Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamulcu prześliczny wskakuj do góry !
Może wypatrzy Cię tu Twój nowy domek, a może ktoś się zakocha w Tobie i zechce wesprzeć finansowo? A może się nie zakocha ale ma zbyt ciężkie kieszenie i chce się pozbyć gotówki ;)

Posted

Wybaczcie, długo nie podawałam aktualizacji :(
Między 19.06 (data ostatniej wpłaty z poprzedniego wpisu) a 03.07 nie było nowych wpłat.

03.07.2012 - suślik - 40 zł (za 2 m-ce)
10.07.2012 - Elf i Mango - 10 zł
12.07.2012 - anecik60 - 20 zł
23.07.2012 - buniaaga i doris66 - 20 zł

Posted

Miłego dnia dziewczyny ;)
Kami na pewno służy taka pogoda. A jak Ty Cioteczko Gawronko w taką pogodę? Bo mnie to już się miesza wszystko. Raz upał nie do zniesienia a dziś deszcz, chmury, zimno i byle jak :(

Posted

[quote name='suślik']Miłego dnia dziewczyny ;)
Kami na pewno służy taka pogoda. A jak Ty Cioteczko Gawronko w taką pogodę? Bo mnie to już się miesza wszystko. Raz upał nie do zniesienia a dziś deszcz, chmury, zimno i byle jak :([/QUOTE]
Wczoraj leżałam i kwiczałam. no dobra, nie kwiczałam ale leżałam. W domu 27 stopni, na podwórku 36 w cieniu :crazyeye: Głowa cały czas mnie boli , szczególnie przy takich wahaniach pogodowych . Moja suńka też nie mogła sobie miejsca znaleźć . :shake:

Posted

[quote name='gawronka']Wczoraj leżałam i kwiczałam. no dobra, nie kwiczałam ale leżałam. W domu 27 stopni, na podwórku 36 w cieniu :crazyeye: Głowa cały czas mnie boli , szczególnie przy takich wahaniach pogodowych . Moja suńka też nie mogła sobie miejsca znaleźć . :shake:[/QUOTE]

A ja ratowałam moje kwiaty na balkonie przed potężną burzą i wyciągałam kota spod łóżka w środku nocy jak pioruny nas nawiedziły :( w sobotę z kolei ja leżałam i kwiczałam ;) a mój kot nie mógł się nadziwić dlaczego jestem taka zmarnowana.
Podobno moja sunia bawiła się świetnie w mini kałużach robionych przez mojego TZ żeby się Filon schłodził. No i z białego goldena mamy czarnego labradora :D Czary mary ;)