Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolciasz28']No Ciotki!:mad: Chciałam poroznosić po sklepach zoologicznych i wetach w Przemyślu. ;)[/QUOTE]
Karolciu, są tylko te plakaty, na których są prawie wszystkie psy, te które robiła Dzika_Figa, każdy pies nie ma osobnego plakatu.

Posted

[quote name='Agula99']Karolciu, są tylko te plakaty, na których są prawie wszystkie psy, te które robiła Dzika_Figa, każdy pies nie ma osobnego plakatu.[/QUOTE]
A jak myślicie lepiej taki zbiorowy, no nie? I czy mogę je poroznosić? ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']A jak myślicie lepiej taki zbiorowy, no nie? I czy mogę je poroznosić? ;)[/QUOTE]
No też pytania zadajesz Karolciu!! Wieszaj, agituj, zachęcaj!!! Co tylko chcesz :)

Posted

[quote name='Agula99']No też pytania zadajesz Karolciu!! Wieszaj, agituj, zachęcaj!!! Co tylko chcesz :)[/QUOTE]
Wiesz wolałam zapytać, bo jeszcze byś mi wyskoczyła z tymi bejzbolami jak u Ozzika:cool3:.;)

Posted

[quote name='karolciasz28']A jak myślicie lepiej taki zbiorowy, no nie? I czy mogę je poroznosić? ;)[/QUOTE]

Karolciasz można spróbować wydrukować tez pojedyncze ogłoszenia psiaków.
Na przyklad na tablicy i allegratce są takie specjalne opcje.

Posted

[quote name='barb']Karolciasz można spróbować wydrukować tez pojedyncze ogłoszenia psiaków.
Na przyklad na tablicy i allegratce są takie specjalne opcje.[/QUOTE]
Właśnie nie wiem, jakby było lepiej. Ale może nie wszyscy zechcą przyjmować po kilkanaście plakatów każdego psa.

Posted

[quote name='karolciasz28']Właśnie nie wiem, jakby było lepiej. Ale może nie wszyscy zechcą przyjmować po kilkanaście plakatów każdego psa.[/QUOTE]

Zeby chociaż jeden chcieli powiesić. :roll:

Posted

[quote name='barb']Zeby chociaż jeden chcieli powiesić. :roll:[/QUOTE]
Mam kilku znajomych i zaprzyjaźnionych myślę, że nie powinni robić problemu, nie wiem jak reszta, ale nie zaszkodzi pochodzić, popytać, porozwieszać. :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny czy psiaki mają jakieś osobne ( każdy swój) plakat?[/QUOTE]

Karolciu, nie mają ale mogę zrobić jak potrzebujesz ;)

Jak się Kaja czuje? Nie miała ataków mam nadzieję...

Posted

[quote name='Agula99']Kajkunia czuje się bardzo dobrze, ma do towarzystwa Figunię, tą nową sunię, z którą nawet ładnie szaleje...[/QUOTE]
Czyli z Figą Kaja ma dobre relacje ?

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Karolciu, nie mają ale mogę zrobić jak potrzebujesz ;)

Jak się Kaja czuje? Nie miała ataków mam nadzieję...[/QUOTE]
Na razie nie, poroznoszę te, które mamy zbiorowe. Tylko Figo pasowało by zrobić jakieś aktualne jakbyś miała czas, wiesz usunąć Ozziego i dodać Benia, Figę. Jakbyś dała radę to proszę zrób to. ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']Na razie nie, poroznoszę te, które mamy zbiorowe. Tylko Figo pasowało by zrobić jakieś aktualne jakbyś miała czas, wiesz usunąć Ozziego i dodać Benia, Figę. Jakbyś dała radę to proszę zrób to. ;)[/QUOTE]

jasne, zrobię

Posted

[quote name='karolciasz28']Agula powiedz nam coś więcej, my tu takie spragnione wieści:cool3:.[/QUOTE]
Karolcia, może na razie czekajmy cichutko, żeby nie zapeszyć.