Jump to content
Dogomania

Tigra, ostrowska Kuleczka(skończyła rok) , Elza,Kubuś (za TM [']) i reszta ferajny ;)

Recommended Posts

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No to tak jak moim... przynajmniej dopóki nie bede miała własnego domu :eviltong: Bo potem to już zoo bede miała :p
Przyciśnij troszkę TZa, może się zgodzi. A jak nie to głodówka :evil_lol:

Tylko, że mój TZ na stałe pracuje we Wrocławiu i tam mieszka ;)
Jak wróci do Wawy będzie miał niespodziankę;) Mieszkanie w końcu moje jest :P

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacha, TZta da się na pewno zmiękczyć!:evil_lol: Wiem coś o tym!:lol:

Rany, dziewczyny, teraz to już w ogóle wszystkie moje zwierzaczki mi przypomniałyście.:oops: Kocurka, chomiczki, myszki, rybki, królisia, zółwia, Pusia...nawet dwa ptaki na tymczasie miałam w dzieciństwie. I traszki. I ślimaki chodowałam.:lol: Szkoda, że te małe stworzonka tak szybko odchodzą.:-( Ale najlepsze lekarstwo to klina klinem!:lol: Czyli brać następne.:p

A Tigra musiała bardzo się przywiązać do Kubusia.:oops: W ogóle suńki są kochliwe i bardzo rozpaczają, gdy jakiś ich towarzysz odchodzi, chyba bardziej niż psi faceci. A Tigrunia przecież dorastała z Kubusiem, on dawał jej poczucie bezpieczeństwa, był członkiem jej stada. Piękna ta przyjaźń Tigry z królisiem.:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Kacha, TZta da się na pewno zmiękczyć!:evil_lol: Wiem coś o tym!:lol:

Rany, dziewczyny, teraz to już w ogóle wszystkie moje zwierzaczki mi przypomniałyście.:oops: Kocurka, chomiczki, myszki, rybki, królisia, zółwia, Pusia...nawet dwa ptaki na tymczasie miałam w dzieciństwie. I traszki. I ślimaki chodowałam.:lol: Szkoda, że te małe stworzonka tak szybko odchodzą.:-( Ale najlepsze lekarstwo to klina klinem!:lol: Czyli brać następne.:p

A Tigra musiała bardzo się przywiązać do Kubusia.:oops: W ogóle suńki są kochliwe i bardzo rozpaczają, gdy jakiś ich towarzysz odchodzi, chyba bardziej niż psi faceci. A Tigrunia przecież dorastała z Kubusiem, on dawał jej poczucie bezpieczeństwa, był członkiem jej stada. Piękna ta przyjaźń Tigry z królisiem.:loveu:

Kuba był jej przewodnikiem ;)
Kuba zaczynał obgryzać tapetę, a Tigrusia kończyła, wystarczyło, że Kubuś się obejrzał i na nią popatrzył :)
To takie fajne było, że królik psem dyrygował...
A jak wchodziłam do pokoju to oboje od razu na łóżko i ściema, że śpią, że oni nic nie wiedzą ;)
Gdzieś tam była taka ich fotka :D

Posted

Witamy wszystkie Cioteczki :)
Niestety na kilka dni straciłam aparat i jak narazie fotek nie będzie:( (tzn. przez kilka dni)
Pewnie w piątek jak przyjedzie do mnie Ciotka Aga i Theta sprawimy nowe fotki, w końcu Ona nigdzie się bez aparatu nie rusza :cool3:
W sumie ja też, ale najfajniejszemu bratu ciotecznemu nie odmawia się pożyczki ;)

Posted

eee ciotka Aga zaraz po meczu startuje do domku :placz:
o 7 muszę synka odebrać, więc i tak zostanie mi kilka godzin snu :-(

szkoda......

Kasiu my tylko mecz i do domku, nie damy rady zostać. Mecz w piątek a w sobotę rodzice do pracy.

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No to czekamy do piątku!!! :eviltong:
A może wyszperasz gdzieś tam z archiwum jakieś fotaski :razz:

Olu, moje archiwum jest w aparacie ;)
Fotek nie skopiowałam na kompa ;)

Posted

kacha_wawa; napisał(a):
Olu, moje archiwum jest w aparacie ;)
Fotek nie skopiowałam na kompa ;)

Oż ty cioteczko niedobra!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie rozpieszczasz nas :eviltong:

Posted

No to chciałam Wam się nieśmiało pochwalić, że wg przyjętej we mnie daty urodzenia (nikt tego dokładnie nie może stwierdzić) Tigrusia skończyła wczoraj swój pierwszy rok życia :loveu:
Cały dzień z Nią w końcu spędziłam, tylko na chwilę na cmentarz się wyrwałam...
Dostała swoje ulubione paróweczki, a moja mama chyba oszalała, przyjechała do mnie w odwiedziny z tortem dla Tigry :D:D:D
Szkoda, że aparat brat miał, ale chyba zrobimy powtórkę z urodzin tak dla Cioteczek :)

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Przepraszam za milczenie, ale TZ mi się zwalił do Wawy i kręci nosem jak na necie siedzę ;)
Na szczęście już śpi :):):)

oo następny marudny TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Zachowuje się jak emeryt (bez obrazy dla emerytów) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie przejmuj się TZtem ;) oni są wszyscy tacy sami :evil_lol: namolni , marudni i upierdliwi :diabloti:
Ja swojego najbardziej lubie jak śpi :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Nie przejmuj się TZtem ;) oni są wszyscy tacy sami :evil_lol: namolni , marudni i upierdliwi :diabloti:
Ja swojego najbardziej lubie jak śpi :evil_lol::evil_lol:

Skąd ja to znam ;) Najlepszy TZ to śpiący TZ :):):)
I jeszcze uprzejmie donoszę, że mam sunię zdrajczynię ;) Śpi z TZ-tem przytulona i ma mnie gdzieś, rusza za mną tylko jak do lodówki idę, a potem znowu do pańcia ;)