kacha_wawa Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to tak jak moim... przynajmniej dopóki nie bede miała własnego domu :eviltong: Bo potem to już zoo bede miała :p Przyciśnij troszkę TZa, może się zgodzi. A jak nie to głodówka :evil_lol: Tylko, że mój TZ na stałe pracuje we Wrocławiu i tam mieszka ;) Jak wróci do Wawy będzie miał niespodziankę;) Mieszkanie w końcu moje jest :P Quote
AśkaK Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Kacha, TZta da się na pewno zmiękczyć!:evil_lol: Wiem coś o tym!:lol: Rany, dziewczyny, teraz to już w ogóle wszystkie moje zwierzaczki mi przypomniałyście.:oops: Kocurka, chomiczki, myszki, rybki, królisia, zółwia, Pusia...nawet dwa ptaki na tymczasie miałam w dzieciństwie. I traszki. I ślimaki chodowałam.:lol: Szkoda, że te małe stworzonka tak szybko odchodzą.:-( Ale najlepsze lekarstwo to klina klinem!:lol: Czyli brać następne.:p A Tigra musiała bardzo się przywiązać do Kubusia.:oops: W ogóle suńki są kochliwe i bardzo rozpaczają, gdy jakiś ich towarzysz odchodzi, chyba bardziej niż psi faceci. A Tigrunia przecież dorastała z Kubusiem, on dawał jej poczucie bezpieczeństwa, był członkiem jej stada. Piękna ta przyjaźń Tigry z królisiem.:loveu: Quote
kacha_wawa Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 AśkaK napisał(a):Kacha, TZta da się na pewno zmiękczyć!:evil_lol: Wiem coś o tym!:lol: Rany, dziewczyny, teraz to już w ogóle wszystkie moje zwierzaczki mi przypomniałyście.:oops: Kocurka, chomiczki, myszki, rybki, królisia, zółwia, Pusia...nawet dwa ptaki na tymczasie miałam w dzieciństwie. I traszki. I ślimaki chodowałam.:lol: Szkoda, że te małe stworzonka tak szybko odchodzą.:-( Ale najlepsze lekarstwo to klina klinem!:lol: Czyli brać następne.:p A Tigra musiała bardzo się przywiązać do Kubusia.:oops: W ogóle suńki są kochliwe i bardzo rozpaczają, gdy jakiś ich towarzysz odchodzi, chyba bardziej niż psi faceci. A Tigrunia przecież dorastała z Kubusiem, on dawał jej poczucie bezpieczeństwa, był członkiem jej stada. Piękna ta przyjaźń Tigry z królisiem.:loveu: Kuba był jej przewodnikiem ;) Kuba zaczynał obgryzać tapetę, a Tigrusia kończyła, wystarczyło, że Kubuś się obejrzał i na nią popatrzył :) To takie fajne było, że królik psem dyrygował... A jak wchodziłam do pokoju to oboje od razu na łóżko i ściema, że śpią, że oni nic nie wiedzą ;) Gdzieś tam była taka ich fotka :D Quote
kacha_wawa Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 AśkaK napisał(a):Kacha, a co masz z gg że Ci nie działa? non stop mnie wywala ... Quote
kacha_wawa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Witamy wszystkie Cioteczki :) Niestety na kilka dni straciłam aparat i jak narazie fotek nie będzie:( (tzn. przez kilka dni) Pewnie w piątek jak przyjedzie do mnie Ciotka Aga i Theta sprawimy nowe fotki, w końcu Ona nigdzie się bez aparatu nie rusza :cool3: W sumie ja też, ale najfajniejszemu bratu ciotecznemu nie odmawia się pożyczki ;) Quote
anuleq Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A co bedziecie robić w ten piątek? *szuka szczoteczki do zębów* Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No to czekamy do piątku!!! :eviltong: A może wyszperasz gdzieś tam z archiwum jakieś fotaski :razz: Quote
AgaiTheta Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 eee ciotka Aga zaraz po meczu startuje do domku :placz: o 7 muszę synka odebrać, więc i tak zostanie mi kilka godzin snu :-( szkoda...... Kasiu my tylko mecz i do domku, nie damy rady zostać. Mecz w piątek a w sobotę rodzice do pracy. Quote
kacha_wawa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to czekamy do piątku!!! :eviltong: A może wyszperasz gdzieś tam z archiwum jakieś fotaski :razz: Olu, moje archiwum jest w aparacie ;) Fotek nie skopiowałam na kompa ;) Quote
AgaiTheta Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 anuleq napisał(a):A co bedziecie robić w ten piątek? *szuka szczoteczki do zębów* coś tam by się znalazło do roboty ;) Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 kacha_wawa; napisał(a):Olu, moje archiwum jest w aparacie ;) Fotek nie skopiowałam na kompa ;) Oż ty cioteczko niedobra!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie rozpieszczasz nas :eviltong: Quote
anuleq Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Mecz? Pilka nożna? *przestaje szukać szczoteczki do zębów* Quote
kacha_wawa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 anuleq napisał(a):Mecz? Pilka nożna? *przestaje szukać szczoteczki do zębów* A skąd wiedziałaś o tym meczu?? :cool3: Quote
kacha_wawa Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 No to chciałam Wam się nieśmiało pochwalić, że wg przyjętej we mnie daty urodzenia (nikt tego dokładnie nie może stwierdzić) Tigrusia skończyła wczoraj swój pierwszy rok życia :loveu: Cały dzień z Nią w końcu spędziłam, tylko na chwilę na cmentarz się wyrwałam... Dostała swoje ulubione paróweczki, a moja mama chyba oszalała, przyjechała do mnie w odwiedziny z tortem dla Tigry :D:D:D Szkoda, że aparat brat miał, ale chyba zrobimy powtórkę z urodzin tak dla Cioteczek :) Quote
Anashar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Śliczna ta Twoja Tigra i z tego co mówisz to łobuziak niesamowity :) ale takie psiny są najlepsze :D Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Tirga wszystkiego naj naj naj!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
kacha_wawa Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Ola&Kora']Tirga wszystkiego naj naj naj!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: Dziękujemy Cioci Oli i Wujkowi Maćkowi :D:D:D Quote
kacha_wawa Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Przepraszam za milczenie, ale TZ mi się zwalił do Wawy i kręci nosem jak na necie siedzę ;) Na szczęście już śpi :):):) Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 kacha_wawa napisał(a):Przepraszam za milczenie, ale TZ mi się zwalił do Wawy i kręci nosem jak na necie siedzę ;) Na szczęście już śpi :):):) oo następny marudny TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):oo następny marudny TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zachowuje się jak emeryt (bez obrazy dla emerytów) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 kacha_wawa napisał(a):Zachowuje się jak emeryt (bez obrazy dla emerytów) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie przejmuj się TZtem ;) oni są wszyscy tacy sami :evil_lol: namolni , marudni i upierdliwi :diabloti: Ja swojego najbardziej lubie jak śpi :evil_lol::evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):Nie przejmuj się TZtem ;) oni są wszyscy tacy sami :evil_lol: namolni , marudni i upierdliwi :diabloti: Ja swojego najbardziej lubie jak śpi :evil_lol::evil_lol: Skąd ja to znam ;) Najlepszy TZ to śpiący TZ :):):) I jeszcze uprzejmie donoszę, że mam sunię zdrajczynię ;) Śpi z TZ-tem przytulona i ma mnie gdzieś, rusza za mną tylko jak do lodówki idę, a potem znowu do pańcia ;) Quote
Recommended Posts