Marinka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Ladymonia0610']pani Marysia sprawdzi domek....;) Dziękuje Aniele:)[/QUOTE] Zaciskam mocno kciuki, aby ten uroczy psiak trafił do domu :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Marinka']Zaciskam mocno kciuki, aby ten uroczy psiak trafił do domu :)[/QUOTE] Ja również bardzo mocno trzymam kciuki :) Quote
ranias Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 czyżby dla piesia szykował się domek, napiszcie coś więcej, bo mnie tu ciekawość zżera:razz: Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='ranias']czyżby dla piesia szykował się domek, napiszcie coś więcej, bo mnie tu ciekawość zżera:razz:[/QUOTE] Zadzwoniła do mnie pani z okolic Jawora :) Czy Hektor to Golden haha ...Są zainteresowani adopcją ale pojadą również do hotelu zobaczyć Hektusia...Mają 4 koty i dom z ogrodem Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='ranias']a czy Hektor toleruje koty?[/QUOTE] Tak :) Nie interesuje się nimi.... Tak mi Lilu powiedziała. On jest bardzo spokojnym psiakiem . Lilu w poniedziałek pójdzie do Ciebie przelew. Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='ranias']a czy Hektor toleruje koty?[/QUOTE] Podobno toleruje i nie upatruje w nich wroga - to jedna z jego zalet :) Quote
ranias Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 oj to może państwo się zdecydują- to piękny pies :lol: Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='ranias']oj to może państwo się zdecydują- to piękny pies :lol:[/QUOTE] To prawda...i też mam taką nadzieję i mocno trzymam za to kciuki :) Quote
LILUtosi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Państwo chcą przyjechać jutro zapoznać się z Hektorem. Przy okazji chcą dla towarzystwa jeszcze sunie. Zaproponowałam owczarkę dlugowlosą z tego watku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=17938903#post17938903[/URL] Razem będą piękną parą. Quote
ranias Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='LILUtosi']Państwo chcą przyjechać jutro zapoznać się z Hektorem. Przy okazji chcą dla towarzystwa jeszcze sunie. Zaproponowałam owczarkę dlugowlosą z tego watku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=17938903#post17938903[/URL] Razem będą piękną parą.[/QUOTE] no to ciężko będzie wytrzymać do jutra ..... oby były dobre wieści :lol: Quote
Marinka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [INDENT] [B]Zapraszam gorąco na Bazarek m.in. dla Hektora na który fanty podarowała nasza niezawodna ranias :smile: :* [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/217265-Dla-DZIECI-PA%C5%83-I-PAN%C3%93W.-Dla-koneser%C3%B3w.-Dla-pi%C4%99ciu-psiak%C3%B3w%21-Zapraszamy%21-21.11.-g.21-0?p=17943937#post17943937"]http://www.dogomania.pl/threads/217265-Dla-DZIECI-PA%C5%83-I-PAN%C3%93W.-Dla-koneser%C3%B3w.-Dla-pi%C4%99ciu-psiak%C3%B3w!-Zapraszamy!-21.11.-g.21-0?p=17943937#post17943937[/URL] [/INDENT] Quote
Marinka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='LILUtosi']Państwo chcą przyjechać jutro zapoznać się z Hektorem. Przy okazji chcą dla towarzystwa jeszcze sunie. Zaproponowałam owczarkę dlugowlosą z tego watku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=17938903#post17938903[/URL] Razem będą piękną parą.[/QUOTE] Oby Hektor znalazł dobry dom...oby to był ten dom... Hektorku ładnie się zaprezentuj :) Quote
