Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']Wyróżnilam jej stare ogłoszenie na allegratce. Troszkę sie zdezaktulizowało, bo było robione w czasie największych mrozów ale nie wiadomo czy one tak juz całkiem odpuszczą więc na razie nie edytuję.
[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/19544793_mala_kaja_marznie_w_przytulisku.html[/url][/QUOTE]
Dzięki Barb, Kaja już chyba straciła nadzieję, że ktoś ja przygarnie...jest taka smutna :(

Posted

[quote name='Agula99']Dzięki Barb, Kaja już chyba straciła nadzieję, że ktoś ja przygarnie...jest taka smutna :([/QUOTE]

Ona najbardziej leży mi na sercu z calego Przytuliska.
Najbardziej niezrozumiale jest dla mnie to, że ma tak dużo wejść na swoje ogloszenia i zero telefonow...

Posted

[quote name='barb']Ona najbardziej leży mi na sercu z calego Przytuliska.
Najbardziej niezrozumiale jest dla mnie to, że ma tak dużo wejść na swoje ogloszenia i zero telefonow...[/QUOTE]

bo ja czytałam, że się ludziom teraz masowo pokończyły darmowe minuty - od przyszłego tygodnia ma ruszyć wszystko z kopyta :)

Posted

[quote name='Irka']bo ja czytałam, że się ludziom teraz masowo pokończyły darmowe minuty - od przyszłego tygodnia ma ruszyć wszystko z kopyta :)[/QUOTE]

oo i tego się trzymajmy:lol:

Posted

[quote name='Irka']bo ja czytałam, że się ludziom teraz masowo pokończyły darmowe minuty - od przyszłego tygodnia ma ruszyć wszystko z kopyta :)[/QUOTE]

No tak sobie jeszcze nie tłumaczyłyśmy:-D:-D:-D

Posted

Niech sobie karty telegrosik pozakupują:evil_lol:;) byle by tylko dzwonili.:razz:

Posted

[quote name='karolciasz28']Niech sobie karty telegrosik pozakupują:evil_lol:;) byle by tylko dzwonili.:razz:[/QUOTE]

Ciotki, jesteście na Dogo. Dostalam mail w sprawie Kaji z Przemyslaka.
Wklejam część. Na początku państwo podaja nazwisko i adres to opuścilam.
"... dom z ogrodem.Czy kaja jest jeszcze do wzięcia. Kochamy pieski pokrzywdzone przez los. proszę o odpowiedz. NK.Zdjęcia."
Na kogo przekierować ? Na Agulę ?

Posted

[quote name='Irka']Już jej szybciutko sms wysłałam !!!!! super super - telegrosiki zaczęli może kupować :)[/QUOTE]

To mail. Przyszedl do mnie. Państwo są z Przemyśla.

Posted

[quote name='barb']To mail. Przyszedl do mnie. Państwo są z Przemyśla.[/QUOTE]

Wysłałam sms do Aguli bo widzę, że jej na dogo nie ma - niech no się ucieszy.

Posted

[quote name='Agula99']Barb, nie wiem, już mówiłam Kaja nie nadaje się do domu z ogrodem, ale podaj mój nr telefonu, niech zadzwonią![/QUOTE]

Agula, porozmawiać nie zaszkodzi. Ja im odpiszę i przekieruję mail na Ciebie. Ok ? Twoj numer telefonu jest w ogloszeniu, widocznie woleli napisać. Nie skreslaj ludzi od razu. Podaja swoje dane osobowe i adres - to wygląda powaznie. Kojarzę tę ulicę tam są wlaśnie w większości domki z ogrodkami.

Posted

[quote name='Agula99']Ja ludzi nie skreślam, tylko znam Kaję, bardzo dobrze, a nawet za dobrze, ale niech zadzwonią!! Najlepiej porozmawiać, z pisania nic nie wynika.[/QUOTE]

Aga wklejam co odpisalam.

"Dzień dobry a wlaściwie dobry wieczór.

Kaja nadal nie ma domku. Tak jak jest napisane w ogłoszeniu przebywa w Przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa. Ja tylko pomagalam ją oglaszać. Wszystkich szczegółowych informacji na temat Kajuni moze udzielić wolontariuszka z Przytuliska - pani Agata. To jej adres mailowy: [email][email protected][/email]
telefon 797297201 - po godzinie 15.00. Nie przekierowywalam Państwa maila sama ponieważ podali państwo swoje dane osobowe. Jeśli wyrazą Państwo zgode to chętnie przesle mail Pani Agacie.
Bardzo dziękuję za zainteresowanie Kają.

Z powazaniem
podpis"

Zobaczymy co z tego wyniknie.

Posted

[quote name='Agula99']Ok, super, dzięki!! :) A o której godzinie napisali do Ciebie??? Teraz gdzieś wieczorem???[/QUOTE]

O 17.53 ale niestety dopiero zajrzałam do poczty.