Borówka16 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Marycha35 napisał(a):Różowa prawda w oczy kole..... Nikt nie musi jechac pod Wa-wę, a 30 km pod to już mieszkańców nie ma??? BoruŚ CI GORĄCZKA MÓZG WYŁĄCZA...;)Napisz mi na PW gdzie to dokładnie, popytam! No to jak mi znajdziesz jakąś osobę do wizyty to oczywiście chętnie skorzystam, mądralo ;) Ty to lepiej szukaj ludziów z Bełchatowa :P Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Hi, hi, auć, jaka jadowita!!!! Znajdę, bo tam są, a w Bełcha ni ma:) Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Marycha35 napisał(a):Hi, hi, auć, jaka jadowita!!!! Znajdę, bo tam są, a w Bełcha ni ma:) No i tam też ni ma ! :D To jest wieś :eviltong: Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 A na wsi ludzi nie ma....błagam debilku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj namiary to Ci znajdę, proste:) Quote
Iljova Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Nie bazuj na zdjęciach one nie powiedzą Ci prawdy o domku pisać też można wiele. Arktyka - mówi Ci to coś były zdjęcia w domu, a jaka była rzeczywistość ? Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Nooo, Iluś, dzięki, bo to Małe uparte jak osieł!!!!!! Ma gorączkę, to Ją trochę tłumaczy, ale tylko trochę;) Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Marycha, jutro Ci podam :) Bo mi się meil tnie... Ilonko, no właśnie, zgadzam się z Tobą, dlatego mam obawy. A co do Arktyki - brak słów :( Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Obawy Boruś to wiesz gdzie można SOBIE umiejscowić....Podaj i znajdziemy kogoś, potem wizyta i jak wszystko ok to uratowałaś kolejną bidkę:) TRA LAAL ALALAL:) Quote
Iljova Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ja muszę zakończyć wędrówkę po dogo na dzisiaj. Pora spać bo rano trzeba b. wcześnie wstać :) Dobranoc Wam :-) i radosnych snów życzę :-) Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Marycha35 napisał(a):Obawy Boruś to wiesz gdzie można SOBIE umiejscowić....Podaj i znajdziemy kogoś, potem wizyta i jak wszystko ok to uratowałaś kolejną bidkę:) TRA LAAL ALALAL:) Jutro Ci podam, bo jak mówię, meil mi się tnie :roll: Iljova napisał(a):Ja muszę zakończyć wędrówkę po dogo na dzisiaj. Pora spać bo rano trzeba b. wcześnie wstać :) Dobranoc Wam :-) i radosnych snów życzę :-) Dobranoc Ilonko! :sleep2: Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Boru już chrrrrapie, o błagam!!!!:) Pa pa Ilusiu:) Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Marycha35 napisał(a):Boru już chrrrrapie, o błagam!!!!:) Pa pa Ilusiu:) Nie chrapie, nie chrapie, ikonka służyła do tego, żeby pokazać jak Iluś będzie chrapać ;D Quote
masuimi33 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 halo ja na chwilę nawet na westowy dziś nie wejdę bo nie dam rady;( padam na pysk niekudłaty;) dziewczyny jak jest ds dla tej pieszczochy to trzeba szybko działać Borówka mam dług 170zł za transport westa i nie mam kasy żeby jechać sprawdzić ;(czekam aż dziewczyny wyślą foty na bazarek do Angel mój kierowca zabrałby się na taki kurs sprawdzenia domku za 5 dyszek żeby sprawdzić(jeśli to faktycznie 30km) tak piszę w razie co.... Niuńki spadam jutro będę Boróweczka całuski !!!!! jakby coś to kom. 511088033 ja kibicuję żebyś zabrała psiaka do siebie*tego ślicznotę z torów**** już można do mnie pisać na pw;) Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Nooo i to jest myśl:) Pan Kierowca doświadczony w wizytach mamy nadzieję:) Quote
