Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od polowy lipca wojtek w ds, adopcja schroniskowa.

Wojtek to fajowy psiak. Ma okolo 2 latek. Od wrzesnia 2010 mieszka w schronisku. Nie ma tam zle, bo kafelki piekne (zima sliskie), sporo miejsca do biegania. Ekipe w kojcu nie najgorsza.
Ale Wojtek uwielbia zabawe i nie ma sie z kim pobawic!

Zawsze, gdy do nich wejde, rzuca sie do mnie, wskakuje, gryzie po rekach, zaczepia do zabawy.Nie daje mi wrecz spokoju
A zabawkami bawi sie przepieknie, biegnie za rzuconymi. Wyprul w chwile flaki z miśka. Bawi sie z psami w kojcu

Opiekunki polecaja go zawsze odwiedzajacym, ale nikt go wciaz nie chce :(

kastrat

Uploaded with ImageShack.us

Posted

a mialam Ci go wlasnie zaproponowac :)

wazy na oko 10-12kg, nie wiecej. moge go zwazyc dokladnie w sobote.
wysoki glowa do kolan u osoby 162cm wzrostu. moge tez zmierzyc w sob

rozbrykany, spragniony zabawy, szarpie mnie za nogaki, jak wchodze, nie daje spokoju.

Posted

szybki tekst do ogloszen

Cześć. Jestem Wojtek. Jestem młodym, niespełna 2letnim pieskiem. Jestem młodziutki, jeszcze uwielbiam zabawę, z ludźmi, czy z psami. Biegam za człowiekiem, nie dając mu spokoju, gdy przyjdzie odwiedzić mnie w tym smutnym miejscu... Nie będę Wam o nim opowiadał, bo nie chcę myśleć o przykrych rzeczach. Wolę skupić się na czekaniu na Ciebie! Będę skakał z radości, ciągnął Cię za nogawki w stronę wyjścia. Bo ja nie chcę tu dłużej być. Przeczekałem zimę i wiosnę. Ile jeszcze mam czekać na kochającego mnie człowieka?
Proszę, adoptuj mnie wreszcie, a nie zaznasz już smutku w swoim życiu. Zobaczysz, jak rozweselę każdy dzień, nasz wspólny dzień, razem...

Wojtuś jest młodym, aktywnym psem. Uwielbia zabawę i harce. Jest mądry, pojętny. Jest niewielki, sięga głową ledwie do kolan. To kochany, łagodny psiak, naprawdę należy mu się już dobry domek.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na wizytę przedadopcyjną.
zadzwoń 506 636 242

ogloszony na:

gumtree wroclaw
cafeanimal
do adopcji
morusek
adopcjapsa
ojej
owi
olx
pajeczyna
top-ogloszenia