luciolla Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Witam wszystkich proszę Was o pomoc dla przepięknej, przemiłej suczki i jej potomstwa. Aza mieszka niedaleko mnie, w gminie Stare Babice. Siedzi przy nieogrodzonej posesji jednej z moich sąsiadek, ma zrobioną bardzo prowizyczną budę, jest karmiona, krzywda im się nie dzieje, ale nie mogą tam zostać. Boję się że ludzie zaczną zabierać jej szczeniaczki, a one jeszcze są za młode. Szczeniaki mają 3,5 tygodnia. Dowiedziałam się o niej wczoraj, dziś znalazłam dla całej rodzinki przytulisko niedaleko Warszawy, będą tam przebadane, Aza zostanie wysterylizowana. Zaczynam szukać im domków. Bardzo liczę na dogomaniaków. Azunia Wieczorem więcej zdjęć. Quote
agusiazet Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Podnoszę, czy nikt nie chce takiej ślicznotki z przychówkiem!!!???? Quote
bona_46 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 czy suczka tez szuka domku? czy tylko dzieciaczki? czekamy na zdjecia:hand: Quote
bona_46 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 luciolla, czekamy na dalsze informacje:shake: Quote
bumerang Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ona wygląda jak flatka! ile sunia ma lat? ile maluszkow? Quote
beza81 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 luciolla napisał(a):Witam wszystkich proszę Was o pomoc dla przepięknej, przemiłej suczki i jej potomstwa. Aza mieszka niedaleko mnie, w gminie Stare Babice. Siedzi przy nieogrodzonej posesji jednej z moich sąsiadek, ma zrobioną bardzo prowizyczną budę, jest karmiona, krzywda im się nie dzieje, ale nie mogą tam zostać. Boję się że ludzie zaczną zabierać jej szczeniaczki, a one jeszcze są za młode. Szczeniaki mają 3,5 tygodnia. Dowiedziałam się o niej wczoraj, dziś znalazłam dla całej rodzinki przytulisko niedaleko Warszawy, będą tam przebadane, Aza zostanie wysterylizowana. Zaczynam szukać im domków. Bardzo liczę na dogomaniaków. Azunia Wieczorem więcej zdjęć. jaki jest jej charakter czy toleruje inne psiaki ...wiesz cos wiecej na jej temat Quote
luciolla Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bona_46 napisał(a):czy suczka tez szuka domku? czy tylko dzieciaczki? czekamy na zdjecia:hand: suczką jest zainteresowany brat dziewczyny, która dokarmia Azę. chce ją zabrać na Mazury, ma tam podobno więcej psów i koty. chcę najpierw z nim pogadać i zorientować się co to za człowiek...Aza od dziś będzie mieszkać koło Grójca. mam nadzieję że uda mi się dziś ją tam zawieźć. oto zdjęcia kluseczek: i Aza Szczeniaczki to czterech chopców i cztery dziewczynki. Jeżeli chodzi o charakter suczki to jest bardzo spragniona głaskania, lgnie do człowieka, akceptuje dzieci. Na moje (mało doświadczone oko) jest młoda, nie więcej niż dwa lata. Kontakt do mnie: tel. 0509 119 994 [email protected] gg: 3910029 Quote
bumerang Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Aza jest śliczna, jej maluszki także,ona i jej maluszki zasługuja na wspaniałe domki! Quote
wiq Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Psotka z mojego podpisu znalazla domek, teraz czas na Agata i te slicznosci! Quote
luciolla Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Azunia i maluchy od dziś są w przytulisku. Tam ich zaszczepią, odrobaczą i wysterylizują Azę.:multi: Teraz tylko czekamy na nowe domki dla szczeniaczków. Quote
luciolla Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 ja, Aza i szczeniaczki dziękujemy martynies za pieniążki na utrzymanie całej rodzinki. jesteś wielka!!!!!!!!!! Quote
luciolla Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 nie chcę zapeszać ale zaczyna się coś ruszać w sprawie szczeniaczków, internet to wielka siła ;) mam już dwie odpowiedzi na moje ogłoszenia... trzymajcie kciuki, poza Warszawą co prawda, transport też znajdę, a co! Quote
wiq Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hurra:multi: 3mam kciuki! Rozumiem, ze mama ma juz zapewniony dom..? Quote
bumerang Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Trzymamy kciuki i łapki mocnooooooooo.:multi: Quote
Recommended Posts