Agula99 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Napisałam do pani jeszcze wczoraj, ale nikt już się nie odezwał... Quote
figa33 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 może pani się odezwie , może z netem ma kłopot , może.. ale nie pisałabym ,że to duży kłopot z chorobą Kaji ... Quote
Becia66 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Agula skorobnij coś, nie może tak być że bierzesz temat i cisza. Dziewczyny zakładają wątki, robią ogłoszenia, to i chcą wiedzieć czy coś z tego wynika. Quote
barb Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Mail od zainteresowanej Kają Pani był naprawdę sensowny... Quote
Agula99 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Beciu, leżę od 3 dni z gorączką prawie 40 stopni, nie wymagaj ode mnie szczegółowych informacji, kiedy nie mogę patrzeć na świat i mam światłowstręt. Pani się nie odezwała, w ogóle, cisza i tyle! Nie chcę, żeby ktoś myślał,że napisała, że Kaja jest zła itp, że zniechęcałam, absolutnie, napisała, że jej chorobą jest łagodna, bo taka jest, że objawia się to przykurczem, a potem wraca do normalności, że Kaja jest kochana, że długo spędza czas w boksie i jest czystym, zadbanym psem, który uwielbia spacery....no i tyle i cisza, nie liczyłabym na to, że komuś zepsuł się internet i nie może odpisać. Poza tym nie lubię ludzi, którzy nie potrafią zadzwonić i zapytać się o psa który niby mu się podoba, takie pisanie to dobre w przedszkolu, cenie ludzi, którzy dzwonią, może i ciule dzwonią, ale przynajmniej słyszę tego człowieka, a to już dużo dla mnie. Quote
majuska Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Agula99']Beciu, leżę od 3 dni z gorączką prawie 40 stopni, nie wymagaj ode mnie szczegółowych informacji, kiedy nie mogę patrzeć na świat i mam światłowstręt. Pani się nie odezwała, w ogóle, cisza i tyle! Nie chcę, żeby ktoś myślał,że napisała, że Kaja jest zła itp, że zniechęcałam, absolutnie, napisała, że jej chorobą jest łagodna, bo taka jest, że objawia się to przykurczem, a potem wraca do normalności, że Kaja jest kochana, że długo spędza czas w boksie i jest czystym, zadbanym psem, który uwielbia spacery....no i tyle i cisza, nie liczyłabym na to, że komuś zepsuł się internet i nie może odpisać. Poza tym nie lubię ludzi, którzy nie potrafią zadzwonić i zapytać się o psa który niby mu się podoba, takie pisanie to dobre w przedszkolu, cenie ludzi, którzy dzwonią, może i ciule dzwonią, ale przynajmniej słyszę tego człowieka, a to już dużo dla mnie.[/QUOTE] Kuruj sie Agula , kuruj i nie denerwuj ;) Zdrowie najwazniejsze, ja choruję od grudnia prawie non stop i niestety nie moge sobie pozwolic na leżenie, ale Cię rozumiem :) Grzej się :) Quote
figa33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 staram się znaleźć dobre strony zimy wiosną może ,że biały kolor to ładny kolor ? i niektórym w nim do twarzy ? albo może ,ze zarazki jakieś wytłucze.. albo ,że dzieci lubią zimę Agula , piwo grzane , imbir świeży do tego ja ostatnio zrobiłam sobie napar z lipy , do tego łyżeczka miodu i starałam świeży ibmir na bolące gardło o bardzo mi pomogło Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 No Figuś, przy tym moim zestawie medykamentów, antybiotyków i 39 stopniach, jakbym dowaliła jeszcze piwo, to pewnie już bym była jedną noga po drugiej stronie...:razz: Quote
