35 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Oby szybko do hoteliku skiknął:) Trzymaj się piesku, pomoc organizowana:) Quote
Szarotka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Mam nadzieje, ze bedziecie go mogly szybko zabrac, bo ogolnie pies i samochod to niedobre polaczenie. Quote
dreag Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Tak, tylko, że uda się nazbierać na pierwszy miesiąc, a co dalej:roll:?? Deklaracje potrzebne, bo bez tego ani rusz:shake:, on przecież może posiedzieć kilka miesięcy, nie wiadomo.... A za miesiąc co? Skąd wziąć? Żeby go zabrać muszę nazbierać deklaracje na kolejne miesiące, albo przynajmniej z tysiaka z wpłat jednorazowych, żeby mieć zabezpieczenie przynajmniej na 3 miesiące. Inaczej lipa:( Kto zadeklaruje chociaż po 10 zł:cool1:? To nie tak wiele, a jak zbierze się kilka osób, to będzie bezpiecznie...;) Quote
Borówka16 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jestem na zaproszenie, zaznaczam, później czytnę ;) Quote
dreag Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Borówka16 napisał(a):Jestem na zaproszenie, zaznaczam, później czytnę ;) Witam, dzięki, że wpadłaś:) Quote
Szarotka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Podniose watek, bo ostatnio jestem na tylu watkach, ze trudno ogarnac. Quote
dreag Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Podnoś, podnoś:) Ten durnowaty psisko właśnie przed maskę mi wskoczył jak wracaliśmy ze spaceru:shake:. Jeszcze kuleje, a znowu chce się doigrać:roll:. Quote
Vicky62 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Może teraz w końcu jakąś nauczkę dostanie...czy to nie z takich typów? Quote
dreag Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Nauczka to nie była, bo wpadł, tzn przeleciał i obszczekał;) Kurna, jest miejsce, a nie ma kasy:( Mógłby już być bezpieczny. Dziewczyny, która umie i zechcialaby założyć wydarzenie Negrusiowi na fb? Ja ani umiem:oops:, ani aktywna tam jestem, konto mam, ale nie umiem się tam poruszać:roll: Quote
kaszanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Agnieszka jak mamy go uratować - to już trzeba go wieźć - inaczej pod kołami albo w inny sposób zginie. Mamy pół miesiaca - wiec może połowa opłaty za ten pierwszy miesiąc w hoteliku ? Quote
dreag Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='kaszanka']Agnieszka jak mamy go uratować - to już trzeba go wieźć - inaczej pod kołami albo w inny sposób zginie. Łatwo powiedzieć:p. Mamy na jeden miesiąc, a potem:shake:??? Wiesz jak jest z Garetem. Nie stać mnie niestety na opłacanie całej kwoty (mam pewne duuuże zobowiązanie:cool1:), a jedyna deklaracja jaką mam to moja własna i rodzinki - 70 zł:roll:. Quote
kaszanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 wiem wiem odwieczny problem. :/ - no ale co postanowiłaś? Quote
Asencja Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Agnieszka,zaryzykuj,wiesz,że możesz na mnie liczyć.Zabierz chłopaka a potem będziemy zbierać kasę,jakby co to pisz esa bo teraz to rzadko bywam na dogo... Quote
dreag Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Zadeklarujcie jakiś grosik od przyszłego miesiąca, chociaż odrobinę, dajcie dobry przykład;) Ale jędza jestem, nie?? Wiem, że można na Was liczyć, ale to zawsze lepiej wygląda, jak w wykazie jest grosz;) Kaszanka, co z tymi ogłoszeniami, podmieniłaś na Negra? Quote
edek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 No dobra dam przykład daję 25zł stałej od przyszłego m-ca. Przelew na 75zł poszedł wczoraj. Quote
dreag Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 edek napisał(a):No dobra dam przykład daję 25zł stałej od przyszłego m-ca. Przelew na 75zł poszedł wczoraj. Buzi, buzi, buzi:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts