uxmal Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Legnica: alqua, berenika, CHICO, Dark Icon, dr.puniszman, Fiona, flądra, Galadier_pies_Latający, ganna, kira, macsow1, maga18, Marta R., marushka, Mateuszek, Sarafina, skarbie85, TYTANO, Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ux jestes szybsza od swiatla :evil_lol: poczekamy do jutra moze Głogów sie odezwie :) a ta mapa jest zajefajna :) nawet ulice widać :) Quote
solito Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='agula']co słychać u Dianeczki????[/quote] Właśnie szukamy kogoś, kto mógłby się dowiedzieć...! Quote
justynavege Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzis znow mi pw zamula wiec moze jutro do Legniczan uderze chyba ze ktos by chcial mni ewspomoc i wysłal pw Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ja sie na ochotnika nie zgłaszam.... ale ponawiam prośbe justyny:diabloti: Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 udało mi się wysłać pw do pierwszej osoby z listy i szlag trafil moje pw :mad: ludziska kto ma dobry internet pomozcie to zajmie chwilę prz sprawnie dzialajacym internecie...... Quote
Magdalenkl Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witam chciałam sie dowiedziec czy chodzi o głogów kolo Rzeszowa? Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :shake: gogołów...jak sie jedzie na poznań Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='justynavege']Głogów a nie Gogołow :crazyeye:[/quote] justunavege-prześlij mi ten text do ludzi z Gołgowa:evil_lol:. Powysyłam. Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :evil_lol: [quote name='justynavege']Głogów a nie Gogołow :crazyeye:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no cóż rozpędziłam się...:evil_lol: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='rotek_']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no cóż rozpędziłam się...:evil_lol:[/quote] justynavege od wczoraj jak WIELKI CENZOR lata po wątkach. Mnie też przyłapała przy literówce. Musiałam przepraszać.:evil_lol: Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='uxmal']justunavege-prześlij mi ten text do ludzi z Gołgowa:evil_lol:. Powysyłam.[/quote] do Głogowa juz pokasowalam bo skrzynka sie zapelnila wyslę Ci ten do Legnicy co poszedl oj ux ja nie zakumalam o co chodzi a nie o literowki sie bym czepiala ja ktora sama ich tyle robie Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ux....a co smiesniejsze ja mieszkam w gogołówie... tylko w porównaniu z głogowem to mała mieścina.... na mapie jej nawet nie widać:evil_lol: no a pozatym gogołów jest raczej koło dzierżoniowa a nie poznania.... różnica jakiś 100 km:evil_lol: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wiem :)))) Ja tam ślepa jestem i żadnych błedów nie widuje:). Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='rotek_']ux....a co smiesniejsze ja mieszkam w gogołówie... tylko w porównaniu z głogowem to mała mieścina.... na mapie jej nawet nie widać:evil_lol: no a pozatym gogołów jest raczej koło dzierżoniowa a nie poznania.... różnica jakiś 100 km:evil_lol:[/quote] wlasnie dlatego tak wybałuszyłąm oczy :evil_lol: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ciekawa nazwa tej mieściny. Jak z Młodej Polski- Chłopi te sprawy. Wyspiański, Wesele. Quote
yewcia1 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='uxmal']Ciekawa nazwa tej mieściny. Jak z Młodej Polski- Chłopi te sprawy. Wyspiański, Wesele.[/quote] Mnie też się tak skojarzyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='yewcia1']Mnie też się tak skojarzyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jakąś agroturystykę z połączeniem "folku" powinien ktoś otworzyć. :)) Justynavege- wysłałam pw. Dwie osoby mają zablokowane odbieranie wiadomości. :( Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ux to pewnie ten komunikat w obcym jezyku ktorego nie potrafilam rozszyfrowac :oops: dziekuje :multi: Quote
justynavege Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :-( to kto sprawdzi domek Dianki ....... Quote
Recommended Posts