omry Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Obama']ooops no to dalam plame .:)[/QUOTE] Mieliśmy inny tytuł wątku, to wybaczam :evil_lol: Ale żeby moich pięknych psów nie pamiętać.. no ja nie wiem :shake: Quote
Obama Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 no ja wiem....:((( wybacz,zyje wiecznie w stresie ,ze mnie psia bestia wlasna pozre...wiec wieszz..:P z nerwow rozne rzeczy sie zapomina :D Quote
Talucha Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-gAveVJjKQ9k/UNYk3yMxywI/AAAAAAAAAuY/sxP0HRO4RJ0/s692/SAM_0907.JPG[/url] Mikołaj za szybko przyszedł? :diabloti: Pasuje Kurze fioletowy :lol: Quote
omry Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Obama']no ja wiem....:((( wybacz,zyje wiecznie w stresie ,ze mnie psia bestia wlasna pozre...wiec wieszz..:P z nerwow rozne rzeczy sie zapomina :D[/QUOTE] Dobra dobra, tłumacz się :evil_lol: [quote name='Talucha'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-gAveVJjKQ9k/UNYk3yMxywI/AAAAAAAAAuY/sxP0HRO4RJ0/s692/SAM_0907.JPG[/URL] Mikołaj za szybko przyszedł? :diabloti: Pasuje Kurze fioletowy :lol:[/QUOTE] Mikołaj dopiero przyjdzie, bo zamówiłam obroże. Niby dla nich, ale dla siebie, czyli prezent idealny :evil_lol: I właśnie kurze zamówiłam fiolet między innymi :) Quote
WATACHA Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='omry']Dobra dobra, tłumacz się :evil_lol: Mikołaj dopiero przyjdzie, [B]bo zamówiłam obroże[/B]. Niby dla nich, ale [B]dla siebie[/B], czyli prezent idealny :evil_lol: I właśnie kurze zamówiłam fiolet między innymi :)[/QUOTE] Liczę na fotkę w niej.Zobaczymy czy Ci do twarzy :) Quote
Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Kurcia jaka damulka :D Spokojnych, Rodzinnych i Radosnych Świąt dla Ciebie Paula, Rodzinki i całej futerkowej ekipy życzy Agata z Bestią:x-mas: Quote
Lucky. Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 obrożoholiczka :evil_lol: mi już chyba przeszło z tymi obrożami, całe szczęście. :multi: Quote
omry Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='WATACHA']Liczę na fotkę w niej.Zobaczymy czy Ci do twarzy :)[/QUOTE] Masz jak w banku :D [quote name='Besti']Kurcia jaka damulka :D Spokojnych, Rodzinnych i Radosnych Świąt dla Ciebie Paula, Rodzinki i całej futerkowej ekipy życzy Agata z Bestią:x-mas:[/QUOTE] Dziękujemy i wzajemnie :) [quote name='Lucky.']obrożoholiczka :evil_lol: mi już chyba przeszło z tymi obrożami, całe szczęście. :multi:[/QUOTE] Ty się nie odzywaj, przez jakiś okres zamawiałaś ich tyle, że to się nadawało już tylko do leczenia w psychiatryku :diabloti: Mam u Ciebie jeszcze tą niebiesko-różową? :loveu: W ogóle zapomniałam napisać, Vectra poleciła mi kiedyś preparat na stawy i Iwan dostaje od dwóch tygodni teraz ten. Jest świetny :) Wcześniejsze tabletki sprawiały po prostu, że nie kulał, a teraz lata jak szalony, nic go nie boli, ciągle sobie siada i nawet staje na tylnych łapach przednimi opierając się o kojec :) Jeszcze nigdy nie widziałam Iwana stojącego na tylnych łapach pomijając chwilowe wybijanie się z radości :loveu: Quote
Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='omry'] Dziękujemy i wzajemnie :) W ogóle zapomniałam napisać, Vectra poleciła mi kiedyś preparat na stawy i Iwan dostaje od dwóch tygodni teraz ten. Jest świetny :) Wcześniejsze tabletki sprawiały po prostu, że nie kulał, a teraz lata jak szalony, nic go nie boli, ciągle sobie siada i nawet staje na tylnych łapach przednimi opierając się o kojec :) Jeszcze nigdy nie widziałam Iwana stojącego na tylnych łapach pomijając chwilowe wybijanie się z radości :loveu:[/QUOTE] Dzięki;) Mówisz o Nutred Flexit? Quote
angineuuka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Też się czasem zastanawiam, czy ja już byłam na jakimś wątku czy nie :P wesołych świąt kochani! :loveu: Quote
omry Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Besti']Dzięki;) Mówisz o Nutred Flexit?[/QUOTE] Flexit Drink. Coś takiego: [IMG]http://www.bcaa.pl/images/48/1794.jpg[/IMG] [quote name='Angi']Też się czasem zastanawiam, czy ja już byłam na jakimś wątku czy nie :P wesołych świąt kochani! :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy, wzajemnie :) Quote
Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Też zjadłyśmy dwa opakowania (grejpfrut i brzoskwinia:evil_lol:). W sumie nie wiem czy działało bo brane było profilaktycznie. Po ilu opakowaniach dostrzegłaś różnicę w zachowaniu Iwana? I jaką dawkę dajesz? Quote
