Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie wiem Beciu, akurat w to nie wierzę,nie dałabym ją do domów, gdzie są dwie suczki, plus nie chciałabym dostać telefonu, że Kaja uciekła,nie zniosła bym drugi raz akcji typu Blondi!myślisz,że ona tak od razu pokocha obcego człowieka?? Wątpię!!! Może tak ma być, losu czasami nie zmienisz, wierzę że gdzieś ten domek jest! Czarna siedziała u nas 3 lata i co w końcu znalazła ten dom!

Posted

Pewnie Agula kochana , ten domek dla Kajuni jest gdzieś , ja też w to wierzę
nie może być , ona jest śliczna , nieduża , gdzieś ten ludź czeka
ale nigdy nie wiadomo do końca jak psina zachowa się w nowym domku
czasem to tak już wydaje się mur beton i kiszka

Posted

[quote name='Agula99']No nie wiem Beciu, akurat w to nie wierzę,nie dałabym ją do domów, gdzie są dwie suczki[/QUOTE]

suczka suczce nierówna, Kaja w komitywie była z Wiolą, a teraz Pati więc możliwe, że i z tamtymi by się dogadała. Tym bardziej że jedna z nich mieszkała z córki rodziną na piętrze. Mleko się wylało, trudno, niemniej chcę przez to powiedzieć, że dom w którym jest suczka nie powinien być w żadnym wypadku dyskryminowany.
I nie ma co porównywać Kai do czarnej Emilki bo Emilka choć dzika, była do wszystkich łagodna, no i zdrowa....

Posted

Kaja była ogłaszana przez różne osoby, z różnymi tekstami i zdjęciami, na różnych portalach. Ogloszenia byly wyrożniane. Uczestniczyla w akcji promocyjnej, gdzie super się zaprezentowała.
Na ogłoszenie, ktore jej zrobilam na tablicy ma 2399 wejśćale niestety żadnej odpowiedzi. Może po prostu nie ma szczęścia :shake:

Posted

[quote name='zakonna']zrobiłam jej kilka ogłoszeń na prośbę Karoliny, może coś z tego będzie[/QUOTE]
Chodzi o naszą Karolciasz28 ?:lol: A na jakich portalach ?:lol:

Posted

[quote name='zakonna']tak, Karolciasz, na tablica, gumtree, lento, morusek, podkarpacie24, tarnowiak, cafeanimal, psie adopcje, ale gratka, ogłoszenia przemyśl, krakusik[/QUOTE]

o jejku jak dużo, naprawdę bardzo dziękujemy !!! :Rose:
Kolejna iskierka nadziei że ktoś zadzwoni.

Posted

Ja również dziękuję, bo jak tak dalej pójdzie, to będę musiała zabrać Kaję do domu ( co bym z wielką chęcią uczyniła). A ja mam kolejny nabytek, malutki kotek wyrzucony na bruk. Czyli stan na dziś 5 psów, 2 koty, to akurat Kaja na szóstą by się załapała, żeby było po równo..nie??? :evil_lol:

Posted

ja też uważam, że powinno być symetrycznie. Ja mam trzy koty ale tylko dwa psy, niestety mój TŻ absolutnie nie jest zainteresowany tym żeby było "po równo", za cholerę nie da się przekonać do 3 psa...