Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja dziś też spacerowała i biegała cały dzień, bo spędziłam w przytulisku klika ładnych godzin. Jest wytulona, wygłaskana, wycałowana i wybiegana. Ślicznie grzała się w słonku, zjadła kluseczki i poszła grzecznie spać :)

Posted

Kajuniu, moja ty śliczna, kochana psinko! Już jutro pójdziemy na spacerek i będzie długie mizianko - przytulanko!!! Żeby i tobie wreszcie się poszczęściło! Tak bym cię chciała zabrać do domu...ale nie mogę...:(

Posted

Jak Feluś nie włazi do jej budy, nie ma gdzieś w okolicy jedzenia i nie zbliża się do mnie, to Kaja nawet go toleruje, a tak zębami częstuje, zresztą jak każdego, więc żadna nowość!!! :)

Posted

wyprałam dla Kajuni ubranko na zimę, przymierzałam jeszcze brudne w przytulisku i pasuje jak ulał. Wojtusiowe ,,moro ''też wyprałam, jeszcze kupę jego kłaków białych zostało przylepionych od wewnątrz, no ale przynajmniej czyściutkie jest i pachnące. Po mojemu będzie idealne dla Pako.
Nie wiem gdzie reszta ubranek bo z tego co pamiętam były cztery. A mrozy tuż, tuż...

Posted

[quote name='figa33']a może Kaja domek znajdzie przed zimą ?..ech..fajnie by było...[/QUOTE]

ona nie ma żadnych lokalnych ogłoszeń, nikt nie wie ze siedzi w przytulisku, a takich co przychodzą po psa bezpośrednio na miejsce to w ogóle nie ma.:shake:
Nikt [B]nigdy[/B] o nią nie pytał :-(

Posted

[quote name='figa33'] szkoda małego warkota[/QUOTE]

żeby tylko warkota, toż to mały agresor w sumie jest...:shake:, nie do każdego domu, a w zasadzie dla specyficznej osoby...ze specjalnymi warunkami adopcji. Oj, ciężko będzie...:shake:

Posted

Beciu niektóre z tych moich ostatnio robionych ogłoszeń są jeszcze aktywne, np.na podkarpaciu24.pl Kaja miała 124 wejścia, no ale niestety nijak to się ma do telefonów:shake:

Posted

[quote name='figa33']... szkoda małego warkota[/QUOTE]

[B]A mały warkot zaprasza na dwa fantastyczne bazarki, zrobione przez Szpilkę, z których dochód będzie przeznaczony na potrzeby psiaków z przytuliska[/COLOR] [/B]. ;)[/B]

[COLOR="magenta"]psiaczkowo-gryzoniowy[/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/217483-Psiaki-i-gryzaki-ZAPRASZAMY.-Smycze-legowisko-jedzonko-dla-gryzoni.-Do-19.11.2011[/url]
[COLOR="magenta"]
[/COLOR]autografowy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/217482-Tego-jeszcze-nie-było!-AUTOGRAFY-znanych-osob!-Jacykow-Potocka-Stalinski...do19.11[/url]!

:dog::dog::dog::dog:[COLOR="magenta"][/COLOR][COLOR="red"][/COLOR][COLOR="red"][/COLOR]

Posted

Kaja to pasowała by tylko do mnie, prawda??? Tak mi jej żal! :( Mnie uwielbia, siedzi u mnie na kolankach, tuli się, zazdrosna o innych że hej, no i tak staje na łapkach, smutno patrząc za mną, jakby mówiła "nie zostawiaj mnie tutaj"...no i co ja mogę???? :(
jutro ma do nas przyjechać reks ze znajomym, zrobić coś z tym wielkim otworem w jej budzie!!! Reks, dziękujemy za pomoc i poświęcenie!!

Posted

Agula nieba przychyliła Kajuni , wcale się nie dziwię , ale w sumie to jak z nią jest ?
wybiera sobie sympatie i antypatie , czy może ma jakieś lęki i dlatego kłapie zębiskami , no chyba ,ze to alfa ( to znaczy taka raczej malutka alfa z postury...:evil_lol:)
ja tam wierzę ,że Kaja trafi na swojego wielbiciela
mam wrażenie ,że zawsze jest gdzieś ten pies i ten człowiek..

Posted

[quote name='figa33']
ja tam wierzę ,że Kaja trafi na swojego wielbiciela
mam wrażenie ,że zawsze jest gdzieś ten pies i ten człowiek..[/QUOTE]

i tego się trzymajmy :lol:.