Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Becia66'] Znajomi Pani chcieli niewielką suczkę, może być taka jak Pakuś :lol:, tylko łagodną i otwartą bo są dzieci. Te własnie dzieci odwiedzają z rodzicami Pakusiowy domek i dzieci z naszym psiakiem ślicznie się bawią, Pakulec pies ideał - jak mówi Pani. :loveu:[/QUOTE]

To polecajcie gorąco zamiast malutkiej suczki - schodzonego owczarka - to też pies ideał jak Pakuś.

Posted

[quote name='karolciasz28']Beciu, może jakaś suczka od Majki by się nadawała?[/QUOTE]

Karolciu oni też mają u siebie w Tarnowie przytulisko i w Dębicy jest przytulisko tylko oni chcą sprawdzoną suczkę, poleconą i wybraną przez nas, żeby tak jak Pakuś była łagodna. A z Majką wiesz jak jest...

Posted

[quote name='Becia66']Karolciu oni też mają u siebie w Tarnowie przytulisko i w Dębicy jest przytulisko tylko oni chcą sprawdzoną suczkę, poleconą i wybraną przez nas, żeby tak jak Pakuś była łagodna. A z Majką wiesz jak jest...[/QUOTE]

A musi być koniecznie suczka skoro Ozuś taki cudny ? Próbowałyście negocjować z Panią ?
PS.
I znowu kradnie wątek ...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']No, ja coraz mniej rozumiem te preferencje płciowe. Przecież i tak będzie wysterylizowane/wykastrowane toto i wszystko jedno... Trzeba ludziom tłumaczyć.[/QUOTE]

Chyba przeniesiemy sie z tymi rozważaniami na wątek Oziego.

A może Państwo po prostu niezobowiązująco przyjechaliby do Przytuliska ?

Posted

[quote name='Becia66']Karolciu oni też mają u siebie w Tarnowie przytulisko i w Dębicy jest przytulisko tylko oni chcą sprawdzoną suczkę, poleconą i wybraną przez nas, żeby tak jak Pakuś była łagodna. A z Majką wiesz jak jest...[/QUOTE]
Rozumiem. Mam nadzieję, że jakaś psina będzie miała szczęście i trafi do nich :)

Posted

Kajka zaś pragnie przekazać, że się jej już znudził niebieski kubraczek !!!! On jest pewno przyczyną niepowodzeń :angryy::angryy::angryy: Chce kobiecy - różowy !!! najlepiej natychmiast ! :loveu:

Posted

[quote name='Irka'] Chce kobiecy - różowy !!! najlepiej natychmiast ! :loveu:[/QUOTE]

z tego co wiem, to szykuje się zajeb....pomarańczowy ale dopiero na przyszły sezon. Dzika_Figa nam wykreuje nowe modele :lol:.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']??? Czyżbyś coś sugerowała?[/QUOTE]
A co?? ;) Figo, wierz mi jakbym mogła to już dawno bym ją wzięła...no mówię, że dobrze, że mnie ma, bo my się bez słów rozumiemy ;)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']To co, grupowo sobie płeć zmieniamy? :diabloti:
Może nam dadzą zniżkę za hurt....[/QUOTE]
Figa, ale może u Ciebie w Ameryce? Wiesz większa akceptacja, lepsze standardy:cool3::evil_lol:
Tylko mi szkoda Waszych Chłopów...:diabloti:

Posted

[quote name='karolciasz28']Agula bierz i nie pitol!:cool3:
Widzisz Kaju jak cię cioteczka kocha:lol:.[/QUOTE]

Dziewczyny - Wy Aguli nie namawiajcie bo jej nie dużo trzeba !!! tak już kilku zabrała - czasem u niej w domu wiekszy stan niż w bidulcu - nasza Justyna by ją zabiła - twierdzi, że jakby nas 2 nie kontrolowała to przez naszą manię zbieractwa stan jak u Violetty Willas murowany - no nie Aga? :p:p