Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']ożesz...czeski błąd zrobiłam..no nic będe edytować i poprawiać ;)[/QUOTE]

Agula dobrze, ze sprawdzilaś tyle pieknych ogloszeń i nikt by nie zadzwonil.

Posted

No majuska pojechałaś po bandzie ;) dobrze, że tych ogłoszeń nie ma z 60 tylko z 10, ale końcówkę dałaś w większości 210, a jak ktoś już dzwonił na tą koncówkę ;)

Posted

A ja dziś trafilam na ogloszenie Oziego z fotami Burysa
[url]http://rzeszow.olx.pl/ozi-slodki-przytulak-szuka-domu-iid-300118865[/url]

Posted

[quote name='barb']A ja dziś trafilam na ogloszenie Oziego z fotami Burysa
[url]http://rzeszow.olx.pl/ozi-slodki-przytulak-szuka-domu-iid-300118865[/url][/QUOTE]
No nieźle, he he he, to ciekawa jestem czy ten ktoś kto dzwonił o Budrysa, to miała na myśli jego czy Oziego?? ;)

Posted

Tak to jest jak się od paru miesięcy żadnej nocki nie przespało ;)
Już wszystko poprawione.
Ale z drugiej strony, mail był podany również do kontaktu, więc jakby komuś zależało to by się skontaktował ;)

Posted

[quote name='barb']A ja dziś trafilam na ogloszenie Oziego z fotami Burysa
[url]http://rzeszow.olx.pl/ozi-slodki-przytulak-szuka-domu-iid-300118865[/url][/QUOTE]

Akurat to nie moje, ale nie ma co płakać, ta stronka nie ma wzięcia, moje ogłoszenia tam mają po 2-3 wejścia, przestałam tam nawet już robić ogłoszenia

Posted

Kajunia też przetrwała z kubraczku, trochę się jej zsunął, ale Renata poprawiła, a jak Kaja wypruła z boksu, to się tarzała w śniegu na plecach, albo ją swędzi po tym kubraczku, albo się chce go pozbyć :) nic z tego moja panno, sciągniemy jak będzie cieplej, przeżyjesz!!!! ;)

Posted

Kaja miała dziś atak, nawet Renata była w szoku, potem tak ją strasznie trzęsło, weszłyśmy do kontenerka, włączyłam grzejniczek, owinęłam ją w kocyk....tak mi jej strasznie żal, żebym miała jakieś miejsce to bym ją choć na te mrozy wzięła...Kajuni trzymaj się!!! :(

Posted

Rozmawiałam z Justynką, nie widzi tego optymistycznie...na pewno Kaja będzie mieć zwiększoną dawkę Luminalu, tym razem rano i wieczór po całej tabletce....póki co musimy być dobrej myśli, że ta nowa dawka zadziała

Posted (edited)

[quote name='wtatara']może zmienić tytuł jak ona teraz potrzebuje ciepełka
Nieraz cuda się zdarzają
Ma wydarzenie na FB?[/QUOTE]

Zgodnie z sugestią zmieniłam tytuł na alegratka : "Mała Kaja marznie w Przytulisku."
Ogloszenie jest wyroznione ; ma 174 wejścia .
Odnowilam też tablicę Kaji i tez zmienilam tytuł (200 wejść) i Soni(223 wejścia).
Na przygarnij zwierzaka Kaja też marznie

Tylko gdzie te telefony ???

Edited by barb
Posted

widziałam barb twój edit, może to coś da....
Co z Kajunią nie tak, że nawet dziad z kulawą nogą nie zadzwonił....:shake:
Rozumiem że po rozmowie z nami można się rozmyślić ale nawet jednego pytania nie było.

Posted

[quote name='Becia66']widziałam barb twój edit, może to coś da....
Co z Kajunią nie tak, że nawet dziad z kulawą nogą nie zadzwonił....:shake:
Rozumiem że po rozmowie z nami można się rozmyślić ale nawet jednego pytania nie było.[/QUOTE]

Tym bardziej, że Kaja ma naprawdę duzo wejść. :shake:
Numer telefonu w porzadku, prawda ?

Posted

[quote name='barb']Nikt o Ciebie nie pytal malutka ? Nikt nie dzwonił do Aguli ?[/QUOTE]
Niestety, cisza...ale wiara moja nie gaśnie!!! :) Kajunia, to ma dziś full wypas!! Razem z Becią grubą kołdrą utkałyśmy jej drzwi wejściowe!!! Ma tam jak u pana Boga za piecem :)