Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Różowa prawda w oczy kole.....
Nikt nie musi jechac pod Wa-wę, a 30 km pod to już mieszkańców nie ma??? BoruŚ CI GORĄCZKA MÓZG WYŁĄCZA...;)Napisz mi na PW gdzie to dokładnie, popytam!

No to jak mi znajdziesz jakąś osobę do wizyty to oczywiście chętnie skorzystam, mądralo ;) Ty to lepiej szukaj ludziów z Bełchatowa :P

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bazuj na zdjęciach one nie powiedzą Ci prawdy o domku pisać też można wiele.
Arktyka - mówi Ci to coś były zdjęcia w domu, a jaka była rzeczywistość ?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Obawy Boruś to wiesz gdzie można SOBIE umiejscowić....Podaj i znajdziemy kogoś, potem wizyta i jak wszystko ok to uratowałaś kolejną bidkę:) TRA LAAL ALALAL:)

Jutro Ci podam, bo jak mówię, meil mi się tnie :roll:
Iljova napisał(a):
Ja muszę zakończyć wędrówkę po dogo na dzisiaj. Pora spać bo rano trzeba b. wcześnie wstać :)
Dobranoc Wam :-) i radosnych snów życzę :-)

Dobranoc Ilonko! :sleep2:

Posted

halo ja na chwilę nawet na westowy dziś nie wejdę bo nie dam rady;( padam na pysk niekudłaty;) dziewczyny jak jest ds dla tej pieszczochy to trzeba szybko działać Borówka mam dług 170zł za transport westa i nie mam kasy żeby jechać sprawdzić ;(czekam aż dziewczyny wyślą foty na bazarek do Angel
mój kierowca zabrałby się na taki kurs sprawdzenia domku za 5 dyszek żeby sprawdzić(jeśli to faktycznie 30km) tak piszę w razie co....
Niuńki spadam jutro będę
Boróweczka całuski !!!!! jakby coś to kom. 511088033
ja kibicuję żebyś zabrała psiaka do siebie*tego ślicznotę z torów****

już można do mnie pisać na pw;)

Posted

[quote name='masuimi33']halo ja na chwilę nawet na westowy dziś nie wejdę bo nie dam rady;( padam na pysk niekudłaty;) dziewczyny jak jest ds dla tej pieszczochy to trzeba szybko działać Borówka mam dług 170zł za transport westa i nie mam kasy żeby jechać sprawdzić ;(czekam aż dziewczyny wyślą foty na bazarek do Angel
mój kierowca zabrałby się na taki kurs sprawdzenia domku za 5 dyszek żeby sprawdzić(jeśli to faktycznie 30km) tak piszę w razie co....
Niuńki spadam jutro będę
Boróweczka całuski !!!!! jakby coś to kom. 511088033
ja kibicuję żebyś zabrała psiaka do siebie*tego ślicznotę z torów****

już można do mnie pisać na pw;)

Hej Słońce :loveu: Witaj u mnie :loveu:
Westowatego mogę zabrać, ale dopiero po 22.06 jak dobrze pójdzie :-( Wcześniej potrzebny jest inny DT, bo mały może nie przeżyć na tych torach :-(
Dominisiu, jak nie znajdę nikogo z tej wsi do sprawdzenia domku to dam Ci znać ;)

Posted

O widzę tutaj kilka znajomych Nicków z wątku Kubusia , Bardzo sie cieszę, szkoda tylko właśnie że narazie nie ma Fanty33 Pozdrawiam serdecznie :-)
A wy dwie poczekajcie kiedy nadejdzie dzień kasiasty i będę mogła jechać dopadnę Was :diabloti: :evil_lol:

Posted

Jestem z doskoku...niestety dopadło mnie jakieś wstrętne choróbsko :angryy:
Wczoraj miałam 39 gorączki, myślałam normalnie, że umrę...:shake: Masakra :shake:
Po kociaki nie mam siły dzisiaj iść, nie uśmiecha mi się kilku godzinna łapanka...:roll: Jak jeszcze kilka dni będę chora to pewno wtrynię je Madzi(Bordo) :evil_lol:, bo szkoda, żeby były nadal na ulicy i czekały aż ja wyzdrowieję - bo tylko dziczeją...ja najwyżej wezmę kolejne...a tych nie brakuje :-(
Kaju - witaj :loveu: A co do Lilki to do 2.06 musimy poczekać, bo ma kwarantannę i właściciel może jeszcze się zgłosić.

Posted

Borówka16 napisał(a):
Jestem z doskoku...niestety dopadło mnie jakieś wstrętne choróbsko :angryy:
Wczoraj miałam 39 gorączki, myślałam normalnie, że umrę...:shake: Masakra :shake:
Po kociaki nie mam siły dzisiaj iść, nie uśmiecha mi się kilku godzinna łapanka...:roll: Jak jeszcze kilka dni będę chora to pewno wtrynię je Madzi(Bordo) :evil_lol:, bo szkoda, żeby były nadal na ulicy i czekały aż ja wyzdrowieję - bo tylko dziczeją...ja najwyżej wezmę kolejne...a tych nie brakuje :-(
Kaju - witaj :loveu: A co do Lilki to do 2.06 musimy poczekać, bo ma kwarantannę i właściciel może jeszcze się zgłosić.

To witam w KLUBIE CHORYCH ;-)