Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='barb']Wyróżnilam jej stare ogłoszenie na allegratce. Troszkę sie zdezaktulizowało, bo było robione w czasie największych mrozów ale nie wiadomo czy one tak juz całkiem odpuszczą więc na razie nie edytuję. [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/19544793_mala_kaja_marznie_w_przytulisku.html[/url][/QUOTE] Dzięki Barb, Kaja już chyba straciła nadzieję, że ktoś ja przygarnie...jest taka smutna :( Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agula99']Dzięki Barb, Kaja już chyba straciła nadzieję, że ktoś ja przygarnie...jest taka smutna :([/QUOTE] Ona najbardziej leży mi na sercu z calego Przytuliska. Najbardziej niezrozumiale jest dla mnie to, że ma tak dużo wejść na swoje ogloszenia i zero telefonow... Quote
Irka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='barb']Ona najbardziej leży mi na sercu z calego Przytuliska. Najbardziej niezrozumiale jest dla mnie to, że ma tak dużo wejść na swoje ogloszenia i zero telefonow...[/QUOTE] bo ja czytałam, że się ludziom teraz masowo pokończyły darmowe minuty - od przyszłego tygodnia ma ruszyć wszystko z kopyta :) Quote
figa33 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Irka']bo ja czytałam, że się ludziom teraz masowo pokończyły darmowe minuty - od przyszłego tygodnia ma ruszyć wszystko z kopyta :)[/QUOTE] oo i tego się trzymajmy:lol: Quote
majuska Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Irka']bo ja czytałam, że się ludziom teraz masowo pokończyły darmowe minuty - od przyszłego tygodnia ma ruszyć wszystko z kopyta :)[/QUOTE] No tak sobie jeszcze nie tłumaczyłyśmy:-D:-D:-D Quote
karolciasz28 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Irka']bo ja czytałam, że się ludziom teraz masowo pokończyły darmowe minuty - od przyszłego tygodnia ma ruszyć wszystko z kopyta :)[/QUOTE] Niech sobie karty telegrosik pozakupują:evil_lol:;) byle by tylko dzwonili.:razz: Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='karolciasz28']Niech sobie karty telegrosik pozakupują:evil_lol:;) byle by tylko dzwonili.:razz:[/QUOTE] Ciotki, jesteście na Dogo. Dostalam mail w sprawie Kaji z Przemyslaka. Wklejam część. Na początku państwo podaja nazwisko i adres to opuścilam. "... dom z ogrodem.Czy kaja jest jeszcze do wzięcia. Kochamy pieski pokrzywdzone przez los. proszę o odpowiedz. NK.Zdjęcia." Na kogo przekierować ? Na Agulę ? Quote
Irka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Już jej szybciutko sms wysłałam !!!!! super super - telegrosiki zaczęli może kupować :) Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Irka']Już jej szybciutko sms wysłałam !!!!! super super - telegrosiki zaczęli może kupować :)[/QUOTE] To mail. Przyszedl do mnie. Państwo są z Przemyśla. Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Barb, nie wiem, już mówiłam Kaja nie nadaje się do domu z ogrodem, ale podaj mój nr telefonu, niech zadzwonią! Quote
Irka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='barb']To mail. Przyszedl do mnie. Państwo są z Przemyśla.[/QUOTE] Wysłałam sms do Aguli bo widzę, że jej na dogo nie ma - niech no się ucieszy. Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jestem Irka, jestem, pisałam żeby numer na mnie, ale Kajka do domu z ogródkiem odpada. Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agula99']Barb, nie wiem, już mówiłam Kaja nie nadaje się do domu z ogrodem, ale podaj mój nr telefonu, niech zadzwonią![/QUOTE] Agula, porozmawiać nie zaszkodzi. Ja im odpiszę i przekieruję mail na Ciebie. Ok ? Twoj numer telefonu jest w ogloszeniu, widocznie woleli napisać. Nie skreslaj ludzi od razu. Podaja swoje dane osobowe i adres - to wygląda powaznie. Kojarzę tę ulicę tam są wlaśnie w większości domki z ogrodkami. Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ja ludzi nie skreślam, tylko znam Kaję, bardzo dobrze, a nawet za dobrze, ale niech zadzwonią!! Najlepiej porozmawiać, z pisania nic nie wynika. Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agula99']Ja ludzi nie skreślam, tylko znam Kaję, bardzo dobrze, a nawet za dobrze, ale niech zadzwonią!! Najlepiej porozmawiać, z pisania nic nie wynika.[/QUOTE] Aga wklejam co odpisalam. "Dzień dobry a wlaściwie dobry wieczór. Kaja nadal nie ma domku. Tak jak jest napisane w ogłoszeniu przebywa w Przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa. Ja tylko pomagalam ją oglaszać. Wszystkich szczegółowych informacji na temat Kajuni moze udzielić wolontariuszka z Przytuliska - pani Agata. To jej adres mailowy: [email][email protected][/email] telefon 797297201 - po godzinie 15.00. Nie przekierowywalam Państwa maila sama ponieważ podali państwo swoje dane osobowe. Jeśli wyrazą Państwo zgode to chętnie przesle mail Pani Agacie. Bardzo dziękuję za zainteresowanie Kają. Z powazaniem podpis" Zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ok, super, dzięki!! :) A o której godzinie napisali do Ciebie??? Teraz gdzieś wieczorem??? Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agula99']Ok, super, dzięki!! :) A o której godzinie napisali do Ciebie??? Teraz gdzieś wieczorem???[/QUOTE] O 17.53 ale niestety dopiero zajrzałam do poczty. Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='barb']O 17.53 ale niestety dopiero zajrzałam do poczty.[/QUOTE] To nic, jak będą chcieli to zadzwonią jutro :) Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='barb']"NK.Zdjęcia" - nie wiem co to znaczy ?[/QUOTE] Też nie mam pojęcia co to za tajemniczy KOD!!??? Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agula99']Też nie mam pojęcia co to za tajemniczy KOD!!???[/QUOTE] Możeto skrót od Nasza Klasa ? Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Chodzi o to ogłoszenie [url]http://www.ogloszenia.przemysl.pl/96307[/url] Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='barb']Możeto skrót od Nasza Klasa ?[/QUOTE] Nasza Klasa??? A kto by ją tam wstawił??? Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agula99']Nasza Klasa??? A kto by ją tam wstawił???[/QUOTE] Nie wiem... tak sobie gdybam...Może ich fotki tam są ... Quote
Becia66 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 przecież ona nie musi siedzieć w tym ogrodzie cały czas. Jesli ma mieszkać w domu, to mogą z nią wychodzić do ogrodu i będzie pod kontrolą. Quote
Recommended Posts