Agula99 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='barb']Tylko ustalmy proszę tekst, skoro tu razem jesteśmy. Czy ten z Allegro może być? Może Figa33 by coś wkleila, a Agula zaakceptowala? To ja z Karolciasz w wolnej chwili juz bysmy robily po troszke.[/QUOTE] Ten z allegro może być, no bo co tu jeszcze można o Kai dodać??? Chyba tylko wachlarz jej ukrytych zalet ;) Quote
barb Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Agula99']Ten z allegro może być, no bo co tu jeszcze można o Kai dodać??? Chyba tylko wachlarz jej ukrytych zalet ;)[/QUOTE] [B]Kajunia mala sunieczka z Przytuliska w Boguchwale. [/B] Kaja należy do psów, które potrafią w całości oddać swoje serce ukochanej osobie. Jeśli kogoś pokocha - pójdzie za nim w ogień i wodę,ale tego człowieka musi sama wybrać. Potrafi być przylepną psinką, a kiedy trzeba - obudzić w swoim małym serduszku odwagę lwa. To dzielna ok. 4-letnia suczka, indywidualistka, z charakterem . To pies o złożonej osobowości, który przy człowieku rozkwitnie pełnią barw. Jest śliczną, małą sunieczką z jedwabiście miękkim futerkiem i dłuższym włosem . Kaja jest posłuszna, wykonuje polecenia, przychodzi na zawołanie i ładnie chodzi na smyczy. Bywa odrobinę zaborcza, dlatego nie powinna trafić do domu z małymi dziećmi ani innym psem. Bo Kaja bardzo by chciała mieć swojego człowieka tylko dla siebie. Będzie go bronić z całych sił, będzie bronić ich wspólnego terytorium nie wpuszczając do niego intruzów. Jeśli więc szukasz czujnego i oddanego ci bezgranicznie psa - Kaja jest idealna dla ciebie. Sunia jest odrobaczona i zaszczepiona, Istnieje możliwość sterylizacji . Kaja przebywa w Przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa . KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI ............................ NIE WYDAJEMY PSA DO BUDY I NA ŁAŃCUCH . [B]Tekst jak w allegro i kontakt na Agulę? Jak potwierdzicie to zaczniemy robic. Mozemy też podzielić sie portalami żeby nie dublować ogloszeń.[/B] Quote
Agula99 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Już pisałam, że możecie dawać i na mnie i na Becię, zawsze jak ja nie odbiorę to odbierze Becia. Quote
Agula99 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kajuniu, moja biedna suniu!!! Siedzisz tam cały dzień w zamknięciu i pewnie czekasz na mnie!!! Już, już lada dzień będę i pójdziemy na dłuuuugi spacerek razem z Pakusiem i nowym pieskiem!!! Quote
figa33 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 halo , halo , potrzebny super człowiek dla Kajuni !!!! Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kajuniu - dzis będziesz mieć odwiedziny Aguli i Ciotki majowej. :lol: Quote
Agula99 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='barb']Kajuniu - dzis będziesz mieć odwiedziny Aguli i Ciotki majowej. :lol:[/QUOTE] Nie dzisiaj tylko w niedzielę :P Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='barb']Kajuniu - dzis będziesz mieć odwiedziny Aguli i Ciotki majowej. :lol:[/QUOTE] Kajuniu odwiedziny będą w niedzielę.:lol: Quote
figa33 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Kajunia pewnie po odwiedzinach , i po spacerkach , pogoda jeszcze ładna ..... Quote
Becia66 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='figa33'], pogoda jeszcze ładna .....[/QUOTE] u nas dzisiaj pięknie słońce świeci tylko ten wiatr....:shake: Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Becia66']u nas dzisiaj pięknie słońce świeci tylko ten wiatr....:shake:[/QUOTE] Tak Beciu, ale Kajunia ma naprawdę zacisznie!!! Nie ma się co martwić!!! Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wczoraj odwiedziła nas [B]majowa!!:multi::multi::multi::multi: [/B]Dziękujemy bardzo za dywaniki, makaron i inne różności!! Ale, ale, wiecie co???? Kajunia pokochała od pierwszego wejrzenia męża majowej!!! No serio!!! :loveu::loveu::loveu: To był niesamowity widok, tak się do niego tuliła, taka była miła...:lol::p jeju!!! Ja widzę tylko jedno rozwiązanie, majowa musi zaadoptować Kajkę, albo przynajmniej jej mąż!!! :diabloti::mad::evil_lol: A tutaj kilka fotek, a te ręce to właśnie ręce męża majowej!!!! :cool3::cool3::cool3: [IMG]http://img259.imageshack.us/img259/457/dscn3439b.jpg[/IMG] [IMG]http://img804.imageshack.us/img804/6560/dscn3440s.jpg[/IMG] [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/6825/dscn3441x.jpg[/IMG] [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/2254/dscn3442g.jpg[/IMG] [IMG]http://img845.imageshack.us/img845/4634/dscn3443.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 nie do wiary, jużci to musi być[B] ten[/B] domek...:razz: Quote
barb Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Czyli Kaja sama wybiera sobie czlowieka. Sliczne te fotki - ona taka malutka i milutka - trzeba zrobić z nimi koniecznie kilka ogloszeń. Quote
majuska Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [QUOTE]nie do wiary, jużci to musi być ten domek...[/QUOTE] ano jużci:diabloti:....w szoku jestem jaka Kajusia miziasta:lol: Quote
karolciasz28 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Widać że mąż Majowej ma podejście do "zołz":diabloti:;);) Quote
majowa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 no ba ma doświadczenie z zołzami ;) w domku ma nas trzy co do adopcji to ja nie mogę :( bardzo bardzo bym chciała, ale mam dwa potwory w domu, biegaja luzem nie miałabym serca zamykać, a mieszkanko mam maleńkie, jedyne osobne pomieszczenie z drzwiami to łazienka, a i TZ wyjeżdza na długie tygodnie i gdyby była opcja mógłby psia zabierac ze sobą ale szefostwo sie nie godzi no i to niebezpieczne dla psa Quote
figa33 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 no proszę , toć właśnie tak myślę ,że zawsze jest gdzieś ta druga ludzka "połówka" dla psa , tylko ta , a nie inna i małe-wredne przekształciło się w cukiereczka :lol: fajnie , bardzo się cieszę :lol: Kajuniu, na pewno jeszcze będziesz miała super domek ! Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak bym chciała ten super domek dla mojej Kajunci, ona jak zwykle tak ujada na Sonię że hej!!! Jakby się spotkały to rzeź była by nie z tej ziemi, no i Koksik na bieżąco częstowany zębami i przypomina mu kto tu rządzi przygniatając go do ziemi!!!!! :) Co za temperament!!! :) Quote
majuska Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Agula99'] Koksik na bieżąco częstowany zębami i przypomina mu kto tu rządzi przygniatając go do ziemi!!!!! :) Co za temperament!!! :)[/QUOTE] Ale zołza...a miotłą jej dać przez doopę:mad::diabloti: Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Krzyczę na nią na bieżąco, ale i tak mi jej żal bo ona biedna, cały dzień w tym boskie... Quote
barb Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Agula99']Tak bym chciała ten super domek dla mojej Kajunci, ona jak zwykle tak ujada na Sonię że hej!!! Jakby się spotkały to rzeź była by nie z tej ziemi, no i Koksik na bieżąco częstowany zębami i przypomina mu kto tu rządzi przygniatając go do ziemi!!!!! :) Co za temperament!!! :)[/QUOTE] A to jędza. Koksika gryzie? Ale Sonia chyba nie ? Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Sonia nie gryzie, czasem warknie, ale jak na razie jest dla niego miła, może przypomina jej własne dziecko. Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zapraszam do zaglądnięcia na wątek Soni :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/218746-Sonia-%C5%9Bliczna-czarnulka-po-przej%C5%9Bciach-odebrana-zwyrodnia%C5%82emu-w%C5%82a%C5%9Bcicielowi?p=18117107#post18117107[/url] Quote
Recommended Posts