mari23 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='LILUtosi']Państwo chcą przyjechać jutro zapoznać się z Hektorem. Przy okazji chcą dla towarzystwa jeszcze sunie. Zaproponowałam owczarkę dlugowlosą z tego watku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=17938903#post17938903[/URL] Razem będą piękną parą.[/QUOTE] Ja pomyślałam o Grinie do pary - dwa długowłose psiaki to sporo obowiązków "pielęgnacyjnych", ale i warto się trudzić :) Na prośbę Moniki, choć żaden ze mnie "fachowiec", pojechałam na wizytę przedadopcyjną - właśnie wróciłam. Przyszły domek Hektora znajduje się w bardzo spokojnej miejscowości, posesja dość duża, ogrodzona i zadbana - po prostu piękna! Państwo mają 4 kotki, prześliczne, zadbane i milutkie, pod bardzo troskliwą opieką są wszystkie, zwłaszcza jeden, który troszkę chorował. Niestety o Hektorze wiem tyle, co z wątku, mam nadzieję, że jutro LILUtosi opowie więcej, a państwo pokochają Hektora i i jego koleżankę - oczywiście wielką psią wzajemnością. No i mam też nadzieję, że i kotki, i pieski polubią się nawzajem, aby nie mieli państwo problemów i kłopotów. Pani się trochę martwiła, że Hektor boi się mężczyzn, ale myślę, że pana Rafała bać się nie będzie. Quote
Ladymonia0610 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='mari23']Ja pomyślałam o Grinie do pary - dwa długowłose psiaki to sporo obowiązków "pielęgnacyjnych", ale i warto się trudzić :) Na prośbę Moniki, choć żaden ze mnie "fachowiec", pojechałam na wizytę przedadopcyjną - właśnie wróciłam. Przyszły domek Hektora znajduje się w bardzo spokojnej miejscowości, posesja dość duża, ogrodzona i zadbana - po prostu piękna! Państwo mają 4 kotki, prześliczne, zadbane i milutkie, pod bardzo troskliwą opieką są wszystkie, zwłaszcza jeden, który troszkę chorował. Niestety o Hektorze wiem tyle, co z wątku, mam nadzieję, że jutro LILUtosi opowie więcej, a państwo pokochają Hektora i i jego koleżankę - oczywiście wielką psią wzajemnością. No i mam też nadzieję, że i kotki, i pieski polubią się nawzajem, aby nie mieli państwo problemów i kłopotów. Pani się trochę martwiła, że Hektor boi się mężczyzn, ale myślę, że pana Rafała bać się nie będzie.[/QUOTE] mari23 bardzo Dziękuje :) Za wizyte :) TO TERAZ TRZYMAMY KCIUKI! HEKTORRRR DO DOMU PSIAKU UROCZY! ZEBY CI SIĘ POSZCZĘSCIŁO DZIECKO!! Quote
Marinka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='mari23']Ja pomyślałam o Grinie do pary - dwa długowłose psiaki to sporo obowiązków "pielęgnacyjnych", ale i warto się trudzić :) Na prośbę Moniki, choć żaden ze mnie "fachowiec", pojechałam na wizytę przedadopcyjną - właśnie wróciłam. Przyszły domek Hektora znajduje się w bardzo spokojnej miejscowości, posesja dość duża, ogrodzona i zadbana - po prostu piękna! Państwo mają 4 kotki, prześliczne, zadbane i milutkie, pod bardzo troskliwą opieką są wszystkie, zwłaszcza jeden, który troszkę chorował. Niestety o Hektorze wiem tyle, co z wątku, mam nadzieję, że jutro LILUtosi opowie więcej, a państwo pokochają Hektora i i jego koleżankę - oczywiście wielką psią wzajemnością. No i mam też nadzieję, że i kotki, i pieski polubią się nawzajem, aby nie mieli państwo problemów i kłopotów. Pani się trochę martwiła, że Hektor boi się mężczyzn, ale myślę, że pana Rafała bać się nie będzie.[/QUOTE] Marysiu...tu nie ma fachowców...przede wszystkim czujemy sercem :) Jak czuło Twoje serce..czy Hektorek będzie tam kochany? Bardzo optymistycznie nastraja mnie opis zadbanych kociaków. Mam nadzieję, że Hektor podbije serca Państwa :) Quote
mari23 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Marinka']Marysiu...tu nie ma fachowców...przede wszystkim czujemy sercem :) Jak czuło Twoje serce..czy Hektorek będzie tam kochany? Bardzo optymistycznie nastraja mnie opis zadbanych kociaków. Mam nadzieję, że Hektor podbije serca Państwa :)[/QUOTE] ja też mam taką nadzieję.... myślę, że Lilu jutro "na żywo" oceni te wzajemnie Hektorka i państwa uczucia Quote
