Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Śliczna maleńka koteczka została znaleziona spacerująca kilka godzin przy ruchliwej trasie.
Teraz szuka dt lub ds.
Ma zaledwie kilka miesięcy, bardzo potrzebuje bliskości człowieka.
Jest bardzo chudziutka. Była zakleszczona.
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu.
Dobrze dogaduje się z innymi kotami.
Taka typowa przytulanka.

Kontakt:

tel: 785 549 189
mail: [email protected]

[/FONT]

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś pogadam z moim mężem i jak moja tymczaska pójdzie do DS jutro, to na 99% mogłabym ją wziąć. Ale nie będę miała funduszy na wysterylizowanie jej. Dziś zrobię bazarek na mojego psiego tymczasa (który wraz z moją kotką będzie ciachany za tydzień w pt) i jeśli coś zostanie (w co wątpię), to przeznaczę na ten cel, a jak nie trzeba będzie jakoś dozbierać :roll: Jakoś :roll:

Gdzie ona w ogóle jest?

Posted

Kotka od dziś u mnie, jest malutka i grzeczniutka. Niestety boi się psów, Sadie dostała już po pysku. Chyba widok jeszcze dwóch psów ja przeraził, bo na Jadzię też syczy. Odizolowałam ja, nakarmiłam, napoiłam i śpi sobie.

Posted

Może to stres, ale ogon ma non stop na szczotkę jak psy podchodzą :lol: Za zwierzami nie utrafisz ;) Brzuszek jeszcze trochę twardy, ale kupy też jak kamień. Apetyt ma za 3, szaleje jak pijany zając, rozniosą mi chałupę z Jagodą :lol: Wczoraj się dwa razy wykąpała w psiej misce, takie szaleństwa odchodzą. Także sama przyjemność patrzeć na nią :)

Posted

Najmądrzejszy kot na świecie! Sama nauczyła się korzystać z krytej kuwety (ma do dyspozycji otwartą) w ciągu jednego dnia. Mądrą, czysta, przytulaśna, wesoła - ideałek. Muszę ja wetowi pokazać, bo brzuch znów twardy :/ Już się prawie domyła.

Posted

Z psami w miarę ok, ale Sadie się boi dalej i prycha :lol: Sadie jest nachalna, piszczy i aż się trzęsie na widok małej, ale tez już zrozumiała, że z tym kotkiem tak nie wolno. Tylko Sadie jest u mamy i nie mam jak ich przyzwyczajać. Ale szybko się obywa z psami, także to nie jest wielki problem.
Brzuszek jest twardy, ale nie za bardzo. Napchany jedzonkiem. Nic dziwnego, je za 10 :p Ząbki ma mleczne, to pewnie ze 4 mies. ma! Niedobrze, boje się wydawać niesterylizowane zwierzaki. Waży aż 1,9 kg, duża dziewuszka będzie :)