Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy na watek suczki - matki i jej dwóch córeczek , wyrzuconej na szosie razem ze szczeniakami jak śmieci
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232557-Wyrzucona-sunia-ze-szczeniakami-proszą-o-pomoc!?p=19700952#post19700952[/URL]

Posted

No niestety muszę na wątku Kami. Zuzlikowa ma zapchaną skrzynkę. Chodzi o bazarki min. na Kami.

Przesyłka do mnie ponoć zapakowana i czeka na wysyłkę. Pieniążki wpłaciłam 5.09 , a przesyłki jak nie widać tak nie widać.

Posted

Hej, Cioteczki i Kami
Aktualizuję skarpetkę.

29.08.2012 - buniaaga - 10 zł
04.09.2012 - Pani Grażyna R. - 100 zł (za sierpień i wrzesień)
10.09.2012 - anecik60 - 20 zł
14.09.2012 - Dopi - 20 zł
17.09.2012 - Elf i Mango - 10 zł

razem: 160 zł

Posted

A ja zapraszam na bazarek imienny dla psiaków porzuconych a szosie. Jadą do hotelu do Kuny, brakuje deklaracji. Prosimy o pomoc. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232557-Wyrzucona-sunia-ze-szczeniakami-prosz%C4%85-o-pomoc!?p=19704322#post19704322[/url]

Posted

[quote name='Elf i Mango']No niestety muszę na wątku Kami. Zuzlikowa ma zapchaną skrzynkę. Chodzi o bazarki min. na Kami.

Przesyłka do mnie ponoć zapakowana i czeka na wysyłkę. Pieniążki wpłaciłam 5.09 , a przesyłki jak nie widać tak nie widać.[/QUOTE] Chyba trzeba zgłosic to do osoby która prowadziła bazarek ? :roll:

Posted

[quote name='gawronka']Chyba trzeba zgłosic to do osoby która prowadziła bazarek ? :roll:[/QUOTE]
Jak najbardziej się z Tobą zgadzam.Tą osobą była właśnie Zuzlikowa.
Zależy mi na tej przesyłce , gdyż jest tam prezent dla mojego synka na urodziny ( 30.09).Na bazarku też sie przypomniałam - brak reakcji.

Posted

[quote name='Elf i Mango']Jak najbardziej się z Tobą zgadzam.Tą osobą była właśnie Zuzlikowa.
Zależy mi na tej przesyłce , gdyż jest tam prezent dla mojego synka na urodziny ( 30.09).Na bazarku też sie przypomniałam - brak reakcji.[/QUOTE]
Może zadzwoń do niej? :roll:

Posted

zajrzyjcie podnieśćie plis [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232646-bazarek-na-pomoc-fundacji-bernardyn-koniec-30-wrzesnia-godz-0-00?p=19710329#post19710329"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19710329[/URL] pomózmy bernardynom

Posted

[quote name='psi']zaglądam i podrzucam Kami ,Damian często wspomina wypad do Kuny i spacer z Kamulcem :multi: było super :multi:[/QUOTE]

Dzisiaj dzwoniła Pani o Sylwka... jednak Pani ma psa owczarka niemieckiego, więc zasugerowałam by pomyslała raczej o suczce i wspomniałam o Kamuni...cóż, ale rytm życia psiaków: gdy Pani w pracy, psiaki na dworze, gdy w domu, to psiaki z nią w domu... nie bardzo pasuje do potrzeb Kamuni, bo ogrodzenie 1,8 m i na podmurówce, ale z siatki :(... a obok u sąsiadów buldożki francuskie z tendencją do rzucania się na inne psy i zapamiętałego ich oszczekiwania.
Pani przemysli swoje możliwości zmiany ew. trybu życia psiaków, by w czasie jej nieobecności nie pozostawały na dworze... i pooglada Kami... i da mi znać. Tak wyglądało podsumowanie, ale przyznam, że jestem dość sceptyczna w tym względzie. Na razie czekam, czy Pani odezwie się mailowo i czy będę mogła podrzucić jej ankietę adopcyjną bernardynów...

Ja nawet nie próbuję już szukać powodów braku telefonu o Kamunię- Kami zdrowa i piekna, ogłoszenia stale odnawiane i zmieniane, nowe piękne fotki wstawiane, psiak nawet do dzieci, a dla ludzi ideał... po prostu zupełnie tego nie rozumię!

Posted

[quote name='psi']Kami proszona na pierwszą :)[/QUOTE]
Urwanie głowy u mnie ostatnio :roll:
A Uli chyba netka podłączyli bo lata po wszystkich wątkach :evil_lol: Dobrze,że jesteś w końcu na stałe :loveu: