Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Beciu nie mogę sie nadal na Kundelka zalogować na tym moim kompie, nie wiem czy Biszkopcik tam jest, jakby co to go wrzuć.

Biszkopt już tam jest od tygodnia, a ja własnie jadę do przytuliska bo przyjeżdża Pan z 14-letnim synem go oglądać.
Jak się zdecydują na adopcję i jak ja się wyrobię czasowo to może pojadę od razu na wizytę przed/po adopcyjną.

Posted

Biszkopcik już w nowym domku w Babicy :lol:. Nowy dom z dużym ogrodem, spanie w domku na fotelu. Dzwoniłam niedawno, wszystko póki co dobrze, psinka leży w trawce przy tarasie. Mam nadzieję że Biszkopt się spisze i nie chapnie nikogo zanim się nie zadomowi.:razz:

Biszkopt wskoczył do samochodu jak do siebie do domu, musiał pewnie wcześniej jeżdzić.

Baj baj Biszkopciku, mam nadzieję że już tu nie wrócisz.

Posted

No i git!!!
A ja tymczasem dostałam zapytanie na maila, czy jest mozliwość dowiezienia psa do Krakowa:roll:...ale czy np. nie zjada małych dzieci na śniadanie to nikogo nie interesuje:eviltong::shake:

Posted

A ja miałam 3 telefony już po adopcji Biszkopta i 1 mail. Usunęłam ogłoszenia na rzeszowiaku i tarnowiaku, przydałoby się jeszcze z Krosna usunąć bo pewnie będą dzwonić. Popatrzcie, ładny i rasowy to się telefony urywają, a cała reszta bid siedzi i zero odzewu....:shake:

Posted

Tak Asiu, tak, w poniedziałek wieczorkiem będę u Was, jutro zadzwonię na spokojnie bo właśnie z wesela wróciliśmy , cały dzień w biegu....
Beciu właśnie usuwam ogłoszenia :)

Posted

majuska napisał(a):
Tak Asiu, tak, w poniedziałek wieczorkiem będę u Was, jutro zadzwonię na spokojnie bo właśnie z wesela wróciliśmy , cały dzień w biegu....
Beciu właśnie usuwam ogłoszenia :)

A jest możliwość dowozu psa? ;)
Pytam w zasadzie poważnie...taki jeden gnojek potrzebuje transportu...

Posted

Mam nadzieję, że u naszego Biszkopcika wszystko jak w najlepszym porządku, że jest fajny, miły, kochany, wszyscy się nim zachwycają i go nie oddają ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

Przydałoby się zmienić tytuł wątku. ;)

Jutro zadzwonię i dowiem się jak sytuacja wygląda i jeśli wszystko okay to zmienię.

Posted

U Biszkopcika w domu wszystko och i ach, jaki cudny, wspaniały i mądry. Czuje się już jak u siebie, szlaeje po ogrodzie i wszyscy sie nim zachwycają.
Nazywa się teraz Bursztyn. Skoro wszystko super to zmieniam tytuł wątku. :lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
U Biszkopcika w domu wszystko och i ach, jaki cudny, wspaniały i mądry. Czuje się już jak u siebie, szlaeje po ogrodzie i wszyscy sie nim zachwycają.
Nazywa się teraz Bursztyn. Skoro wszystko super to zmieniam tytuł wątku. :lol:

Wspaniałe wiadomości!!! :multi: :multi: :multi: