Agata P Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 cudności:loveu::loveu: tak by się chcialo ja tulić i tulić...............i rozpieszczać Quote
MARCHEWA Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Zakochałam się w małej:loveu:dziewczynka miodzio:loveu:pewnie już w ds? Quote
andzia69 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 mała na razie w dt u Agnieszki24 - rośnie, rozrabia, nie daje sobie w kaszę dmuchać:) a najsłodsza jest jak śpi i się wtula w człowieka:):) jeszcze z tydzien i bedziemy mogli weryfikować chętne domki;) Quote
necianeta89 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ania z poznania napisał(a):Groszka terroryzuje ;)? też ostatnio pilnowałam w DT małego szczeniaczka 6 tyg, taki z niego dominator jest, że hej ;) Ale również był najsłodszy jak spał.... ;) ale Masza jest przesłodka. Ma ganialne umaszczenie i do tego te niebieskie oczęta <3 Quote
andzia69 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 ania z poznania napisał(a):Groszka terroryzuje ;)? Ta...Groszek z racji tego, ze większy i poradniejszy ją molestuje, a ona dama wyszła z załozenia, ze chłopów trzeba prać:) Quote
agnieszka24 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Maszka to cudna i bardzo zaradna dziewczynka :) Kiedy czegoś chce, to szczeka i patrzy tymi swoimi błękitnymi ślepkami. Z Groszkiem radzi sobie świetnie - warczy tak długo i ostro aż zostawi ją w spokoju. Maleńka jest bardzo odważna i rezolutna. Zabrałam ją na pierwszy spacerek - wróciła padnięta od nadmiaru wrażeń. a oto relacja :) [video=youtube;aJnCnL57ucI]http://www.youtube.com/watch?v=aJnCnL57ucI[/video] Quote
andzia69 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Ale Groszek sponiewierał maliznę:placz: łobuz jeden:mad: Quote
agnieszka24 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Nie wiem kto jest większym łobuzem.. Same zobaczcie i oceńcie :evil_lol: Tak Masza znęca się i terroryzuje Groszka: [video=youtube;8Lu7yVNCBLo]http://www.youtube.com/watch?v=8Lu7yVNCBLo[/video] Quote
Aleksa. Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jak ona śmiesznie biega... :diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 :crazyeye:Normalnie pies na walki :diabloti:!! A te warkoty :-o:-o!!! Hienę niedługo sterroryzuje :evil_lol: Quote
arabiansaneta Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Lepiej jej zanadto nie rozpieszczajcie, bo kiedy ze słodkiego szczeniaczka wyrośnie duży amstaff i dalej będzie terroryzować, to może być nieciekawie! Quote
ania z poznania Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Lepiej jej zanadto nie rozpieszczajcie, bo kiedy ze słodkiego szczeniaczka wyrośnie duży amstaff i dalej będzie terroryzować, to może być nieciekawie! Agnieszka (jak zapewne zauważyłaś) ma astkę i doświadczenie z rasą, poza tym wychowała już tyle szczeniaczków, dobrze wie co robi. Quote
agnieszka32 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 arabiansaneta napisał(a):Lepiej jej zanadto nie rozpieszczajcie, bo kiedy ze słodkiego szczeniaczka wyrośnie duży amstaff i dalej będzie terroryzować, to może być nieciekawie! :crazyeye: Jak wyrośnie z niej duuuuży amstaff, to pewnie wszystkim psom dookoła poodgryza głowy :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agnieszka - uważaj na siebie, bo wiesz... masz w domu terrorystę, przyszłego mordercę niewiniątek :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 agnieszka32 napisał(a)::crazyeye: Jak wyrośnie z niej duuuuży amstaff, to pewnie wszystkim psom dookoła poodgryza głowy :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agnieszka - uważaj na siebie, bo wiesz... masz w domu terrorystę, przyszłego mordercę niewiniątek :diabloti: hahahahhah. :lol::lol::lol: Ja jak miałam tymczasowicze,to tak samo terroryzowały moją Dorę.. :) tylko,że to nie były amstaffy,ale co z tego..pies to pies. . :D:D Quote
ania z poznania Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Aleksandro, ale Hieny one nie sterroryzują, żartowałam, Hiena trzyma dyscyplinę wśród młodzieży! Quote
necianeta89 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='agnieszka24']Nie wiem kto jest większym łobuzem.. Same zobaczcie i oceńcie :evil_lol: Tak Masza znęca się i terroryzuje Groszka: [video=youtube;8Lu7yVNCBLo]http://www.youtube.com/watch?v=8Lu7yVNCBLo[/video][/QUOTE] A co tam słychać u małej? Oraz ładnie to tak w majtkach siedzieć przed kamerą :P :P ;)) Quote
andzia69 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 doddy napisał(a):Masza już pewnie w domku? Jakby poszła - to byś wiedziała pierwsza:eviltong: Masza ma w tej chwili ok. 2,5 mies. Jej kolega Groszek poszedł w tamtym tyg. do domku i Masza została sama z Hienką Agnieszki. Jest przesliczna, dalej ma niebieskie oczęta i jest wielką rozrabiarą:) Jest już po szczepieniu - ale to Aga napisze jak się jej uda (Groszek wyjadł jej z laptopa co nieco:diabloti:). Zdjęcia może jej się uda jakos przesłać.. Masza szuka domu - pan policjant sam sie nie odezwał, a ja miałam tylko nr tel do pracy do niego i adze nie udało się z nim skontaktować więc stwierdziłyśmy, ze bez sensu - gdyby chcieli to sami powinni się odezwac...moze przemysleli, ze nie tylko czar niebieskich oczek jest ważny... tak więc szukajmy ciotki domku dla niuni niebieskookiej:p Quote
agnieszka24 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Wrzucam link do nowych fotek Maszki - jeśli ktoś ma czas i sprawnego kompa, to prosiłabym o wstawienie ich na forum, bo małe cudeńko rośnie mi w domu! :) http://imageshack.us/g/59/maszaihiena107.jpg/ Niebawem się odezwę i napiszę coś więcej o małej. Quote
Recommended Posts