Agula99 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 No nie wiem Beciu, akurat w to nie wierzę,nie dałabym ją do domów, gdzie są dwie suczki, plus nie chciałabym dostać telefonu, że Kaja uciekła,nie zniosła bym drugi raz akcji typu Blondi!myślisz,że ona tak od razu pokocha obcego człowieka?? Wątpię!!! Może tak ma być, losu czasami nie zmienisz, wierzę że gdzieś ten domek jest! Czarna siedziała u nas 3 lata i co w końcu znalazła ten dom! Quote
figa33 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pewnie Agula kochana , ten domek dla Kajuni jest gdzieś , ja też w to wierzę nie może być , ona jest śliczna , nieduża , gdzieś ten ludź czeka ale nigdy nie wiadomo do końca jak psina zachowa się w nowym domku czasem to tak już wydaje się mur beton i kiszka Quote
Becia66 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Agula99']No nie wiem Beciu, akurat w to nie wierzę,nie dałabym ją do domów, gdzie są dwie suczki[/QUOTE] suczka suczce nierówna, Kaja w komitywie była z Wiolą, a teraz Pati więc możliwe, że i z tamtymi by się dogadała. Tym bardziej że jedna z nich mieszkała z córki rodziną na piętrze. Mleko się wylało, trudno, niemniej chcę przez to powiedzieć, że dom w którym jest suczka nie powinien być w żadnym wypadku dyskryminowany. I nie ma co porównywać Kai do czarnej Emilki bo Emilka choć dzika, była do wszystkich łagodna, no i zdrowa.... Quote
barb Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Kaja była ogłaszana przez różne osoby, z różnymi tekstami i zdjęciami, na różnych portalach. Ogloszenia byly wyrożniane. Uczestniczyla w akcji promocyjnej, gdzie super się zaprezentowała. Na ogłoszenie, ktore jej zrobilam na tablicy ma 2399 wejśćale niestety żadnej odpowiedzi. Może po prostu nie ma szczęścia :shake: Quote
barb Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='wtatara']wyrózniłam Kajunię na Tablicy[/QUOTE] Trzymam mocno kciuki. Quote
Becia66 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='wtatara']wyrózniłam Kajunię na Tablicy[/QUOTE] bardzo dziękujemy :loveu:. Żeby bodaj jedno zapytanie... Quote
zakonna Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 zrobiłam jej kilka ogłoszeń na prośbę Karoliny, może coś z tego będzie Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='zakonna']zrobiłam jej kilka ogłoszeń na prośbę Karoliny, może coś z tego będzie[/QUOTE] Chodzi o naszą Karolciasz28 ?:lol: A na jakich portalach ?:lol: Quote
zakonna Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 tak, Karolciasz, na tablica, gumtree, lento, morusek, podkarpacie24, tarnowiak, cafeanimal, psie adopcje, ale gratka, ogłoszenia przemyśl, krakusik Quote
Becia66 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='zakonna']tak, Karolciasz, na tablica, gumtree, lento, morusek, podkarpacie24, tarnowiak, cafeanimal, psie adopcje, ale gratka, ogłoszenia przemyśl, krakusik[/QUOTE] o jejku jak dużo, naprawdę bardzo dziękujemy !!! :Rose: Kolejna iskierka nadziei że ktoś zadzwoni. Quote
Agula99 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ja również dziękuję, bo jak tak dalej pójdzie, to będę musiała zabrać Kaję do domu ( co bym z wielką chęcią uczyniła). A ja mam kolejny nabytek, malutki kotek wyrzucony na bruk. Czyli stan na dziś 5 psów, 2 koty, to akurat Kaja na szóstą by się załapała, żeby było po równo..nie??? :evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 jak nic musi być równo. To kiedy zabierasz ? :cool3: Quote
figa33 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 musowo ,że po równo musi być..:cool3::lol: Quote
majuska Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 i boks by się zwolnił w przytulisku..same korzyści :D Quote
zakonna Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ja też uważam, że powinno być symetrycznie. Ja mam trzy koty ale tylko dwa psy, niestety mój TŻ absolutnie nie jest zainteresowany tym żeby było "po równo", za cholerę nie da się przekonać do 3 psa... Quote
majuska Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 nie dziwię się, wszyscy są w Twoim avatarku, a TŻta nie ma :D Quote
zakonna Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 TŻ by mnie powiesił na suchej gałęzi za upublicznienie jego zdjęcia :D więc tylko moje stadko pokazuję światu :) Quote
majuska Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 e tam, taka miniaturka i tak nie byłoby go widać:eviltong: Quote
figa33 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 w każdym razie zdaje się ,że następna zima w przytulisku przed Kają:-( Quote
Becia66 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='figa33']w każdym razie zdaje się ,że następna zima w przytulisku przed Kają:-([/QUOTE] oby tylko ta jedna...:-( Quote
Recommended Posts