Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Gadaj jak na spowiedzi, kto i o co? :cool3:[/QUOTE]
Choć byście mnie przypalali, wrzątkiem polewali i na pal nabijali - NIE PUSZCZĘ PARY Z UST!
[img]http://3.bp.blogspot.com/-LuyqmPPrzZ4/TbFRwjGfU4I/AAAAAAAABE0/kG7D7t-eM1c/s1600/milczenie.jpg[/img]

Posted

[quote name='Agucha']Choć byście mnie przypalali, wrzątkiem polewali i na pal nabijali - NIE PUSZCZĘ PARY Z UST!
[img]http://3.bp.blogspot.com/-LuyqmPPrzZ4/TbFRwjGfU4I/AAAAAAAABE0/kG7D7t-eM1c/s1600/milczenie.jpg[/img][/QUOTE]
... dopóki Puch nie będzie już "na swoim" :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Pożyjemy, zobaczymy :diabloti:

Weź Ty go kiedyś na wieczorny spacer :cool3: Toffi tak wszystkich lubi i wita się serdecznie?[/QUOTE]
Toffi - niestety tak...

jak jesteśmy wszyscy na spacerze to Ciebie nigdy nie ma.
AŻ raz udało nam się na siebie wpaść :lol:

Ja zazwyczaj wychodzę z Puchem później. 19-20 to dla niego za wcześnie. On musi iść po 21 ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Za gorąco mu?

Ja myslałam, że tylko Twój TŻ chodzi z nimi wieczorem. Mojego bym nie zmusiła :D[/QUOTE]
jak ma wolne to chodzi :lol:

Nie za gorąco. On nie wytrzyma do rana jak wcześniej wyjdzie ;)
A ja z kolei nie będe wstawała o 6 rano, żeby mu kartofelki odcedzić...

Posted

[quote name='zerduszko']Niedobra pancia z Ciebie :mad: My jeszcze za 15 minut idziemy się wysioorać.[/QUOTE]
Mogę wypożyczyć kompana dla Lizki - cobyś miała obie ręce zajęte :lol::eviltong:

Posted

[quote name='Agucha']
A ja z kolei nie będe wstawała o 6 rano, żeby mu kartofelki odcedzić...[/QUOTE]
Nie myślałaś, żeby mu je usunąć? ;-)

Posted

[quote name='Gioco']Nie myślałaś, żeby mu je usunąć? ;-)[/QUOTE]
Myślę, myślę ale dopiero jak będzie pewny dom.
Teraz w sumie nie pali się, a i Puch jeszcze niech się nacieszy dzwoneczkami :lol:

Posted

[quote name='Agucha']Myślę, myślę ale dopiero jak będzie pewny dom.
Teraz w sumie nie pali się, a i Puch jeszcze niech się nacieszy dzwoneczkami :lol:[/QUOTE]
A nie może być tak, że chłopak sobie teren zaznacza i dlatego Kava też to robi?

Posted

[quote name='zerduszko']Niedobra pancia z Ciebie :mad: My jeszcze za 15 minut idziemy się wysioorać.[/QUOTE]

Ja tez jeszcze musze wyprowadzic sforke, przed polnoca nie zdazymy, ale za to mozemy spokojnie do 9-tej chrapac :)

Posted

[quote name='Gioco']A nie może być tak, że chłopak sobie teren zaznacza i dlatego Kava też to robi?[/QUOTE]
Puch nie sika po domu ;)
Chyba, że nie wyjdzie na czas...

Kava na szczęście się uspokoiła i znów jest jak dawniej - sucho i miło :lol:

[quote name='wellington']Ja tez jeszcze musze wyprowadzic sforke, przed polnoca nie zdazymy, ale za to mozemy spokojnie do 9-tej chrapac :)[/QUOTE]
No to bierzta i moją sforkę :lol:

Posted

[quote name='Agucha']Puch nie sika po domu ;)
Chyba, że nie wyjdzie na czas...

