Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Becia66']ja tu nic nie widzę, wklej jeszcze na chwilkę.[/QUOTE]

Ta fotka przt wklejaniu wychodzi albo wielka albo maluśka.

Posted

[quote name='Agula99']Podeślij mi ją na mój adres mailowy ;)[/QUOTE]

Wyslałam. Zalogujcie sie na nk, tak jak ja za przyczyną Kaji to zobaczycie wszystkie.
PS
Kaja wyglada jak miniaturka ich psa.

Posted

Przed chwilą dzwonił Pan, porozmawialiśmy i ...i tyle. Pan ma suczkę wziętą ze schroniska w Łodzi, która jest strasznie o Pana zazdrosna, tak, że nawet żona boi się do niej podchodzić, a córka piętro wyżej ma malutką suczkę. I co tu więcej pisać, przedstawiłam sytuację i ...pożegnaliśmy się. Podesłałam Panu Ozika i Tobika, ale Pan chciał malutką suczkę. Kaja przypomina im wcześniejszą sunię, którą ktoś im otruł. Ech...

Posted

Ech ... nie martw się Aga - zaraz będzie następny telefon w tej sprawie - w radiu dziś zapowiadali planowane zwiększenie zainteresowania adopcjami - kwestia czasu.

Posted

[quote name='Agula99'] przedstawiłam sytuację ...[/QUOTE]

Czyli ...?

[QUOTE] Kaja przypomina im wcześniejszą sunię, którą ktoś im otruł. Ech...[/QUOTE]

Zdarza sie, że ludzie szukają psa podobnego do tego, ktorego mieli.

Posted

[quote name='majuska']Czyli zapewne zapędy ucieczkowe oraz skłonność do "burd" i awantur[/QUOTE]

Jakbym byla Kają to bym nie uciekala z takiego ladnego domu... I ogród, jak w bajce...
Nawet sklonności awanturnicze bym poskromila ... ;)
Naprawdę szkoda, że nic z tego nie wyszlo. :shake:

Posted

Halo !!!!! wszyscy w przytulisku !!! WSTAJEMY !!! - słońce piękne i kości grzejemy - starzy i młodsi - mali i duzi - ja od rana już wszystkie dokumenty przygotowałam i 5 pierwszych uchwał na spotkanie stowarzyszenia - jak skrzydła rozwiniemy to każdemu kanapę do boksu kupimy i teren tak osuszymy, że pańcie w szpileczkach będą tłumnie po Kajki i Ślepki i Sońki i Terrki i Dinga i Budryski i Benie i ...... kto mi jeszcze został???? no Kto ? OZZIKI Guziki przychodzić !!!! Boję się, żeby nie trzeba specjalnego kursowego autobusu zapewniać jak do TESCO jak tłumy ruszą - a ruszą już wkrótce :)

Posted

[quote name='Irka']Halo !!!!! wszyscy w przytulisku !!! WSTAJEMY !!! - słońce piękne i kości grzejemy - starzy i młodsi - mali i duzi - ja od rana już wszystkie dokumenty przygotowałam i 5 pierwszych uchwał na spotkanie stowarzyszenia - jak skrzydła rozwiniemy to każdemu kanapę do boksu kupimy i teren tak osuszymy, że pańcie w szpileczkach będą tłumnie po Kajki i Ślepki i Sońki i Terrki i Dinga i Budryski i Benie i ...... kto mi jeszcze został???? no Kto ? OZZIKI Guziki przychodzić !!!! Boję się, żeby nie trzeba specjalnego kursowego autobusu zapewniać jak do TESCO jak tłumy ruszą - a ruszą już wkrótce :)[/QUOTE]

i co udało się

Posted

Jutro cię Kajuniu Agula odwiedzi, a ja dzisiaj zrobiłam ci mały pakiecik:
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
olx,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
tablica,
e-zwierzak,
cafeanimal,
krakusik,
cwirek,
ojej,
przemyślak,
rzeszowiak,
tarnowiak,
rzeszow24,
sanok24,
krosno24,
podkarpacie24,
kokosy,

[/B]

Posted

[quote name='majuska']Napracowałaś się karolciu, dzięki wielkie....:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
A Ty się napracowałaś u Budrysa!:lol: Dzięki wielkie za ogłoszenia mojej miłości:razz:, niech on już śmiga do domu, no i Kaja też oczywiście!

Posted

[quote name='figa33']Kaju , bardzo domek potrzebny dla ciebie..[/QUOTE]

A co z domkiem z Przemyśla ? Jeszcze chętny czy już zrezygnował ?