Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']ode mnie Kaja tez ma kilka odnawianych ogłoszeń
ale może trzeba nowe napisać , bo to już chyba rok będzie ...:shake:[/QUOTE]

Już minął rok Figuniu... :shake:

Posted

[quote name='Becia66']Już minął rok Figuniu... :shake:[/QUOTE]

prosilam na orzechowskim watku o wytypowanie i podeslanie psiaka do ogloszen...

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='wtatara']może ja spróbuję ogłaszać[/QUOTE]

Może bedziesz mieć więcej szczęścia w ogłaszaniu Kajuni.

Posted

[quote name='figa33']nie wiem dlaczego ,ale gdzieś tam mi pika ,że Kajunia jednak będzie ten swój domek miała....
no niech mi się to sprawdzi..:cool3::modla:[/QUOTE]

O matko, to niech Ci tam pika, wali, uderza, niech ten cuudowny, jedyny domek dla mojej Kajuni się znajdzie, niech twe czary działają, zaklinają, wytwarzają pozytywną aurę nad naszym przytuliskiem, szurum burum pac!!

Posted

[quote name='figa33']ale super zdjęcie !

[COLOR=#a9a9a9][SIZE=1]przypomniał mi się Atosik w misce..:-([/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Mnie też ...

Posted

A Kaję ogłaszamy z tym tekstem? :
Kaja jest malutką, śliczną sunieczką o jedwabiście miękkim futerku z dłuższym włosem w brązowo - podpalanym kolorze. Ma około 5 lat.

Jest posłuszna, wykonuje polecenia, przychodzi na zawołanie i ładnie chodzi na smyczy. Jest odrobaczona i zaszczepiona, istnieje możliwość sterylizacji w przytulisku.
Przebywa w Przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa.
Prosi się o telefony wyłącznie po godzinie 15.00

Posted

[quote name='karolciasz28']A Kaję ogłaszamy z tym tekstem? :
Kaja jest malutką, śliczną sunieczką o jedwabiście miękkim futerku z dłuższym włosem w brązowo - podpalanym kolorze. Ma około 5 lat.

Jest posłuszna, wykonuje polecenia, przychodzi na zawołanie i ładnie chodzi na smyczy. Jest odrobaczona i zaszczepiona, istnieje możliwość sterylizacji w przytulisku.
Przebywa w Przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa.
Prosi się o telefony wyłącznie po godzinie 15.00[/QUOTE]

może jeszcze tylko dodamy ,ze bardzo tęskni za domem , za swoim człowiekiem itp.
masz szczęśliwą rękę Karolciu do ogłoszeń :lol:, oby Kajuni się udało ..

Posted

ja już straciłam nadzieję na dom dla Kajci. W maju minął rok odkąd ona w przytulisku i praktycznie zainteresowanie żadne prócz jednej - niewykorzystanej wg mnie szansy.
Nie piszemy w tekście przecież nic złego, nie wiem, może złe zdjęcia wklejamy, może faktycznie nie wzbudzamy zainteresowania w ogłoszeniach - ale nie wiem naprawdę o co chodzi bo jak dotąd małe kudłate suczki miały powodzenia bez względu na wiek.