zuziaM Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Urzekla mnie juz w styczniu , kiedy bralam ze schroniska w Jeleniej Gorze swoja - ukochana teraz moja Inusie. Ale na dwie nie moglam sobie pozwolic.... wzielam ta ... brzydsza, bo pomyslalam, ze Kropcia jest taka urocza, ze szybko znajdzie sie ktos, kogo urzeknie ...Ale ona nadal tam jest ! ! ! Dlaczego ? ? ? Jest naprawde sliczna. Dziwie sie, ze do tej pory nikt jej nie dostrzegl.... ? :-o Moze to dlatego, ze na oczku ma male bielmo, ktore zreszta latwo zoperowac. Sunia potrzebuje ruchu i zabawy .... jest jeszcze wesola, mimo tak dlugiego czasu, kiedy tam przebywa ... ale boje sie, ze wreszcie nadejdzie moment, kiedy ... straci juz chec do oczekiwania na ten wymarzony , staly dom ....:shake: . Ma dopiero 3 latka .... jak dlugo jeszcze moze zyc bez zabawy i biegania po zielonej trawie .... ? Prosze, pomozcie znalezc dom dla niej ! Z jej oczek juz zaczyna bic ... smutek... Quote
Jo37 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jaka ładna - szkoda ,że nie mogę jej zabrać . Quote
zuziaM Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Jo37 napisał(a):Jaka ładna - szkoda ,że nie mogę jej zabrać . Jest sliczna i myslalam kiedys o niej jako towarzyszce mojej Inusi .... ale wiesz, jak sie dalej potoczylo .... Pola , Isia .... przeprowadzka .... To sliczna psinka wielkosci malego ON-ka - taka do kolana . Jej siersc - wyzesana i wypielegnowana - juz sobie wyobrazam ! bedzie cudowna ! Quote
zuziaM Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Widze, ze Tami tez zapadla ta suncia w serducho .... Tami, czy moze masz jakies specjalne informacje dotyczace Kropci ? Quote
zuziaM Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 zuziaM napisał(a):Widze, ze Tami tez zapadla ta suncia w serducho .... Tami, czy moze masz jakies specjalne informacje dotyczace Kropci ? Czy tylko mnie sie podoba ta sunia ? ? ? Quote
agusiazet Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jest prześliczna, taka chwytająca za serce. Zawsze w takich przypadkach żałuję, że nie mogę mieć jeszcze jednego psa - moja rodzina nie chce!!!! Kropeczko hop po domek na pierwszą stronkę!!!! Quote
zuziaM Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Kropcia bedzie na Allegro. Moze ktos sie zakocha w tej mlodej cudnej suni ...:roll: . Quote
BasiaD Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Kropka ślicznoto hopaj na 1 stronkę po domek! Quote
Seaside Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Też zwróciłam na nią uwagę na stronie schronu Jest taka śliczna :( Quote
elles Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Piękna... Strasznie żałuję, że nie mogę wziąć do siebie tych wszystkich psiaków :-( Quote
Negri Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cóż mogę napisać... suczka jest śliczna i wydaję się niezwykle miłym pieskiem:roll: Trzymam kciuki, że ktoś zdecyduje się ją uratować:modla: Quote
agusiazet Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ja podnoszę i trzymam kciuki i łapki, żeby Kropce się udało!!!! Quote
zuziaM Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Widze, ze nie tylko mnie urzekla ta slicznotka ! Jest naprawde cudowna i szkoda jej do spedzania czasu w ciasnym schroniskowym boksie ..... Quote
Ania_w Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 zuziaM napisał(a):Widze, ze nie tylko mnie urzekla ta slicznotka ! Jest naprawde cudowna i szkoda jej do spedzania czasu w ciasnym schroniskowym boksie ..... zgadam sie z Toba w 100%:) jest cudowna! Quote
Ania_w Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 no i prosze.. Kropka na Allegro..:) https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=137630328 Quote
Seaside Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kropunia do góry!!! Zuziu czy to nie o niej coś było, że ma chore oczka??? :( Quote
agusiazet Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Napiszcie jaki jest stosunek Kropki do innych psów i dzieci? Quote
Ania_w Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Kropciu, zapraszamy na pierwsza strone:) Quote
agusiazet Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Piękna Kropciu, czemu u Ciebie taki mały ruch? Tu powinny ustawiać sie kolejki i być zapisy, taka piękna panna!!! Quote
Ania_w Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 1,5 roku w schronisku zdecydowanie wystarczy:( pieknosci, pakuj sie na sama gore.. Quote
zuziaM Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Wczoraj wieczorem dostalam telefon od cudownej pani z Wroclawia, ktora urzekla nasza sliczna panienka :multi: ! ! ! I wyglada na to, ze 5 listopada Kropcia bedzie grzala swoj sliczny tyleczek w nowym, wspanialym domku, gdzie bedzie miala towarzystwo swoich wlasnych duzych i malych panstwa :multi: :multi: :multi: . Dzisiaj Justyna zabierze Kropcie ze schroniska i potrzyma u siebie, a jak znajdzie chwilke - zawiezie ja do hoteliku. Odbior Kropci umowiony na 5 list. ok. 10-tej. Wczesniej sunia musi zostac odrobaczona i zaszczepiona i musi dostac zastrzyk hormonalny. Pani ja wysterylizuje za jakis czas. Quote
agusiazet Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Brawo Kropeczko, mam nadzieję, że to będzie ten wymarzony domek!!! Quote
Recommended Posts