Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie co ? ja to bym chciała aby tak wszystkie psy kosztowały odpowiednio dużo , ludzie by cenili wtedy taki "nabytek "
można powiedzieć nawet dobro materialne , oooo tak , wtedy się o nie dba
a tak ? łatwo przyszło ( np. sunia łańcuchowa urodziła 7 maleństw ) , no to łatwo można też wywalić biedaka , będzie panie inny , darmozjad jeden , a jeszcze można mu kopa strzelić na odchodne albo łopatą w łeb
ech...kurcze , co ja wypisuję

Posted

Kajunia nawet lubi się z tą naszą maliznotką, a tamta to dopiero gwiazda!! Normalnie cuudo, jak ona dupcią rusza na spacerku, jaka pannica, księżniczka jedna!! Sorry Kajuniu to Twój wątek, ale obydwie z was niezłe laseczki :)

Posted

[quote name='figa33']maliznota , to ta mała jasna sunieczka , całe 6,5 kg wagi ?[/QUOTE]

własnie ta, trzeba zdjęcia zrobić i watek założyć ale jakoś nam nie śpieszno bo ona w zaawansowanej ciąży....:shake:

Posted

[quote name='Becia66']własnie ta, trzeba zdjęcia zrobić i watek założyć ale jakoś nam nie śpieszno bo ona w zaawansowanej ciąży....:shake:[/QUOTE]

a kiedy rozwiązanie ?

Posted

odnawiając ogłoszenie Kaji w rzeszowiaku zauważyłam nową (chyba?) tendencję
ludzie chcą oddać psa za zwrot kosztów utrzymania , taka ukryta cena moim zdaniem
pełno psów , szczeniaków i to wcale nie są ogłoszenia takich bid schroniskowych ...

Posted

[quote name='figa33']odnawiając ogłoszenie Kaji w rzeszowiaku zauważyłam nową (chyba?) tendencję
ludzie chcą oddać psa za zwrot kosztów utrzymania , taka ukryta cena moim zdaniem
pełno psów , szczeniaków i to wcale nie są ogłoszenia takich bid schroniskowych ...[/QUOTE]
To zawoalowana oferta sprzedazy psow w typie rasy (bez rodowodów).
I niestety te ogloszenia nie sa usuwane.

Przy okazji mam wielka prośbę o głos w ankiecie Krakvetu na mamę missieek.

Posted

[quote name='figa33']
ludzie chcą oddać psa za zwrot kosztów utrzymania , taka ukryta cena moim zdaniem..[/QUOTE]

dokładnie tak jest, żadnych kar, kontroli więc handel pod przykrywką kwitnie nadal...

Posted

[quote name='figa33']Śliczna Kaja się przypomina

[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5328/5gliteryplrudolf331089.jpg[/IMG][/QUOTE]

[quote name='karolciasz28']Śliczna, a to zdjęcie takie smutne...[/QUOTE]
To prawda - fotka piękna ale tez smutna.

Posted

[quote name='Becia66']i taka powinna być, niestety Kaję akurat musimy brać na litość.[/QUOTE]
Dziś znów odnowilam jej tablicę i Soni też.
Kaja ma po ponad 2500 wejść, Sonia prawie 3000...

Posted

[quote name='barb']Dziś znów odnowilam jej tablicę i Soni też.
Kaja ma po ponad 2500 wejść, Sonia prawie 3000...[/QUOTE]

i nie przenosi się to w żaden sposób na telefony. :shake:

Posted

Kaja ma swojego pogromcę w prztulisku....pudel Astro ją dziś kłapnął :D...chyba mu się coś pomyliło, a Kaja stała taka zdezorientowana, a jej oczy mówiły : WTF ?? :D