majuska Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Beciu nie mogę sie nadal na Kundelka zalogować na tym moim kompie, nie wiem czy Biszkopcik tam jest, jakby co to go wrzuć. Quote
Becia66 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 majuska napisał(a):Beciu nie mogę sie nadal na Kundelka zalogować na tym moim kompie, nie wiem czy Biszkopcik tam jest, jakby co to go wrzuć. Biszkopt już tam jest od tygodnia, a ja własnie jadę do przytuliska bo przyjeżdża Pan z 14-letnim synem go oglądać. Jak się zdecydują na adopcję i jak ja się wyrobię czasowo to może pojadę od razu na wizytę przed/po adopcyjną. Quote
Becia66 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Biszkopcik już w nowym domku w Babicy :lol:. Nowy dom z dużym ogrodem, spanie w domku na fotelu. Dzwoniłam niedawno, wszystko póki co dobrze, psinka leży w trawce przy tarasie. Mam nadzieję że Biszkopt się spisze i nie chapnie nikogo zanim się nie zadomowi.:razz: Biszkopt wskoczył do samochodu jak do siebie do domu, musiał pewnie wcześniej jeżdzić. Baj baj Biszkopciku, mam nadzieję że już tu nie wrócisz. Quote
Florentynka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 No to super!!! Krotki wątek z dobrym zakończeniem! Biszkopt - nie chapaj nikogo! Quote
Dzika_Figa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 No i super, że choć jedna adopcja. Powodzenia! 1 Quote
majuska Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 No i git!!! A ja tymczasem dostałam zapytanie na maila, czy jest mozliwość dowiezienia psa do Krakowa:roll:...ale czy np. nie zjada małych dzieci na śniadanie to nikogo nie interesuje:eviltong::shake: Quote
Becia66 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 A ja miałam 3 telefony już po adopcji Biszkopta i 1 mail. Usunęłam ogłoszenia na rzeszowiaku i tarnowiaku, przydałoby się jeszcze z Krosna usunąć bo pewnie będą dzwonić. Popatrzcie, ładny i rasowy to się telefony urywają, a cała reszta bid siedzi i zero odzewu....:shake: Quote
Florentynka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A tak BTW - Majusko, wybierasz Ty się do tego Krakowa? Quote
majuska Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Tak Asiu, tak, w poniedziałek wieczorkiem będę u Was, jutro zadzwonię na spokojnie bo właśnie z wesela wróciliśmy , cały dzień w biegu.... Beciu właśnie usuwam ogłoszenia :) Quote
Florentynka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 majuska napisał(a):Tak Asiu, tak, w poniedziałek wieczorkiem będę u Was, jutro zadzwonię na spokojnie bo właśnie z wesela wróciliśmy , cały dzień w biegu.... Beciu właśnie usuwam ogłoszenia :) A jest możliwość dowozu psa? ;) Pytam w zasadzie poważnie...taki jeden gnojek potrzebuje transportu... Quote
majuska Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jakby go kto odebral ode mnie o 10.30 z ul. Konecznego 2 to jak najbardziej. Co to za gnojek? Quote
Florentynka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ten gnojek: http://www.dogomania.pl/threads/208938-Nie-ma-pr%C4%85du-jest-PARWO-b%C5%82agam-o-DT-ratuj%C4%85ce-%C5%BCycie-dla-2miesi%C4%99cznego-dziecka!-Srz Quote
Agula99 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mam nadzieję, że u naszego Biszkopcika wszystko jak w najlepszym porządku, że jest fajny, miły, kochany, wszyscy się nim zachwycają i go nie oddają ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Biszkopciku dużo szczęścia w nowym domku! A przede wszystkim bądź grzeczny! :kciuki: :kciuki: Przydałoby się zmienić tytuł wątku. ;) 1 Quote
Florentynka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Eee, tak od razu się nie zmienia, bo można zapeszyć ;) 1 Quote
Becia66 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Asia & Ginger napisał(a): Przydałoby się zmienić tytuł wątku. ;) Jutro zadzwonię i dowiem się jak sytuacja wygląda i jeśli wszystko okay to zmienię. Quote
Becia66 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 U Biszkopcika w domu wszystko och i ach, jaki cudny, wspaniały i mądry. Czuje się już jak u siebie, szlaeje po ogrodzie i wszyscy sie nim zachwycają. Nazywa się teraz Bursztyn. Skoro wszystko super to zmieniam tytuł wątku. :lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Becia66 napisał(a):U Biszkopcika w domu wszystko och i ach, jaki cudny, wspaniały i mądry. Czuje się już jak u siebie, szlaeje po ogrodzie i wszyscy sie nim zachwycają. Nazywa się teraz Bursztyn. Skoro wszystko super to zmieniam tytuł wątku. :lol: Wspaniałe wiadomości!!! :multi: :multi: :multi: Quote
majuska Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Super Biszko, chociaż tobie sie udało, bo cała nasza boguchwalska reszta gnije w boksach dalej:roll: ... Quote
Recommended Posts