wiq Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 mam nadzieje, ze to cisza przed burza telefonow o domki..;) Quote
morisowa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 część maluchów już zarezerwowana :cool3: więc chętni niech się szybko zdecydują, bo nim młode będą gotowe do adopcji, to już wyboru nie będzie :eviltong: Quote
bumerang Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 takie wiadomosci to jak miod na serduszko!:multi: Quote
luciolla Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 sytuacja się klaruje, jest wielu chętnych, za dwa tygodnie psiaki będą już do wzięcia, jestem pewna że wszystkie znajdą kochających właścicieli. Quote
luciolla Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Aza i wszystkie szczeniaczki już w nowych domkach!!!!!!!!!! :laola: dziś dostałam takiego maila: "witam wczoraj odebralem szczeniaczka....ma na imie Ajk. Dziekuje pani bardzo za pomoc. Jak podrosnie przesle kiedys zdjecia. Jest sliczny. jeszcze raz dziekuje pozdrawiam." jestem bardzo szczęśliwa...:multi: :multi: :multi: Quote
bumerang Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Super!!!!!! jaka to wielka radość czytać te słowa!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
aga =] Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 no to fajnie :bigcool: wątek można by przenieść :roll: Quote
luciolla Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 oto zdjęcia jednego ze szczeniaków w nowym domu... i cytat z maila od nowego właściciela: "nie myslalem ze mozna tak pokochac zwierzaka....czym bardziej dokazuje tym bardziej go uwielbiam.... mam juz nagranego znajomego co pomoze mi wychowywac Ajka. Jest to instruktor policyjnych psow." Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 nie widze fotki:placz: ale i tak sie wzruszylam:eviltong: Quote
Recommended Posts