Natalia&Cody Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='westie_justa']jasne że jest dobry zrobie mojej w kagańcu to zobaczysz że wygladaj ka grzywacz i jest naprawde mini :diabloti: kupowałas ten na int.? bo podoba mi sie :)[/QUOTE] To rób, chcę zobaczyć Doti w kagańcu, bo jakoś nie potrafię sobie jej wyobrazić. :D Niee, kupiłam go u nas w osiedlowym zoologu, ale wydaje mi się, że to jest kaganiec firmy Dingo. Coś mi się tak metka kojarzy, ale nie jestem do końca pewna...;) Quote
Molowe Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 filmik bardzo fajny :) a co do saszetek to ja też mam jansportową i nie narzekam, a na kogo to się czeka ??? bo ja nie w temacie jestem :p Quote
Natalia&Cody Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='lenka13']Fajny filmik :lol:[/QUOTE] dziękujemy :) [quote name='Molowe']filmik bardzo fajny :) a co do saszetek to ja też mam jansportową i nie narzekam, a na kogo to się czeka ??? bo ja nie w temacie jestem :p[/QUOTE] Dzięki, dzięki. No to każdy ma jansportową...hmm.... A czekamy na małą kluchę. :D Quote
HexaWHWT Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jaki klopsik! :cool3: Fajnie Wam wychodzą vaulty :razz: Dokładnie - próbujcie teraz z innych części ciała :) A piłkę trochę wyżej to Codiemu może zechce się wybić bardziej :eviltong: Super filmik, czekam na więcej oczywiście ;) Pozdrowionka od mojego białasa :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='HexaWHWT']Jaki klopsik! :cool3: Fajnie Wam wychodzą vaulty :razz: Dokładnie - próbujcie teraz z innych części ciała :) A piłkę trochę wyżej to Codiemu może zechce się wybić bardziej :eviltong: Super filmik, czekam na więcej oczywiście ;) Pozdrowionka od mojego białasa :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki, dzięki. Postaram się coś z nim porobić. My również pozdrawiamy! Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Pauliii']może nowe foty :razz:[/QUOTE] Będą jakieś, ale jeszcze nie teraz. ;) Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Zdjęcia! Tak jak mi radziłyście zrobiłam podpis. ;) [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg828/scaled.php?server=828&filename=dsc02221f.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg825/scaled.php?server=825&filename=dsc02225o.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg534/scaled.php?server=534&filename=dsc02230ss.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Aleksandra95']a ja nie umiem podpisywać.:evil_lol:[/QUOTE] Jak chcesz to moge Ci jakos wytlumaczyc na pw. :) [quote name='Berine']Śliczna mordka :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy. :D Quote
Qeeriefire Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Filmik świetny. Cody z dużym zapałem łapie piłkę :D A kiedy prawdopodobnie przybywa do Was klucha ;) ? Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='wikikoniki']Natalia, mi też możesz napisać :)[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']poproszę.:)[/QUOTE] Ok, już do Was piszę. :) [quote name='Collie']Filmik świetny. Cody z dużym zapałem łapie piłkę :D A kiedy prawdopodobnie przybywa do Was klucha ;) ?[/QUOTE] Dziękujemy. Gdyby on tak kochał dyski jak piłke...:shake: W czerwcu dowiemy się czy klucha będzie na 100%, ale myślę, że tak. Przybędzie jakoś na początku przyszłego roku. Na wiosne może. Zależy kiedy mamusia zajdzie w ciąże. :razz: Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Aha , rozumiem . Ja mieszkam w takim zadupiu , że tu komunikacji nie ma :D Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']Aha , rozumiem . Ja mieszkam w takim zadupiu , że tu komunikacji nie ma :D[/QUOTE] e tam, przynajmniej nie masz takiego hałasu. :razz: Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No w sumie :razz: Ale nie ma tu ani kina , ani żadnej galerii , nawet porządnego zoologa nie ma :D Po wszystko muszę jeździć do Płocka Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']No w sumie :razz: Ale nie ma tu ani kina , ani żadnej galerii , nawet porządnego zoologa nie ma :D Po wszystko muszę jeździć do Płocka[/QUOTE] Jedyne minusy mieszkania na wsi...bo to jest wieś tak? :) Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No nie do końca wieś , choć czasem tak określam :D To jest małe miasto , o wdzięcznej nazwie Sierpc.Dzięki bogu przez rok remontują dom kultury , i kino będzie :D Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']No nie do końca wieś , choć czasem tak określam :D To jest małe miasto , o wdzięcznej nazwie Sierpc.Dzięki bogu przez rok remontują dom kultury , i kino będzie :D[/QUOTE] no widzisz, czyli nie jest, aż tak źle. :) Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Otwarcie dopiero pod koniec marca ;/ I tak wolałabym mieszkać gdzieś na przedmieściach płocka , warszawy , poznania :D Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']Otwarcie dopiero pod koniec marca ;/ I tak wolałabym mieszkać gdzieś na przedmieściach płocka , warszawy , poznania :D[/QUOTE] Szybko minie. ;) O tak! Na przedmieściach Poznania możecie mieszkać...:razz: Quote
Recommended Posts