Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mialam 3 dni temu tel o wojtka, z naszego miasta. rozmowa byla dluzsza, pani bardzo mila.
wojtek mial ogloszenia na wch robione. wiec wizyta ne ma sensu, bo i tak pojada i go wezma, jak beda chcieli. prosilam o tel, jak pojada i sie zdecyduja i pojde na poadopcyjna.
latam teraz od kilku dni, zalatwiajac sprawy zwiazane ze zdrowiem mojej papugi, nie mam glowy teraz do wizyt.
pani ma identycznego psa, troche starszego, tez szalonego i chetnego do zabaw. mieszkanie, bez dzieci. z ogrodkiem. spacerami, aktywni ludzie mlodzi. dzwonila mama, nie sam wlasciciel. ale z takiej fajnej pani nie mogl zly syn wyrosnac.
kizi mi zadyme zrobi pewnie, ze pozwolilam bez wizyty. ale jak bylo na walbrzych to i bez wizyty by sami pojechali i wzieli. tak to wiemy przynajmniej, ze ludzie fajn isie wydaja. a liczyc im pokoi ja nie potrzebuje.
i nie mam teraz glowy i czasu, by zalatwiac opieke do dziecka, jezdzic na wizyte, pol dnia marnowac, gdy w ten czas musze po wetach latac i aptekach.
zadzwonie moze do schronu i zapytam, czy go ktos wzial, jak bede pamietac np jutro. bo mieli jechac w wekend go ogladac.

Posted

zapomnialam napisac wczesniej. bo prosilam, by pani dala znac, jak go wezma, no i cisza. wiec chyba nie wzieli. ale dzis niedziela, moze dzis pojechali.

Nikaragua dzieki za mysli o Wojtusiu :)

Posted

[quote name='kora78']kizi mi zadyme zrobi pewnie, ze pozwolilam bez wizyty. ale jak bylo na walbrzych to i bez wizyty by sami pojechali i wzieli. tak to wiemy przynajmniej, ze ludzie fajn isie wydaja. a liczyc im pokoi ja nie potrzebuje.
.[/QUOTE]

no jasne ze bym zrobila bo ja tak nei wydaje. I nie mow ze jak z Walbrzycha to i tak pojada i wezma bo ludzie nie wiedza i jak im powiesz ze pierw wizyta to oni pomysla ze chyba takie reguly sa w schronie i sie i tak zgodza. ZReszta niewazne, Wojtek zostal czy pojechal??

Posted

dzis przyjechali ludzie z Mieroszowa i wzieli Wojtka do domu. dzis, zanim tam pojechalam, czyli kolo 10 rano.
gdybym wiedziala to bym pędzila, jak wicher...

Wojtek, oby to byl super dom!