omry Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Besti']Też zjadłyśmy dwa opakowania (grejpfrut i brzoskwinia:evil_lol:). W sumie nie wiem czy działało bo brane było profilaktycznie. Po ilu opakowaniach dostrzegłaś różnicę w zachowaniu Iwana? I jaką dawkę dajesz?[/QUOTE] On to bierze dopiero niecałe 2 tygodnie po 10 g dziennie. Quote
Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='omry']On to bierze dopiero niecałe 2 tygodnie po 10 g dziennie.[/QUOTE] Łał więc efekty super! Ja dawałam 20g. Nie wiem czy to napwno z tym związane ale Mała miała chyba po tym glukozę w górnych granicach ale w normie. Quote
omry Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ale się wkurzyłam :angryy: Przyszła dzisiaj babcia moja do mojej mamy i powiedziała, że mam nie brać do niej dzisiaj kury, bo jej mąż (nie mój dziadek) sobie nie życzy, żeby ona skakała po meblach. Nosz ***** mać! Po pierwsze czemu nie przyszła pogadać do mnie, a po drugie, jak ciotka Macieja nie życzyła sobie psów na kanapach to wprost powiedziała. Pies dostał koc i siedział na ziemi cały czas i nikt nie miał problemu. Aleee nie.. Czesuaf sobie nie życzy, to pies nie ma wstępu. *******e, idę tam na godzinę, mówię co myślę, biorę co moje i idę sobie! Bo się wkurzyłam jak jasna cholera. Jakby nie było można normalnie pogadać i powiedzieć! Quote
evel Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Nie dziwię się, też mnie zawsze irytuje przekazywanie wiadomości przez posłańców, jakby nie można było wprost powiedzieć o co chodzi. Przeszło Ci już troszkę? ;) Quote
omry Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Szybko ochłonęłam i olałam, jak zawsze :evil_lol: Chciałam kurę nagrać, jak miała głupawkę, ale zanim znalazłam aparat, to już ledwo się ruszała. Coś tam nagrałam, ale w sumie nic ciekawego. Zaraz wrzucę. Miała przyjechać do nas Jawa na weekend, ale dostała pierwszej cieczki i ma tak jak kura, że nie może się odnaleźć, więc dałam spokój :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-ciuvvqUm9SU/UNzGzzfSZ4I/AAAAAAAAAvQ/WDAEDlSKn2c/s700/SAM_0979.JPG[/IMG] Quote
omry Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [url]http://www.youtube.com/watch?v=IhrJcI2Q21M&feature=youtu.be[/url] Kiedyś ją jeszcze nagram w zabawie w jej stylu :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Mam taki sam dywanik w kiblu tylko ,że zielony :lol: Quote
Vectra Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 To jednak też preparat mimo wsio , nie jest zbiegiem okoliczności. Dzięki za wytestowanie i opinie. A jak z każdym preparatem , na niektórych może nie działać. Ja podawałam 40gram na dobę ... na 30 kg psa. Teraz odkryłam dwu fazowy ten preparat , w płynie i tabletkach. [url]http://allegro.pl/flexit-500ml-nutrend-kolagen-180kap-promocja-i2887463612.html[/url] Quote
omry Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 My podajemy mu 10-12 gram na dobę, wymieszane z wodą, do strzykawki i do ryja :) Dzisiaj pierwszy raz zabraliśmy go do miasta na pieszo, a to kawałek jest i nic, gdzie to wcześniej było już ciężkie dla niego. Zobaczę jak będzie jutro, czy będzie biegał normalnie, czy będzie jednak widać przeciążenie lekkie. Z jego łapami na szczęście nie ma wielkiego problemu, nie bolą go i normalnie chodzi. Tylko starość po prostu i widać było po nim, że się chłopak oszczędzał. Dostawał wcześniej tabsy od weta, ale na tym preparacie jak widać pies o wiele lepiej się czuje, więcej biega i skacze, ciągle siada, dłuższe spacery jak najbardziej (choć nie nie wiem jakie), gdzie wcześniej się baliśmy :) Także wielkie dzięki za polecenie, bo naprawdę jak na razie na wielki plus :) Quote
omry Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-liHpNiEZw9c/UKwdMbSBn4I/AAAAAAAAAaM/j04TW9auIzU/s519/DSC_2392.JPG[/IMG] Quote
Obama Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 to Ty? :) Fajnie,z e ludzie czasem wrzucają swoje zdjęcia...przynajmniej wiadomo z kim się "rozmawia".:) Quote
omry Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 [quote name='Obama']to Ty? :) Fajnie,z e ludzie czasem wrzucają swoje zdjęcia...przynajmniej wiadomo z kim się "rozmawia".:)[/QUOTE] No ja :) Ja tam akurat nie jestem anonimowa :) Na pierwszej stronie masz link do naszych wszystkich zdjęć, na wielu jestem ja i TŻ :) Do tego mam sporo osób z Dogo na FB :) Quote
Recommended Posts