kora78 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 od polowy lipca wojtek w ds, adopcja schroniskowa. Wojtek to fajowy psiak. Ma okolo 2 latek. Od wrzesnia 2010 mieszka w schronisku. Nie ma tam zle, bo kafelki piekne (zima sliskie), sporo miejsca do biegania. Ekipe w kojcu nie najgorsza. Ale Wojtek uwielbia zabawe i nie ma sie z kim pobawic! Zawsze, gdy do nich wejde, rzuca sie do mnie, wskakuje, gryzie po rekach, zaczepia do zabawy.Nie daje mi wrecz spokoju A zabawkami bawi sie przepieknie, biegnie za rzuconymi. Wyprul w chwile flaki z miśka. Bawi sie z psami w kojcu Opiekunki polecaja go zawsze odwiedzajacym, ale nikt go wciaz nie chce :( kastrat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us w poscie nr 5 tekst do ogloszen. prosze o pomoc w oglaszaniu!! Quote
kora78 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 a mialam Ci go wlasnie zaproponowac :) wazy na oko 10-12kg, nie wiecej. moge go zwazyc dokladnie w sobote. wysoki glowa do kolan u osoby 162cm wzrostu. moge tez zmierzyc w sob rozbrykany, spragniony zabawy, szarpie mnie za nogaki, jak wchodze, nie daje spokoju. Quote
kora78 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 szybki tekst do ogloszen Cześć. Jestem Wojtek. Jestem młodym, niespełna 2letnim pieskiem. Jestem młodziutki, jeszcze uwielbiam zabawę, z ludźmi, czy z psami. Biegam za człowiekiem, nie dając mu spokoju, gdy przyjdzie odwiedzić mnie w tym smutnym miejscu... Nie będę Wam o nim opowiadał, bo nie chcę myśleć o przykrych rzeczach. Wolę skupić się na czekaniu na Ciebie! Będę skakał z radości, ciągnął Cię za nogawki w stronę wyjścia. Bo ja nie chcę tu dłużej być. Przeczekałem zimę i wiosnę. Ile jeszcze mam czekać na kochającego mnie człowieka? Proszę, adoptuj mnie wreszcie, a nie zaznasz już smutku w swoim życiu. Zobaczysz, jak rozweselę każdy dzień, nasz wspólny dzień, razem... Wojtuś jest młodym, aktywnym psem. Uwielbia zabawę i harce. Jest mądry, pojętny. Jest niewielki, sięga głową ledwie do kolan. To kochany, łagodny psiak, naprawdę należy mu się już dobry domek. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na wizytę przedadopcyjną. zadzwoń 506 636 242 ogloszony na: gumtree wroclaw cafeanimal do adopcji morusek adopcjapsa ojej owi olx pajeczyna top-ogloszenia kupiepsa psy.pl cwirek kokosy neeon tablica petworld petsy sprzedasz e-zwierzak rozglos 22. psiamania Quote
kora78 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Nikaragua napisał(a):zapiszę się u kolegi :) witamy :):)... Quote
NikaEla Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 już tu kiedyś zaglądałam.. ?(podesłałam wtedy wątek cioci Poker :) ) Quote
kora78 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 a no to mozliwe :) bo juz chcialam pisac, ze nie, bo wateczek swiezutki jeszcze. Quote
kora78 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 dzis go odwiedzilam, tak pieknie prosil lapkami po kacie. stanal na tylnych nogach i lapkami po kracie drapal... cudnie Quote
kora78 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 poker ma domek chetny na czarnego, mlodego psa Quote
kizimizi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Patmol napisał(a):i pojechał Wojtek do domku? nic mi Kora nie mowila wiec nie wiem. Chyba nie Quote
NikaEla Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 do tego, o którym mówiła Poker na pewno nie pojechał Quote
kora78 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Wojtus wciaz w schronie. co sie do niego wejdzie to spokoju czlowiekowi nie daje :D Quote
kora78 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 i znow na: adopcjapsa doadopcji morusek cafeanimal mammisia ojej owi olx gumtree 10. pajeczyna top-ogloszenia petsy pineska petworld tablica kokosy cwirek kupiepsa 20. e-zwierak lento tusprzedaj sprzedasz przygarnijzwierzaka psy.pl psy.elk 27.rozglos Quote
kora78 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 widzialam dzis wojtusia. obszczekal mnie przez kraty, jak zawsze. poszlam dalej. nie wracalam juz dzisiaj, bo nie starczylo czasu. Quote
kizimizi Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Kora wrzuc do 1 postu tekst do ogloszen to moze ktos wspomoze Quote
Recommended Posts