masuimi33 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 spoko oboje już "latamy" z psami po Polsce;););) jest rewelacyjny;) całuski Marycha od Fanty33:**** Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Oj, pięknie dziękuję:)Oby Fanta szybko wróciła. Uściski dla Niej najserdeczniejsze:):) No to Borek wizytę już masz:) Quote
Borówka16 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='masuimi33']halo ja na chwilę nawet na westowy dziś nie wejdę bo nie dam rady;( padam na pysk niekudłaty;) dziewczyny jak jest ds dla tej pieszczochy to trzeba szybko działać Borówka mam dług 170zł za transport westa i nie mam kasy żeby jechać sprawdzić ;(czekam aż dziewczyny wyślą foty na bazarek do Angel mój kierowca zabrałby się na taki kurs sprawdzenia domku za 5 dyszek żeby sprawdzić(jeśli to faktycznie 30km) tak piszę w razie co.... Niuńki spadam jutro będę Boróweczka całuski !!!!! jakby coś to kom. 511088033 ja kibicuję żebyś zabrała psiaka do siebie*tego ślicznotę z torów**** już można do mnie pisać na pw;) Hej Słońce :loveu: Witaj u mnie :loveu: Westowatego mogę zabrać, ale dopiero po 22.06 jak dobrze pójdzie :-( Wcześniej potrzebny jest inny DT, bo mały może nie przeżyć na tych torach :-( Dominisiu, jak nie znajdę nikogo z tej wsi do sprawdzenia domku to dam Ci znać ;) Quote
Iljova Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 O widzę tutaj kilka znajomych Nicków z wątku Kubusia , Bardzo sie cieszę, szkoda tylko właśnie że narazie nie ma Fanty33 Pozdrawiam serdecznie :-) A wy dwie poczekajcie kiedy nadejdzie dzień kasiasty i będę mogła jechać dopadnę Was :diabloti: :evil_lol: Quote
masuimi33 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Fanta33 i Martusia już są odblokowane;) ale Fanta33 działa na razie poza dogo;) Quote
Marycha35 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A ja nie dostałam namiarów gdzie ten domek.....Borek kombinujesz coś??? Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Jestem z doskoku...niestety dopadło mnie jakieś wstrętne choróbsko :angryy: Wczoraj miałam 39 gorączki, myślałam normalnie, że umrę...:shake: Masakra :shake: Po kociaki nie mam siły dzisiaj iść, nie uśmiecha mi się kilku godzinna łapanka...:roll: Jak jeszcze kilka dni będę chora to pewno wtrynię je Madzi(Bordo) :evil_lol:, bo szkoda, żeby były nadal na ulicy i czekały aż ja wyzdrowieję - bo tylko dziczeją...ja najwyżej wezmę kolejne...a tych nie brakuje :-( Kaju - witaj :loveu: A co do Lilki to do 2.06 musimy poczekać, bo ma kwarantannę i właściciel może jeszcze się zgłosić. Quote
Iljova Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Borówka16 napisał(a):Jestem z doskoku...niestety dopadło mnie jakieś wstrętne choróbsko :angryy: Wczoraj miałam 39 gorączki, myślałam normalnie, że umrę...:shake: Masakra :shake: Po kociaki nie mam siły dzisiaj iść, nie uśmiecha mi się kilku godzinna łapanka...:roll: Jak jeszcze kilka dni będę chora to pewno wtrynię je Madzi(Bordo) :evil_lol:, bo szkoda, żeby były nadal na ulicy i czekały aż ja wyzdrowieję - bo tylko dziczeją...ja najwyżej wezmę kolejne...a tych nie brakuje :-( Kaju - witaj :loveu: A co do Lilki to do 2.06 musimy poczekać, bo ma kwarantannę i właściciel może jeszcze się zgłosić. To witam w KLUBIE CHORYCH ;-) Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Iljova napisał(a):To witam w KLUBIE CHORYCH ;-) A witam, witam ;) Quote
Recommended Posts