Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Sabina02, jasne możesz podać moje imię czyli Gosia ;)

Wygląda na to, że ta druga Pani, która interesowała się Speranzą jest nadal zaintersowana, ale narazie cichutko, żeby nie zapeszyć.... :roll:[/quote]

Juz podalam Twoje imie-dzieki!;)

A co do tej Pani, to niech nam lepiej poda konkretna date, a nie jakies wodzenie za nos...Ona juz widze jest zainteresowana od nie wiem kiedy i na tym sie konczy...:shake: . Powiem Ci za zaczyna mnie juz irytowac...:angryy:...Jesli tak samo bedzie podchodzic do wizyt u weta ze Speranza w razie koniecznosci (odpukac)...to ja dziekuje!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie chodzi mi o tą drugą osobę, ale oczywiście wiadomo jak to z ludźmi jest, więc szukajmy dalej, przestaniemy dopiero jak Speranza bedzie już szczęśliwa w nowym domu :roll:

Posted

[quote name='-Martyna-']Mysi chodzi o inna osobe, ktora tez interesowala sie sie Speranza...

trzymam kciuki...[/quote]

Oooooooo!!! No to trzymam kciuki! Miejmy nadzieje ze te druga osoba bedzie powazniejsza...

PS. Morusek dzisiaj pojechal do domku!!!!!!!!!!! Po 6 latach w schronie! Chyba oszaleje z radosci!!! I wierze ze juz nie dlugo znowu oszaleje, jak Speranza juz bedzie w domeczku!!!

Posted

Zauważyłam, że Speranza czuje się już pewniej.... Przyzwycziła się do schroniska to nowego domku tymbardziej się przyzwyczai , wystarczy dać jej szansę :roll:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Sabina02, jeszcze nic konkretnego nie wiem, ta Pani mało kiedy zagląda na swóją pocztą, więc może jeszcze nie odczytała mojego ostatniego e-maila :roll:[/quote]

A czy nie mozna by bylo nawiazac jakiegos kontaktu telefonicznego z ta Pania?

Posted

Pewnie można by było, ale póki co mój kontakt z nią ograniczył się do zaledwie kilka e-mailów, ale jesli mi odpisze na ostatniego e-maila to napewno spróbuje skontaktować się z nią telefonicznie :p

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Pewnie można by było, ale póki co mój kontakt z nią ograniczył się do zaledwie kilka e-mailów, ale jesli mi odpisze na ostatniego e-maila to napewno spróbuje skontaktować się z nią telefonicznie :p[/quote]

To super! Dzieki!

Posted

No to jeszcze dwie:cool3:
[IMG]http://i72.photobucket.com/albums/i174/belbina2121/Zabrze/IMGP4681.jpg[/IMG]
[IMG]http://i72.photobucket.com/albums/i174/belbina2121/Zabrze/IMGP4683.jpg[/IMG]