barb Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Becia66'] Znajomi Pani chcieli niewielką suczkę, może być taka jak Pakuś :lol:, tylko łagodną i otwartą bo są dzieci. Te własnie dzieci odwiedzają z rodzicami Pakusiowy domek i dzieci z naszym psiakiem ślicznie się bawią, Pakulec pies ideał - jak mówi Pani. :loveu:[/QUOTE] To polecajcie gorąco zamiast malutkiej suczki - schodzonego owczarka - to też pies ideał jak Pakuś. Quote
karolciasz28 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Beciu, może jakaś suczka od Majki by się nadawała? Quote
Becia66 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='karolciasz28']Beciu, może jakaś suczka od Majki by się nadawała?[/QUOTE] Karolciu oni też mają u siebie w Tarnowie przytulisko i w Dębicy jest przytulisko tylko oni chcą sprawdzoną suczkę, poleconą i wybraną przez nas, żeby tak jak Pakuś była łagodna. A z Majką wiesz jak jest... Quote
barb Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Becia66']Karolciu oni też mają u siebie w Tarnowie przytulisko i w Dębicy jest przytulisko tylko oni chcą sprawdzoną suczkę, poleconą i wybraną przez nas, żeby tak jak Pakuś była łagodna. A z Majką wiesz jak jest...[/QUOTE] A musi być koniecznie suczka skoro Ozuś taki cudny ? Próbowałyście negocjować z Panią ? PS. I znowu kradnie wątek ... Quote
Dzika_Figa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 No, ja coraz mniej rozumiem te preferencje płciowe. Przecież i tak będzie wysterylizowane/wykastrowane toto i wszystko jedno... Trzeba ludziom tłumaczyć. Quote
barb Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Dzika_Figa']No, ja coraz mniej rozumiem te preferencje płciowe. Przecież i tak będzie wysterylizowane/wykastrowane toto i wszystko jedno... Trzeba ludziom tłumaczyć.[/QUOTE] Chyba przeniesiemy sie z tymi rozważaniami na wątek Oziego. A może Państwo po prostu niezobowiązująco przyjechaliby do Przytuliska ? Quote
karolciasz28 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Becia66']Karolciu oni też mają u siebie w Tarnowie przytulisko i w Dębicy jest przytulisko tylko oni chcą sprawdzoną suczkę, poleconą i wybraną przez nas, żeby tak jak Pakuś była łagodna. A z Majką wiesz jak jest...[/QUOTE] Rozumiem. Mam nadzieję, że jakaś psina będzie miała szczęście i trafi do nich :) Quote
SZPiLKA23 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kaja i moze grzeczniejsza ale nadal nie dla ludzi ktorzy chca miec super lagodnego psa Quote
Irka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kajka zaś pragnie przekazać, że się jej już znudził niebieski kubraczek !!!! On jest pewno przyczyną niepowodzeń :angryy::angryy::angryy: Chce kobiecy - różowy !!! najlepiej natychmiast ! :loveu: Quote
Becia66 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Irka'] Chce kobiecy - różowy !!! najlepiej natychmiast ! :loveu:[/QUOTE] z tego co wiem, to szykuje się zajeb....pomarańczowy ale dopiero na przyszły sezon. Dzika_Figa nam wykreuje nowe modele :lol:. Quote
Dzika_Figa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Do przyszłego sezonu to Kaja ma mieć dom, nie chcę jej widzieć jak przyjadę. Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Kajuniu, ty to dopiero masz "szczęście" z domkiem i szczęście, że mnie masz :) Quote
Dzika_Figa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Agula99']Kajuniu, ty to dopiero masz "szczęście" z domkiem i szczęście, że mnie masz :)[/QUOTE] ??? Czyżbyś coś sugerowała? Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Dzika_Figa']??? Czyżbyś coś sugerowała?[/QUOTE] A co?? ;) Figo, wierz mi jakbym mogła to już dawno bym ją wzięła...no mówię, że dobrze, że mnie ma, bo my się bez słów rozumiemy ;) Quote
karolciasz28 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Agula bierz i nie pitol!:cool3: Widzisz Kaju jak cię cioteczka kocha:lol:. Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Kocha, kocha, ale musi pitolić, bo inaczej była by jatka w chacie między nią a moimi też hardymi babami :) Quote
karolciasz28 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Agula99']Kocha, kocha, ale musi pitolić, bo inaczej była by jatka w chacie między nią a moimi też hardymi babami :)[/QUOTE] Ja nie wiem same kłopoty z tymi babami;) Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='karolciasz28']Ja nie wiem same kłopoty z tymi babami;)[/QUOTE] oj same, same, a u mnie aż cztery harde :) Quote
Dzika_Figa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='karolciasz28']Ja nie wiem same kłopoty z tymi babami;)[/QUOTE] To co, grupowo sobie płeć zmieniamy? :diabloti: Może nam dadzą zniżkę za hurt.... Quote
karolciasz28 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Dzika_Figa']To co, grupowo sobie płeć zmieniamy? :diabloti: Może nam dadzą zniżkę za hurt....[/QUOTE] Figa, ale może u Ciebie w Ameryce? Wiesz większa akceptacja, lepsze standardy:cool3::evil_lol: Tylko mi szkoda Waszych Chłopów...:diabloti: Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 E tam, proponuję do Wenezueli uderzyć, tam to wszystko od razu ciachną :) Quote
karolciasz28 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Agula99']E tam, proponuję do Wenezueli uderzyć, tam to wszystko od razu ciachną :)[/QUOTE] Ale,że jak wszystko?:-o:evil_lol:;) Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='karolciasz28']Ale,że jak wszystko?:-o:evil_lol:;)[/QUOTE] Karolcia, to już pozostawiam Twojej wyobraźni, albo na wikipedi poczytaj póki można ;) Quote
Irka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='karolciasz28']Agula bierz i nie pitol!:cool3: Widzisz Kaju jak cię cioteczka kocha:lol:.[/QUOTE] Dziewczyny - Wy Aguli nie namawiajcie bo jej nie dużo trzeba !!! tak już kilku zabrała - czasem u niej w domu wiekszy stan niż w bidulcu - nasza Justyna by ją zabiła - twierdzi, że jakby nas 2 nie kontrolowała to przez naszą manię zbieractwa stan jak u Violetty Willas murowany - no nie Aga? :p:p Quote
Recommended Posts