Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na imię mi Jean Paul, lat 4. Mówią - piękny pies, lubię dalmatyńczyki. I odchodzą.
Bywają dni, że nie przychodzą wogóle. Wtedy tracę nadzieję.

Kilka tygodni temu mój Pan wziął mnie na spacer jak zawsze. Wsiadłem do samochodu, lubię przejażdżki. Nagle otworzył drzwi i... odjechał. Zostałem sam, przygarnęli mnie ludzie, którym szybko znudził się "pies w kropki".

Mieszkam w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem. Jestem psem bardzo ciekawskim, uwielbiam spacery i wciąż poszukuję nowych wrażeń.

Moim marzeniem jest nie wracać do boksu, ale do prawdziwego domu. Takiego z człowiekiem tuż obok. Takiego, gdzie będę miał własny kocyk w ciepłym kącie.

Kontakt w sprawie adopcji psa
tel. 694 789 169
mail: [email protected]

Baner do pobrania

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy schronisko zgadza się na pomoc w szukaniu mu domu ? jeżeli tak to nie ma problemu poszukamy mu czegoś ;) chociaż by tymczas.... potrzebne nam są informacje jakiekolwiek o psie jaki jest do innych psów, czy ładnie chodzi na smyczy .... ;)

Posted

Roma, kierownik był przed chwilką z chłopakiem u kotów - raczej nie polecamy :eviltong: Tzn. niby bez agresji ale jak kociaki zaczęły uciekać, to psiur od razu włączył instynkt łowcy i chętnie pobiegłby za nimi.

Jeśli chodzi o psy - jak najbardziej w porządku. Ogólnie wystąpił brak zainteresowania, jest bardzo spokojny i uległy.

A apropos ciągnięcia na smyczy o którym mówiłam Ci przez telefon - to też na pewno z braku wybiegu... Może jakby sobie pośmigał po trawce, to chęć rządzenia na smyczy minęłaby.

Figa, zajrzę wieczorem, jak wrócę z pracy.

Dzięki za pomoc.

Posted

ok ;] zawsze to już coś więcej o nim wiemy ;) a mówiłaś kierownikowi o tym że Fundacja SOS Dalmatyńczyki chce pomóc w szukaniu domu ? no to teraz nam nic innego jak wziąć do porządnej roboty i szukania mu domu ;) ja porobię mu ogłoszenia już dzisiaj zacznę pomalutku ;)

Posted

Mówiłam o Waszej pomocy :) I mam nadzieję, że niedługo będę mogła powiedzieć, że dobrzy ludzie właśnie jadą po Jean'a do schroniska :)

Posted

Szukamy dla niego domu tymczasowego! Fundacja pokryje koszty karmy i leczenia. Wiec szukamy kogoś kto da mu tylko odrobinę miłości i czasu... jeżeli ma taką szansę to pozwólmy mu z niej skorzystać !!!!

Posted

to kto lubi rosół z kury, pierś z kurczaka i mieszka gdzieś gdzie są kury i chce mieć darmowy drób ZAPRASZAMY !!!! :D

dalmaty to po części też psy myśliwskie fajnie że ma taki instynkt :)

Posted

Jeśli do przyszłego tygodnia nie wypadnie jakiś nagły przypadek (suka w ciąży etc.) to kierownik najprawdopodobniej umówi się na ciachanie jajek chłopaka :lol!: