Neczka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Oby tylko domek wypalił... zobaczymy co z tego będzie, jeszcze nic na 100% Quote
Neczka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Oczywiście, proszę się częstować ;) Znasz może kogoś, kto na dogomanii zajmuje się adopcjami bullowatych ? Biorę się właśnie za wątek psiaka w typie pita... Quote
Neczka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 W takim razie samotnie wyruszę na poszukiwanie... ;) Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/208581-Przeuroczy-pit-bull-quot-przywi%C4%85za%C5%82-si%C4%99-smycz%C4%85-do-schroniska-quot Quote
Neczka Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 madcat1981 napisał(a):Bardzo fajny tytuł wątku :lol: Trzymajmy więc kciuki za domek. A jak nie wypali, to mam nadzieję, że ten tytuł przyciągnie kogoś fajnego dla Jean'a ;) Quote
Neczka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dalmatysio na 99% idzie jutro do nowego domku. W końcu wiem coś więcej, po rozmowie z Panem. A więc... domek z ogrodem. Spanko oczywiście "wewnętrznie". Pan zna się na rasie. I nie może się już chłopaka doczekać ;) Quote
Isadora7 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 super wiadomość. miejmy nadzieję ze te 99 stanie się jutro 100 Quote
roma_121 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a przeprowdzała ktoś kontrolę przed adopcyjną ? żeby przypadkiem nie była to pseudo .... Quote
Vilena Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 To fundacja powinna zrobić wizytę bo pies został zgłoszony o pomoc do nas. Ale nikt nie podał nam adresu nowego właściciela :roll: Quote
Neczka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Jean pojechał dziś do swojego nowego domku tuż pod Przemyślem. Pan zakochał się w psie od pierwszego wejrzenia. Jean będzie jedynym psem w domu, a do dyspozycji dostał także ogród. Co do kontroli poadopcyjnej - luzik arbuzik, niedługo się przejedziemy ;) Dziękuję wszystkim za pomoc :) Quote
roma_121 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 super wiadomość ;) mam nadzieje że dopilnujecie ten kontroli po adopcyjnej ;) i dobrze żeby Pan mu jednak te jajka uciął tak dla bezpieczeństwa ;) Quote
Neczka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Myślę, że damy Panu kilka dni na poznanie swojego nowego podopiecznego i zadzwonię zapytać jak sobie radzą. A za kilka tygodni umówimy wizytę. Podczas rozmowy na pewno wspomnę o ciachaniu. Quote
Vilena Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Bardzo bym chciała poznać relację z tej wizyty. Cieszę się, że udało mu się znaleźć domek, ale następnym razem jak fundacja ma pomóc to od początku do końca, a nie tak, że niby mamy szukać domu, ale jednak 'bokiem' znajduje się inny dom o którym właściwie nic nie wiemy. Quote
Neczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Vilena, na pewno napiszę. A schronisko to jednak schronisko i zgłaszają się tam ludzie, którzy adoptują zwierzęta. Ja ogłaszam je na portalach i forach, m.in. dogomanii szukając pomocy w poszukiwaniu domów. Jeśli jednak znajduje się dobry dom stały, blisko, łatwy do sprawdzenia - dlaczego nie ? Co innego, gdyby przed obecnym właścicielem Jean'a znalazł się inny DS, znaleziony tu, na dogomanii. Wtedy psiak zostałby zarezerwowany i pojechałby do tego domku. Odkąd tylko Pan przyjechał do schroniska i zainteresował się psiakiem - zaczęłam pisać o tym na forum, nie chciałam nagle wpaść z informacją, że "pies już jest w domu". Naprawdę, wszystko jest w porządku. I tak jak pisałam wcześniej - na pewno odbędzie się i wizyta i w ciągu najbliższych dni zadzwonimy. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Quote
roma_121 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 a ja się tam ciesze że znalazł dom ;) tylko pamietaj proszę o tej wizycie i ciachaniu jaj ;) i zdjęciach w jakich warunkach psiak żyje ;) my jako Fundacja dalibyśmy mu za pewne na razie dom tymczasowy albo hotel więc jak znalazł się dom stały na prawdę dobry dla psa to nie ma o co sprzeczać ;) Quote
Neczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Dlatego nie sprzeczamy tylko cieszymy i zgadzamy się z podejściem Romy :) Oczywiście nie zapomnimy wziąć aparatu jako że zdjęcia z nowego domku są mile widziane nie tylko na forum, ale i na naszej schroniskowej stronie ;) Quote
roma_121 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 i co u psiny ? była kontrola po adopcyjna ? są nowe zdjęcia psa ? ;) Quote
Neczka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Jutro dzwonię ;) Wizyta pewnie w przyszłym tygodniu. Quote
Neczka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Jean ma się świetnie. Od pierwszego dnia poczuł się w nowym domu jak u siebie. Pan jest bardzo zadowolony z psa, a i wygląda na to, że pies z Pana nie mniej ;) Zdjęcia postaram się wstawić jutro ;) Quote
roma_121 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 świetne wiadomości ;) czekam na fotki ;) a będzie psiak kastrowany? Quote
Neczka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Wiem, że nikt nie lubi offów, ale... Nikt nie zagląda do malutkiej babci Carli, koleżanki ze schroniska Jeana... http://www.dogomania.pl/threads/210090-Pokrzywiona-Carla...-ka%C5%BCda-jej-%C5%82apka-idzie-w-inn%C4%85-stron%C4%99.-Mimo-to-tak-bardzo-chce-%C5%BCy%C4%87 Zapraszam serdecznie ! ;) Quote
Recommended Posts