Marinka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='mari23']ja też mam taką nadzieję.... myślę, że Lilu jutro "na żywo" oceni te wzajemnie Hektorka i państwa uczucia[/QUOTE] Zatem bardzo mocno zaciskam kciuki :bigok::bigok::bigok: Quote
LILUtosi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Hektor jest cudowny i nie da się go nie pokochać. Wiem ze jak go zobacza na żywo to na pewno im się spodoba. Moje serce bedzie ocno krwawić bo zbliżyliśmy się ostatnio do siebie. Quote
mari23 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='LILUtosi']Hektor jest cudowny i nie da się go nie pokochać. Wiem ze jak go zobaczą na żywo to na pewno im się spodoba. Moje serce będzie mocno krwawić bo zbliżyliśmy się ostatnio do siebie.[/QUOTE] moja propozycja z postu 194 wciąż aktualna ;) ja mam nadzieję, że będzie to miłość od pierwszego wejrzenia - jak z tym panem, który po Grinę przyjechał, a zabrał do domu innego pieska Quote
LILUtosi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='mari23']moja propozycja z postu 194 wciąż aktualna ;) ja mam nadzieję, że będzie to miłość od pierwszego wejrzenia - jak z tym panem, który po Grinę przyjechał, a zabrał do domu innego pieska[/QUOTE] Tak, wiem, wiem. Gdybym kierowała się sercem to na inne psy juz dawno nie było miejsca. Wczoraj hektor wszedł mi do łóżka i się przytulił, ocierał. To było pierwszy raz kiedy wszedł na jakiekolwiek posłanie. Do tej pory spał na trawie a w domu na podłodze. Nie korzysta z posania, kocyków - nie potrafi, nie zna. A wczoraj władował mi sie do łóżka :diabloti: Mam filmik z tego incydentu, ale mi się nie ładuje. Mogę komuś przesłać na maila. Quote
mari23 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='LILUtosi']Tak, wiem, wiem. Gdybym kierowała się sercem to na inne psy juz dawno nie było miejsca. Wczoraj hektor wszedł mi do łóżka i się przytulił, ocierał. To było pierwszy raz kiedy wszedł na jakiekolwiek posłanie. Do tej pory spał na trawie a w domu na podłodze. Nie korzysta z posania, kocyków - nie potrafi, nie zna. A wczoraj władował mi sie do łóżka :diabloti: Mam filmik z tego incydentu, ale mi się nie ładuje. Mogę komuś przesłać na maila.[/QUOTE] ja tak właśnie mam, ale u mnie serce silniejsze od rozumu.... a co do Hektora - jakoś nie zapytałam czy będzie w domu spał, mam nadzieję, że tak, że państwo pokochają go od pierwszej chwili - sama ocenisz, czy to ten pies dla tych ludzi i ci ludzie dla tego właśnie psa - bo to jest najważniejsze! obiecałam państwu, że w razie jakichś problemów nie zostaną z tym sami- myślę, że głównie na Twoje rady mogą liczyć - w końcu najlepiej znasz Hektora i fachowcem jesteś od psich zachowań gdybyś miała jakieś wątpliwości co do zachowania Hektora, gdyby on nie był jeszcze gotowy do zmiany miejsca, czyli bardzo się bał .... ech , ryczę już :( Quote
LILUtosi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wydaje mi się że dla Hektora teraz lepiej jak znajdzie dom jak najszybciej. On się przełamał a teraz t juz tylko się przywiązje. Quote
mari23 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='LILUtosi']Hektor jest cudowny i nie da się go nie pokochać. Wiem ze jak go zobacza na żywo to na pewno im się spodoba. Moje serce bedzie ocno krwawić bo zbliżyliśmy się ostatnio do siebie.[/QUOTE] [quote name='LILUtosi']Wydaje mi się że dla Hektora teraz lepiej jak znajdzie dom jak najszybciej. On się przełamał a teraz t juz tylko się przywiązje.[/QUOTE] zdaję się na Twoje serce, bo domek naprawdę dobry, a czy dla Hektora właśnie - to już od niego samego, państwa K. i Ciebie zależy... państwo są delikatni, więc Hektor powinien być u nich szczęśliwy Quote
LILUtosi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tak, tylko pytanie czy jak państwo dzisiaj przyjadą to ja mam psa juz wydać? I co z umową adopcyjną? Quote
Recommended Posts