Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich
proszę Was o pomoc dla przepięknej, przemiłej suczki i jej potomstwa. Aza mieszka niedaleko mnie, w gminie Stare Babice. Siedzi przy nieogrodzonej posesji jednej z moich sąsiadek, ma zrobioną bardzo prowizyczną budę, jest karmiona, krzywda im się nie dzieje, ale nie mogą tam zostać. Boję się że ludzie zaczną zabierać jej szczeniaczki, a one jeszcze są za młode.
Szczeniaki mają 3,5 tygodnia. Dowiedziałam się o niej wczoraj, dziś znalazłam dla całej rodzinki przytulisko niedaleko Warszawy, będą tam przebadane, Aza zostanie wysterylizowana. Zaczynam szukać im domków. Bardzo liczę na dogomaniaków.

Azunia

Wieczorem więcej zdjęć.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luciolla napisał(a):
Witam wszystkich
proszę Was o pomoc dla przepięknej, przemiłej suczki i jej potomstwa. Aza mieszka niedaleko mnie, w gminie Stare Babice. Siedzi przy nieogrodzonej posesji jednej z moich sąsiadek, ma zrobioną bardzo prowizyczną budę, jest karmiona, krzywda im się nie dzieje, ale nie mogą tam zostać. Boję się że ludzie zaczną zabierać jej szczeniaczki, a one jeszcze są za młode.
Szczeniaki mają 3,5 tygodnia. Dowiedziałam się o niej wczoraj, dziś znalazłam dla całej rodzinki przytulisko niedaleko Warszawy, będą tam przebadane, Aza zostanie wysterylizowana. Zaczynam szukać im domków. Bardzo liczę na dogomaniaków.

Azunia

Wieczorem więcej zdjęć.

jaki jest jej charakter czy toleruje inne psiaki ...wiesz cos wiecej na jej temat

Posted

bona_46 napisał(a):
czy suczka tez szuka domku?
czy tylko dzieciaczki?
czekamy na zdjecia:hand:

suczką jest zainteresowany brat dziewczyny, która dokarmia Azę. chce ją zabrać na Mazury, ma tam podobno więcej psów i koty. chcę najpierw z nim pogadać i zorientować się co to za człowiek...Aza od dziś będzie mieszkać koło Grójca. mam nadzieję że uda mi się dziś ją tam zawieźć.

oto zdjęcia kluseczek:

i Aza

Szczeniaczki to czterech chopców i cztery dziewczynki.

Jeżeli chodzi o charakter suczki to jest bardzo spragniona głaskania, lgnie do człowieka, akceptuje dzieci.

Na moje (mało doświadczone oko) jest młoda, nie więcej niż dwa lata.

Kontakt do mnie:
tel. 0509 119 994
[email protected]
gg: 3910029

Posted

nie chcę zapeszać ale zaczyna się coś ruszać w sprawie szczeniaczków, internet to wielka siła ;)

mam już dwie odpowiedzi na moje ogłoszenia... trzymajcie kciuki, poza Warszawą co prawda, transport też znajdę, a co!