Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Koncówkę inna dałaś, moja jest, 201 a nie 210, ale na początku myślałam że dałaś swój numer :) he he Quote
barb Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='majuska']ożesz...czeski błąd zrobiłam..no nic będe edytować i poprawiać ;)[/QUOTE] Agula dobrze, ze sprawdzilaś tyle pieknych ogloszeń i nikt by nie zadzwonil. Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ALe np na łańcut jest ok numer napisany :diabloti: kiedy Ty to pisałaś??? :evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 No majuska pojechałaś po bandzie ;) dobrze, że tych ogłoszeń nie ma z 60 tylko z 10, ale końcówkę dałaś w większości 210, a jak ktoś już dzwonił na tą koncówkę ;) Quote
barb Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 A ja dziś trafilam na ogloszenie Oziego z fotami Burysa [url]http://rzeszow.olx.pl/ozi-slodki-przytulak-szuka-domu-iid-300118865[/url] Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='barb']A ja dziś trafilam na ogloszenie Oziego z fotami Burysa [url]http://rzeszow.olx.pl/ozi-slodki-przytulak-szuka-domu-iid-300118865[/url][/QUOTE] No nieźle, he he he, to ciekawa jestem czy ten ktoś kto dzwonił o Budrysa, to miała na myśli jego czy Oziego?? ;) Quote
majuska Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Tak to jest jak się od paru miesięcy żadnej nocki nie przespało ;) Już wszystko poprawione. Ale z drugiej strony, mail był podany również do kontaktu, więc jakby komuś zależało to by się skontaktował ;) Quote
majuska Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='barb']A ja dziś trafilam na ogloszenie Oziego z fotami Burysa [url]http://rzeszow.olx.pl/ozi-slodki-przytulak-szuka-domu-iid-300118865[/url][/QUOTE] Akurat to nie moje, ale nie ma co płakać, ta stronka nie ma wzięcia, moje ogłoszenia tam mają po 2-3 wejścia, przestałam tam nawet już robić ogłoszenia Quote
Agula99 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Kajunia też przetrwała z kubraczku, trochę się jej zsunął, ale Renata poprawiła, a jak Kaja wypruła z boksu, to się tarzała w śniegu na plecach, albo ją swędzi po tym kubraczku, albo się chce go pozbyć :) nic z tego moja panno, sciągniemy jak będzie cieplej, przeżyjesz!!!! ;) Quote
figa33 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 może troszkę dziwnie się czuła , w końcu coś nowego , ale jak jej ładnie w nim:lol: , no i przede wszystkim te diabelne temperatury łatwiej znieść... Quote
Agula99 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Kaja miała dziś atak, nawet Renata była w szoku, potem tak ją strasznie trzęsło, weszłyśmy do kontenerka, włączyłam grzejniczek, owinęłam ją w kocyk....tak mi jej strasznie żal, żebym miała jakieś miejsce to bym ją choć na te mrozy wzięła...Kajuni trzymaj się!!! :( Quote
majuska Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Rozmawiałam z Justynką, nie widzi tego optymistycznie...na pewno Kaja będzie mieć zwiększoną dawkę Luminalu, tym razem rano i wieczór po całej tabletce....póki co musimy być dobrej myśli, że ta nowa dawka zadziała Quote
wtatara Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 no własnie takie mrozy też nie na jej zdrówko Quote
Agula99 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='wtatara']no własnie takie mrozy też nie na jej zdrówko[/QUOTE] Żebyśmy miały chociaż kogoś , kto by ją wziął na te mrozy, a tu nikogo....:( Quote
wtatara Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 może zmienić tytuł jak ona teraz potrzebuje ciepełka Nieraz cuda się zdarzają Ma wydarzenie na FB? Quote
barb Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) [quote name='wtatara']może zmienić tytuł jak ona teraz potrzebuje ciepełka Nieraz cuda się zdarzają Ma wydarzenie na FB?[/QUOTE] Zgodnie z sugestią zmieniłam tytuł na alegratka : "Mała Kaja marznie w Przytulisku." Ogloszenie jest wyroznione ; ma 174 wejścia . Odnowilam też tablicę Kaji i tez zmienilam tytuł (200 wejść) i Soni(223 wejścia). Na przygarnij zwierzaka Kaja też marznie Tylko gdzie te telefony ??? Edited February 2, 2012 by barb Quote
Becia66 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 widziałam barb twój edit, może to coś da.... Co z Kajunią nie tak, że nawet dziad z kulawą nogą nie zadzwonił....:shake: Rozumiem że po rozmowie z nami można się rozmyślić ale nawet jednego pytania nie było. Quote
barb Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Becia66']widziałam barb twój edit, może to coś da.... Co z Kajunią nie tak, że nawet dziad z kulawą nogą nie zadzwonił....:shake: Rozumiem że po rozmowie z nami można się rozmyślić ale nawet jednego pytania nie było.[/QUOTE] Tym bardziej, że Kaja ma naprawdę duzo wejść. :shake: Numer telefonu w porzadku, prawda ? Quote
barb Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nikt o Ciebie nie pytal malutka ? Nikt nie dzwonił do Aguli ? Quote
Agula99 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='barb']Nikt o Ciebie nie pytal malutka ? Nikt nie dzwonił do Aguli ?[/QUOTE] Niestety, cisza...ale wiara moja nie gaśnie!!! :) Kajunia, to ma dziś full wypas!! Razem z Becią grubą kołdrą utkałyśmy jej drzwi wejściowe!!! Ma tam jak u pana Boga za piecem :) Quote
Recommended Posts