Selenga Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='sajlana']Beata miała mi jakieś zdjęcia przesłać...[/QUOTE] nie ukrywam, że bardzo bym się ucieszyła - od miesięcy czekam na możliwość dokończenia aukcji allegro i wysłanie ludziom obiecanych zdjęć... Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='sajlana'] [U][B][COLOR=#800080]Asiaczek[/COLOR][/B][/U], czy ty wysyłałś 10 zł czy 15 ...? Bo jest wpływ 15 zł...pamiętasz może jakim tytułem puściłaś przelew?[/QUOTE] Nie mam pojęcia.... Nie pamiętam, kiedy to było i z jakiej okazji... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='sajlana']czasowo, wychodziłoby, że to twój przelew[/QUOTE]A możesz sprawdzić po nadawcy? Mam 2-członowe nazwisko, Warszawa, Joanna. Czy chcesz, abym na PW napisała dokładnie? pzdr. Quote
gonia66 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Trafiłam tu przypadkowo, z banerka. Widzę, że psiak już bezpieczny. Miały być tu jakieś zdjątka?? Co słychac u chłopaka??Było nim jak widziałam na pierwszej spore zainteresowanie. Nikt chętny na DS się nie zjawił do tej pory?? Quote
inga.mm Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='gonia66']Trafiłam tu przypadkowo, z banerka. Widzę, że psiak już bezpieczny. Miały być tu jakieś zdjątka?? Co słychac u chłopaka??Było nim jak widziałam na pierwszej spore zainteresowanie. Nikt chętny na DS się nie zjawił do tej pory??[/QUOTE] Dom tymczasowy dał Leosiowi stałe miejsce. Wszyscy są zakochani. Chłopak jest królem podwórka (a przynajmniej tak mu się wydaje) Quote
Recommended Posts