Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie miałam prosić o nr konta, bo czas na kolejne deklarowane wpłaty i spojrzałam na 1 stronkę. Ivorek ma nadwyżkę :)
Nie wiem czy tak można, ale ponieważ Balto wciąż na minusie czy mogłabym przenieść swoją deklaracje na niego właśnie?
Sylwija, co Ty na to?
Jeśli Balto pierwszy znajdzie dom, to znów przerzucę deklaracje na Ivora :)

Posted

Igam, może być :) konto to samo pozostaje, tylko opis inny.

szczerze mówiąc, myślę, że Ivor dłużej będzie czekał na domek, jest trudniejszym psem niż Balto, ma większy temperament.. Balto za to jest mocniej doświadczony prze los :(

Posted

Też tak pomyślałam. Dla Ivorka trzeba doświadczonego domku.
A więc poproszę o zmianę na 1 stronie: Igam - deklaracja czasowo przeniesiona na Balto :)

Posted

Igam napisał(a):
Też tak pomyślałam. Dla Ivorka trzeba doświadczonego domku.
A więc poproszę o zmianę na 1 stronie: Igam - deklaracja czasowo przeniesiona na Balto :)

Ok. tak zrobię :) - ale właściwie Ivor nie ma nadwyżek wciąż brakuje mu deklaracji stałych - nadwyżki wynikają z wpłat jednorazowych i bazarków, a te jak wiadomo szybko topnieją bo wydatków jest mnóstwo ...

Posted

Livka napisał(a):
Ok. tak zrobię :) - ale właściwie Ivor nie ma nadwyżek wciąż brakuje mu deklaracji stałych - nadwyżki wynikają z wpłat jednorazowych i bazarków, a te jak wiadomo szybko topnieją bo wydatków jest mnóstwo ...

Rozumiem. Jak coś mi extra wpadnie do wpłacę i na Ivora

Posted

w sumie, Ivor nie ma stałych deklaracji nawet na opłatę miesiąca pobytu w hotelu :(

I na pewno troszkę poczeka na domek, bo to psiak nie dla każdego, choć bezsprzecznie jest cudowny.
Ale kto się weźmie dużego, silnego psa z temperamentem, a jednocześnie o zachowaniu szczeniaczka??
Szczególnie, że nie każdemu można Ivora oddać, musi być odpowiedzialny i potrafiący pracować z psem, i rozumiejący psy :) Nie wystarczy, że się spodoba ;)
Ivor już raz trafił na ulicę, potem w schronisku przez niezrozumienie tez nie miał najfajniej (zaszufladkowany jako agresywny..)
Musimy dołożyć wszelkich starań, żeby już nikt nie oddał go, nie wyrzucił..

Posted

na pytanie o Ivora, taka odpowiedź:

"jamor" napisał(a):

Ivor musi sie nalatac i tyle. W pole zamiast konia.

wniosek: ten pies powinien trafic do domu, gdzie będzie pracowal, gdzie będzie się od niego wymagać biegania, ciągnięcia.
do zaprzęgu, innych sportów..