Bjuta Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 EDIT - Losy NAMIEGO w nowym domku można śledzić tutaj: http://namisiowydomek.blogspot.com/ Nami - to przepiękny pies w typie długowłosego owczarka niemieckiego DON. Trafił do schroniska w 19 października 2010 roku, po wypadku. Wydobrzał szybko i okazał się bardzo dobrze ułożonym starszym panem (może mieć i z dziesięć lat). Jest bardzo łagodny, kontaktowy i mądry. Psi ideał! Garnie się do ludzi, przedszkolakowi pozwala wyprowadzić się na spacer. Jest bardzo zrównoważony. Człapie sobie powolutku na spacerkach, chyba że zobaczy wodę! Wtedy przyśpiesza, bo pływać lubi nade wszystko! Nami dobrze dogadał się z psami z którymi mieszka na wybiegu, jednak szukamy mu pilnie domu, bo Nami potrzebuje spokojnej emerytury a nie harmidru 300 psów wokół. A poza tym, ten psiak może jeszcze kogoś bardzo uszczęśliwić, bo to taki oddany, kochany przyjaciel wpatrzony w człowieka. Mieszka w Zabrzu, ale zawsze staramy się pomóc z transportem. Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: [email protected] tel.: 692-581-343 Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Psitulmnie" ul. Bytomska 133, Zabrze-Biskupice Biuro otwarte: poniedziałek- piątek 10.00 - 17.00 sobota, niedziela, święta 10.00 - 15.00 tel. 32-271-47-97 [SIZE=3](w godzinach pracy biura) Quote
Bjuta Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 te brązowe to fotki Mysi. :) A te Sylwii Kornaś :lol: Quote
Naklejka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 taak, kochany:loveu: trochę z collie coś ma w sobie ;) Quote
Mysia_ Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 przystojniak :) bardzo nieszczęśliwy w schroniskowej szarości :-( Quote
Monika z Katowic Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Nami jest cudowny, taki dostojny i przemiły! :loveu: Spacer z Nim był wyjątkowym przeżyciem. Nami to dobrze wychowany starszy pan, co powinien królować w jakimś przydomowym ogrodzie, a nie siedzieć w schronie. Quote
ania > Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Naklejka napisał(a):trochę z collie coś ma w sobie ;) nawet nie troche! :) on wyglada jak collie w onkowym umaszczeniu Quote
Mysia_ Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 z jedej strony collie chyba też może być czarny-podpalany :eviltong: ale z drugiej strony Namiś jest chyba za duzy i za potężny, sama nie wiem :eviltong: ale można go ogłaszać jako mix collie z DONKiem :evil_lol: Quote
Bjuta Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 O to może jeszcze uda mi się zmienić na bazarku ogłoszeniowym! :smile: Na razie allegro na dobry początek. http://allegro.pl/nami-piekny-owczarek-staruszek-pies-slask-i1646144741.html Quote
Mysia_ Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 super, że Namiś już ma allegro :) Mam jeszcze jedno info o nim... Nami straszliwie boi się burzy :-( Quote
ania > Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 zdjęcia z Mikołajem są super! przepiękny ten nasz olbrzymek :) Quote
Beatkaa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 W górę Nami ! Najbardziej spokojny olbrzymek jakiego zdązylam juz spotkać..przekochany :) Quote
Bjuta Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Bizon by polemizowal.... :eviltong::roll::lol: Quote
Beatkaa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No w sumie..ale z Bizona to zazdrośnik,jak głaskłam Cezara czy Kanisa to od razu zaczął ducać mnie i prosić żeby to jego miziać:evil_lol: Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 No coś takiego! Nie znałam go z tej strony! A obserwator Namiego przestał obserwować. Takich to nie lubię najbardziej... Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Może jednak ktoś wspaniałego NAMIEGO zauważy. NAMI jest taki cudowny!!!:loveu: Trzeba mieć nadzieję! Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Przepiękny psiak ....troszkę przypomina mi naszego kochanego więźnia Nelsona :( Quote
Recommended Posts