Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mała na razie w dt u Agnieszki24 - rośnie, rozrabia, nie daje sobie w kaszę dmuchać:) a najsłodsza jest jak śpi i się wtula w człowieka:):) jeszcze z tydzien i bedziemy mogli weryfikować chętne domki;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Groszka terroryzuje ;)?

też ostatnio pilnowałam w DT małego szczeniaczka 6 tyg, taki z niego dominator jest, że hej ;)
Ale również był najsłodszy jak spał.... ;)
ale Masza jest przesłodka. Ma ganialne umaszczenie i do tego te niebieskie oczęta <3

Posted

ania z poznania napisał(a):
Groszka terroryzuje ;)?

Ta...Groszek z racji tego, ze większy i poradniejszy ją molestuje, a ona dama wyszła z załozenia, ze chłopów trzeba prać:)

Posted

Maszka to cudna i bardzo zaradna dziewczynka :) Kiedy czegoś chce, to szczeka i patrzy tymi swoimi błękitnymi ślepkami. Z Groszkiem radzi sobie świetnie - warczy tak długo i ostro aż zostawi ją w spokoju. Maleńka jest bardzo odważna i rezolutna. Zabrałam ją na pierwszy spacerek - wróciła padnięta od nadmiaru wrażeń.

a oto relacja :)

[video=youtube;aJnCnL57ucI]http://www.youtube.com/watch?v=aJnCnL57ucI[/video]

Posted

Nie wiem kto jest większym łobuzem.. Same zobaczcie i oceńcie :evil_lol:

Tak Masza znęca się i terroryzuje Groszka:

[video=youtube;8Lu7yVNCBLo]http://www.youtube.com/watch?v=8Lu7yVNCBLo[/video]

Posted

Lepiej jej zanadto nie rozpieszczajcie, bo kiedy ze słodkiego szczeniaczka wyrośnie duży amstaff i dalej będzie terroryzować, to może być nieciekawie!

Agnieszka (jak zapewne zauważyłaś) ma astkę i doświadczenie z rasą, poza tym wychowała już tyle szczeniaczków, dobrze wie co robi.

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Lepiej jej zanadto nie rozpieszczajcie, bo kiedy ze słodkiego szczeniaczka wyrośnie duży amstaff i dalej będzie terroryzować, to może być nieciekawie!

:crazyeye:
Jak wyrośnie z niej duuuuży amstaff, to pewnie wszystkim psom dookoła poodgryza głowy :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Agnieszka - uważaj na siebie, bo wiesz... masz w domu terrorystę, przyszłego mordercę niewiniątek :diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
:crazyeye:
Jak wyrośnie z niej duuuuży amstaff, to pewnie wszystkim psom dookoła poodgryza głowy :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Agnieszka - uważaj na siebie, bo wiesz... masz w domu terrorystę, przyszłego mordercę niewiniątek :diabloti:

hahahahhah. :lol::lol::lol:

Ja jak miałam tymczasowicze,to tak samo terroryzowały moją Dorę.. :) tylko,że to nie były amstaffy,ale co z tego..pies to pies. . :D:D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='agnieszka24']Nie wiem kto jest większym łobuzem.. Same zobaczcie i oceńcie :evil_lol:

Tak Masza znęca się i terroryzuje Groszka:

[video=youtube;8Lu7yVNCBLo]http://www.youtube.com/watch?v=8Lu7yVNCBLo[/video][/QUOTE]

A co tam słychać u małej?

Oraz ładnie to tak w majtkach siedzieć przed kamerą :P :P ;))

• 2 weeks later...
Posted

doddy napisał(a):
Masza już pewnie w domku?

Jakby poszła - to byś wiedziała pierwsza:eviltong:

Masza ma w tej chwili ok. 2,5 mies. Jej kolega Groszek poszedł w tamtym tyg. do domku i Masza została sama z Hienką Agnieszki. Jest przesliczna, dalej ma niebieskie oczęta i jest wielką rozrabiarą:) Jest już po szczepieniu - ale to Aga napisze jak się jej uda (Groszek wyjadł jej z laptopa co nieco:diabloti:). Zdjęcia może jej się uda jakos przesłać..

Masza szuka domu - pan policjant sam sie nie odezwał, a ja miałam tylko nr tel do pracy do niego i adze nie udało się z nim skontaktować więc stwierdziłyśmy, ze bez sensu - gdyby chcieli to sami powinni się odezwac...moze przemysleli, ze nie tylko czar niebieskich oczek jest ważny...

tak więc szukajmy ciotki domku dla niuni niebieskookiej:p