Becia66 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='Agula99']No Figuś, przy tym moim zestawie medykamentów, antybiotyków i 39 stopniach, jakbym dowaliła jeszcze piwo, to pewnie już bym była jedną noga po drugiej stronie...:razz:[/QUOTE] w raju byś była Agula, spróbuj , chyba chcesz być w raju ? :eviltong: Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Becia66']w raju byś była Agula, spróbuj , chyba chcesz być w raju ? :eviltong:[/QUOTE] W raju to ja już byłam przez ostatnich kilka dni, jak na razie wystarczy...nie tak sobie ten raj wyobrażałam ....:diabloti: Quote
Becia66 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Kajunia psem o najstarszym stażu w przytulisku. Potem Terry, Sonia i Ślepek. Sonia pojechała dzisiaj i dobrze, bo to ciężki temat. Myślałam że i Terremu się udało... No nic, Kaja, Terry i Ślepek ciągle na nas liczą. Quote
figa33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 najgorzej jak człowiek w raju wyląduje na chwilę to potem dooopsko boli po kilku dniach:evil_lol: Quote
majuska Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 mi na jedno z wcześniejszych choróbsk pomógł imbir, ale na to co mnie toczy od tygodnia nie pomogło nic, jedynie krople do nosa powodują, że sie nie duszę, w tym roku są mocno zmutowane wirusy jakieś i totalny ich wysyp a Kaja ma zwiększone znów dawki Luminalu, bo ostatnio chyba jej sie ataki wzmożyły..niewesoło..niewesoło:shake: Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='majuska'] a Kaja ma zwiększone znów dawki Luminalu, bo ostatnio chyba jej sie ataki wzmożyły..niewesoło..niewesoło:shake:[/QUOTE] O jejuuu :-( Quote
Becia66 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 strasznie mi jej szkoda, takie życie od prawie 3 lat i to w zamknięciu bo z nikim na wybiegu nie zostaje. Myślę że ona już by nie przeszła po ogrodzeniu, to nie ten sam pies co kiedyś....schorowany i zrezygnowany :-(. Quote
barb Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Napisalam do Pani Aldony, ktora byla zainteresowaną Kają i dostalam odpowiedz, którą wklejam : "Witam! Odebrałam wcześniej e-maila odnośnie Kaji, ale jeszcze nie dzwoniłam na telefon. Myślę, że zadzwonię w najbliższych dniach. Ciągle rozważam decyzję ... Myślę, że najpierw będę chciała podjechać do Boguchwały i poznać na miejscu Kaje i na miejscu podejmę decyzje.Dziękuje za e-maile i pozdrawiam ciepło." Quote
Becia66 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 barb jestes kochana że o nas pamiętasz, a o Kajuni już szczególnie. Czyli sprawa niezamknięta, dobrze chociaż mieć nadzieję... To kawał drogi z Nowego Sącza, będzie gdzieś pewnie ze 200km i trudno uwierzyć, że ktoś zechce przyjechać tylko po to, żeby zobaczyć... Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Do mnie niech lepiej pani Aldona nie dzwoni, bo usłyszy tylko mój zgrzyt! Quote
figa33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Agula99']Do mnie niech lepiej pani Aldona nie dzwoni, bo usłyszy tylko mój zgrzyt![/QUOTE] Agula , ale dlaczego ? Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='figa33']Agula , ale dlaczego ?[/QUOTE] Bo nie mogę mówić!!!!! Więc jak juź ta kobita chce dzwonić (o ile..) to może niech lepiej porozmawia z Becią lub majuską. Quote
barb Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Agula99']Do mnie niech lepiej pani Aldona nie dzwoni, bo usłyszy tylko mój zgrzyt![/QUOTE] Agula czy nie lepiej, że kroś chce podjąc decyzję po namysle ? Własnie mialam Cię gorąco prosić abyś nie zniechęcala tej Pani jeśli zadzwoni. Jeśli chce przyjechać i poznać Kaję to chyba już źle nie wroży ? Tak mi szkoda tej psinki... ps A może zgrzyt dlatego, ze masz chore gardlo a nie ze zlości ? Quote
Recommended Posts