Jump to content
Dogomania

Cudna nakrapiana mordka KROPKA ze schr.Jel.G.-UCIEKLA!.JUZ U TAMI! ****ZOSTAJE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Urzekla mnie juz w styczniu , kiedy bralam ze schroniska w Jeleniej Gorze swoja - ukochana teraz moja Inusie. Ale na dwie nie moglam sobie pozwolic.... wzielam ta ... brzydsza, bo pomyslalam, ze Kropcia jest taka urocza, ze szybko znajdzie sie ktos, kogo urzeknie ...Ale ona nadal tam jest ! ! ! Dlaczego ? ? ?
Jest naprawde sliczna.
Dziwie sie, ze do tej pory nikt jej nie dostrzegl.... ? :-o
Moze to dlatego, ze na oczku ma male bielmo, ktore zreszta latwo zoperowac.
Sunia potrzebuje ruchu i zabawy .... jest jeszcze wesola, mimo tak dlugiego czasu, kiedy tam przebywa ... ale boje sie, ze wreszcie nadejdzie moment, kiedy ... straci juz chec do oczekiwania na ten wymarzony , staly dom ....:shake: .
Ma dopiero 3 latka .... jak dlugo jeszcze moze zyc bez zabawy i biegania po zielonej trawie .... ?

Prosze, pomozcie znalezc dom dla niej !
Z jej oczek juz zaczyna bic ... smutek...

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 napisał(a):
Jaka ładna - szkoda ,że nie mogę jej zabrać .

Jest sliczna i myslalam kiedys o niej jako towarzyszce mojej Inusi .... ale wiesz, jak sie dalej potoczylo .... Pola , Isia .... przeprowadzka ....

To sliczna psinka wielkosci malego ON-ka - taka do kolana .
Jej siersc - wyzesana i wypielegnowana - juz sobie wyobrazam ! bedzie cudowna !

Posted

zuziaM napisał(a):
Widze, ze Tami tez zapadla ta suncia w serducho ....
Tami, czy moze masz jakies specjalne informacje dotyczace Kropci ?

Czy tylko mnie sie podoba ta sunia ? ? ?

Posted

Jest prześliczna, taka chwytająca za serce. Zawsze w takich przypadkach żałuję, że nie mogę mieć jeszcze jednego psa - moja rodzina nie chce!!!! Kropeczko hop po domek na pierwszą stronkę!!!!

Posted

zuziaM napisał(a):
Widze, ze nie tylko mnie urzekla ta slicznotka !
Jest naprawde cudowna i szkoda jej do spedzania czasu w ciasnym schroniskowym boksie .....

zgadam sie z Toba w 100%:) jest cudowna!

Posted

Wczoraj wieczorem dostalam telefon od cudownej pani z Wroclawia, ktora urzekla nasza sliczna panienka :multi: ! ! !
I wyglada na to, ze 5 listopada Kropcia bedzie grzala swoj sliczny tyleczek w nowym, wspanialym domku, gdzie bedzie miala towarzystwo swoich wlasnych duzych i malych panstwa :multi: :multi: :multi: .

Dzisiaj Justyna zabierze Kropcie ze schroniska i potrzyma u siebie, a jak znajdzie chwilke - zawiezie ja do hoteliku.

Odbior Kropci umowiony na 5 list. ok. 10-tej.
Wczesniej sunia musi zostac odrobaczona i zaszczepiona i musi dostac zastrzyk hormonalny. Pani ja wysterylizuje za jakis czas.