Kava na szczęście się uspokoiła i znów jest jak dawniej - sucho i miło :lol:

No to bierzta i moją sforkę :lol:[/QUOTE]

Same dobre wiadomosci !

A co sie stalo ze Kava znowu sie wzorowo zachowuje ? Czy cos zmienilas w domu ?

Z twojej sforki wzielabym Pucholunia, wiadomo, ale juz z mojemi trzema ledwo wyrabiam, nie mam ogrodka, a do mieszkania musze sie ostroznie wspinac na trzecie pietro bo mam obydwa kolana w stanie rozpadu...

Posted

[quote name='wellington']Same dobre wiadomosci !

A co sie stalo ze Kava znowu sie wzorowo zachowuje ? Czy cos zmienilas w domu ?

Z twojej sforki wzielabym Pucholunia, wiadomo, ale juz z mojemi trzema ledwo wyrabiam, nie mam ogrodka, a do mieszkania musze sie ostroznie wspinac na trzecie pietro bo mam obydwa kolana w stanie rozpadu...[/QUOTE]
Kavę zaczęłam traktować jak dziecko... tulić, miziać, całować - jest wniebowzięta!
Dodatkowo wstawiłam kuwetę z powrotem do łazienki, wyjęłam kratkę i zabezpieczyłam dziurę skrzyżowanymi listewkami, coby sucze moje nie właziły...
Chyba to pomogło. Oby to nie była cisza przed burzą!

Posted

[quote name='Agucha']Kavę zaczęłam traktować jak dziecko... tulić, miziać, całować - jest wniebowzięta!
Dodatkowo wstawiłam kuwetę z powrotem do łazienki, wyjęłam kratkę i zabezpieczyłam dziurę skrzyżowanymi listewkami, coby sucze moje nie właziły...
Chyba to pomogło. Oby to nie była cisza przed burzą![/QUOTE]

Przede wszystkim ze zaczelas jej pokazywac ze jest jedynym rodzynkiem najwazniejszym w rodzinie pomoglo !
Tym ze jej ktos cos wyjada z kuwety to ona sie najmniej przejmuje.
No i powrot kuwety na stare miejsce moze tez sie mogl przyczynic do jej kindersztuby.
Nie mysle zeby nastapil powrot do starych zlych nawykow jedsli bedziesz ja dalej traktowala "jak dziecko" :)

Posted

[quote name='wellington']Przede wszystkim ze zaczelas jej pokazywac ze jest jedynym rodzynkiem najwazniejszym w rodzinie pomoglo !
Tym ze jej ktos cos wyjada z kuwety to ona sie najmniej przejmuje.
No i powrot kuwety na stare miejsce moze tez sie mogl przyczynic do jej kindersztuby.
Nie mysle zeby nastapil powrot do starych zlych nawykow jedsli bedziesz ja dalej traktowala "jak dziecko" :)[/QUOTE]
Kuweta bardzo długo stała w łazience, m.in. w okresie "powodzi" ;)
Jak psy przestały do niej włazić - kot chętniej z niej korzysta.
Może przeszkadzał jej psi zapach w środku?

Co do ciągłej uwagi - trochę ciężko przy takim stadzie i 2 dzieci. TZ też chciałby kawałek mnie :lol:
PRZERĄBANE!

Posted

[quote name='Agucha']Co do ciągłej uwagi - trochę ciężko przy takim stadzie i 2 dzieci. TZ też chciałby kawałek mnie :lol:
PRZERĄBANE![/QUOTE]
Cięzko, dlatego ja kocham mojego kota ponad życie, bo ona wręcz nie znosi jak się nią zajmuję. Jak wstanę i wracam z pracy mówi mi dzieńdobry, czasem koło mnie się położy, a tak to nie dotykaj, nie podchodź.. kuweta i miska czekają :lol: Za to tymczaska już o 6:59 przychodzi mnie budzić, bo skubana wie, że na 7 mam budzik nastawiony. Kot ma zegarek w głowie :lol: