justynavege Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 no yewcia nie wie nic ze ja chce foty bo na watek Rybaczka nie zajrzała :mad: Quote
solito Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 wroobelterrorystka napisał(a):ooo mój Kawaler :evil_lol: Noo, Wroobel, nie tylko Twój!:mad: Quote
yewcia1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Rybaczek to ma powodzenie - jedyny w stadzie - całe babskie :crazyeye: Quote
solito Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 yewcia1 napisał(a):Rybaczek to ma powodzenie - jedyny w stadzie - całe babskie :crazyeye: Noo! I wszystkie go kochają! Ale jego przecież nie można nie kochać!!!:loveu: Quote
justynavege Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 wroobelterrorystka napisał(a):ooo mój Kawaler :evil_lol: wypraszam sobie jest moj :eviltong: ewka gdzie foty ? :mad: Quote
wroobelterrorystka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 zrobiłam bazarek dla Uciechowa : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64186 Zapraszam! Quote
Radek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Ogłosiłem ślicznego Rybaczka ponownie na www.eoferty.com.pl Quote
wroobelterrorystka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 nie zabiję, nie zabiję :) Rybaczku kiedy znajdziesz domek? Quote
wroobelterrorystka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ja dzisiaj nie moge :placz: wiadomo coś z laleczkami ? Quote
justynavege Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Radku dziękuję :loveu: hehehe skad ja znam to diabelskie spojrzenie :evil_lol: Quote
solito Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 wroobelterrorystka napisał(a):ja dzisiaj nie moge :placz: wiadomo coś z laleczkami ? Wysłałam Ci PW Quote
Radek Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 justynavege napisał(a): hehehe skad ja znam to diabelskie spojrzenie :evil_lol: Spojrzenie faktycznie zbójeckie :) Quote
justynavege Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dzien Dobry Rybaku Fajny Chłopaku ;) spacerki sztuk dwa - jeden ja drugi solito :loveu: Quote
zdrojka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jak on się zachowuje w stosunku do innych psów samców? A jak do kotów? Pytam jeszcze raz, bo chcę go znów wrzucić u siebie w pracy... Quote
solito Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='justynavege'] dzien Dobry Rybaku Fajny Chłopaku ;) spacerki sztuk dwa - jeden ja drugi solito :loveu: A dziś były nawet 3!:multi: Quote
solito Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='zdrojka']Jak on się zachowuje w stosunku do innych psów samców? A jak do kotów? Pytam jeszcze raz, bo chcę go znów wrzucić u siebie w pracy... W stosunku do kotów nie jest agresywny, nie goni za nimi /z naszymi się lubi/: Stosunek do szczeniaków też bardzo pozytywny: W stosunku do innych samców, to zależy - jeszcze niedawno "zero agresji", ale teraz, gdy ma koło siebie same suczki, to jak obcy pies /np. mój Łapa i Leo/ jest na jego terenie, to warczy /no, w końcu to facet/ A w ogóle jest bardzo kochany! Swojego pana będzie uwielbiał nad życie! Jest uwielbiany przez wszystkich! Quote
yewcia1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Rybaczek pewnie się dogada - mieszkał z Dingusiem i to on miał władze - pomimo, ze był mniejszy;) Quote
Radek Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 zdrojka napisał(a):Pytam jeszcze raz, bo chcę go znów wrzucić u siebie w pracy... Może ktoś się wreszcie skusi na Rybaczka :) Quote
Recommended Posts