Sabina02 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Sabina02, jasne możesz podać moje imię czyli Gosia ;) Wygląda na to, że ta druga Pani, która interesowała się Speranzą jest nadal zaintersowana, ale narazie cichutko, żeby nie zapeszyć.... :roll:[/quote] Juz podalam Twoje imie-dzieki!;) A co do tej Pani, to niech nam lepiej poda konkretna date, a nie jakies wodzenie za nos...Ona juz widze jest zainteresowana od nie wiem kiedy i na tym sie konczy...:shake: . Powiem Ci za zaczyna mnie juz irytowac...:angryy:...Jesli tak samo bedzie podchodzic do wizyt u weta ze Speranza w razie koniecznosci (odpukac)...to ja dziekuje! Quote
-Martyna- Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Mysi chodzi o inna osobe, ktora tez interesowala sie sie Speranza... trzymam kciuki... Quote
Mysia_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dokładnie chodzi mi o tą drugą osobę, ale oczywiście wiadomo jak to z ludźmi jest, więc szukajmy dalej, przestaniemy dopiero jak Speranza bedzie już szczęśliwa w nowym domu :roll: Quote
Pianka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja oczywiście trzymam mocno kciuki za drugi domek.:p Ogłoszenia Speranzy cały czas są na innych forach;) Quote
wanda szostek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ta suczka zasłużyła na dobry dom. Niech los będzie dla niej łaskawy. Quote
Sabina02 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='-Martyna-']Mysi chodzi o inna osobe, ktora tez interesowala sie sie Speranza... trzymam kciuki...[/quote] Oooooooo!!! No to trzymam kciuki! Miejmy nadzieje ze te druga osoba bedzie powazniejsza... PS. Morusek dzisiaj pojechal do domku!!!!!!!!!!! Po 6 latach w schronie! Chyba oszaleje z radosci!!! I wierze ze juz nie dlugo znowu oszaleje, jak Speranza juz bedzie w domeczku!!! Quote
wanda szostek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='sara_rokitnica']w gore psino :)[/quote] Szukaj domu i dobrych ludzi. Quote
sara_rokitnica Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 dokladnie ;) :):):) wiec na pierwsza stronke :):) Quote
Mysia_ Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Zauważyłam, że Speranza czuje się już pewniej.... Przyzwycziła się do schroniska to nowego domku tymbardziej się przyzwyczai , wystarczy dać jej szansę :roll: Quote
Sabina02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Speranza ma obserwatora na Allegro, oby to byl jakis domek... Czy ktos wie co z ta Pania? Bierze ja w koncu czy nie? Quote
Mysia_ Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Sabina02, jeszcze nic konkretnego nie wiem, ta Pani mało kiedy zagląda na swóją pocztą, więc może jeszcze nie odczytała mojego ostatniego e-maila :roll: Quote
Sabina02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Sabina02, jeszcze nic konkretnego nie wiem, ta Pani mało kiedy zagląda na swóją pocztą, więc może jeszcze nie odczytała mojego ostatniego e-maila :roll:[/quote] A czy nie mozna by bylo nawiazac jakiegos kontaktu telefonicznego z ta Pania? Quote
Mysia_ Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Pewnie można by było, ale póki co mój kontakt z nią ograniczył się do zaledwie kilka e-mailów, ale jesli mi odpisze na ostatniego e-maila to napewno spróbuje skontaktować się z nią telefonicznie :p Quote
Sabina02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Pewnie można by było, ale póki co mój kontakt z nią ograniczył się do zaledwie kilka e-mailów, ale jesli mi odpisze na ostatniego e-maila to napewno spróbuje skontaktować się z nią telefonicznie :p[/quote] To super! Dzieki! Quote
-Martyna- Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ja wiem , ze to luty , ze wszyscy sa troche na ostatnim oddechu przed wiosna, ale chyba nie zasneli kamiennym snem ???! Quote
Mysia_ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dostałam e-maila z odpowiedzią, że Pani zamierza ją zabrać do siebie w tą sobotę... Oby.... :roll: Quote
Pianka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oby się udało. Speranza już czeka [IMG]http://i72.photobucket.com/albums/i174/belbina2121/Zabrze/IMGP4682.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 oooo :razz: nowa foteczka :multi: Quote
Pianka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No to jeszcze dwie:cool3: [IMG]http://i72.photobucket.com/albums/i174/belbina2121/Zabrze/IMGP4681.jpg[/IMG] [IMG]http://i72.photobucket.com/albums/i174/belbina2121/Zabrze/IMGP4683.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts