Ania W Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Sprawa jakby nieaktualna ;) Dzisiaj zadzwoniłą do mnie p.Alina i powiedziała że są po rodzinnej naradzie i chcą żeby Saper u nich został. Saper już po kastracji. Ot taka historia trochę jak z bajki :) I tak rodzina p.Aliny z rodziny bez psa w ciągu roku stała się rodziną z dwoma psami :D Ale zaznaczyłam, że gdyby z jakiegokolwiek powodu nie mogli go zatrzymać w przyszłości to oczywiście będziemy szukali mu domu...chociaż mam nadzieję że to deklaracja która nie będzie musiała mieć pokrycia ;) W każdym razie chyba można zmienić tytuł wątku. Quote
martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 wspaniała wiadomość!!!!! tak to czasem bywa z tymczasami:D u mnie 2 tymczasowiczki do dzis grzeja tyłki w domu i tak juz zostanie;) Quote
martaipieski Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 .............................................................. Quote
Recommended Posts