zuzlikowa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Kociabanda2']na razie to kandydaci chcieliby raczej dowiedzieć się więcej o Kami, a w zasadzie "poznać ją" osobiście :) Tylko ja szczegółów nie znam i nie wiem co odpisać :/ Nie wiem czemu nie napisali na podany w ogłoszeniu kontakt. Pewnie nie zauważyli, że kto inny wystawia.[/QUOTE] Bardzo często tak jest... tak chyba im łatwiej. Quote
suślik Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Może to będą ludzie Kami? Może akurat się zdarzy tak, że dziewczyna znalazła swoje miejsce na ziemi i swoich ludzi? Trzymam kciuki i daj znać jaka jest odpowiedź ! Quote
zuzlikowa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='suślik']Może to będą ludzie Kami? Może akurat się zdarzy tak, że dziewczyna znalazła swoje miejsce na ziemi i swoich ludzi? Trzymam kciuki i daj znać jaka jest odpowiedź ![/QUOTE] Do chwili obecnej, ja nie dostałam odpowiedzi...chyba, że przesłana została znowu przez allegro. Quote
Kociabanda2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='zuzlikowa']Do chwili obecnej, ja nie dostałam odpowiedzi...chyba, że przesłana została znowu przez allegro.[/QUOTE] weszłam właśnie na maila... [B]Zuzlikowa[/B] Ty chciałaś posłać mi kopię wiadomości do tych ludzi czy się pomyliłaś i wysłałaś do mnie zamiast do nich???????????!! [COLOR=red]Jeśli kliknęłaś "odpowiedz" to przyszło do mnie :( Musisz użyć adresu podanego w mailu ode mnie.[/COLOR] Quote
Kociabanda2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 aaaaaaaaaaaaa! :( ale się pomieszało wszystko :( Zuzlikowa zajrzyj tu natychmiast i biegnij się poprawić! Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='Kociabanda2']aaaaaaaaaaaaa! :( ale się pomieszało wszystko :( Zuzlikowa zajrzyj tu natychmiast i biegnij się poprawić![/QUOTE] I już biegnę się poprawić.... i wysłane pod adres nadawcy maila do Ciebie. Dzięki za alarm skuteczny! :) Quote
Kociabanda2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='zuzlikowa']I już biegnę się poprawić.... i wysłane pod adres nadawcy maila do Ciebie. Dzięki za alarm skuteczny! :)[/QUOTE] uffff... :) Quote
gawronka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Pewnie ludzie czekają a tu nic .Dobrze,że Ciotki czujne jak ważki :cool3: Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='gawronka']Pewnie ludzie czekają a tu nic .Dobrze,że Ciotki czujne jak ważki :cool3:[/QUOTE] Dobrze! :) A ja miałam dzisiaj telefon z Bielska Podlaskiego o Kami... i wydzwaniam do Kuny uparcie :). Quote
suślik Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='zuzlikowa']Dobrze! :) A ja miałam dzisiaj telefon z Bielska Podlaskiego o Kami... i wydzwaniam do Kuny uparcie :).[/QUOTE] Z Bielska? Żartujesz chyba? :D A zdradzisz nam coś więcej? Jakie nastawienie? Jakie podejście do Kami i jej przeszłości? No mów mów co wiesz :D Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B]Bazarki dla Kami i Fuksika:[/B] _ mini pendrivy i metalowe smyczki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213122-Pendrivy-i-metalowe-smycze-dla-Kami-i-Fuksa...DO-26.08.2011?p=17467385#post17467385[/URL] _kubeczki, świeczniki, pojemniczek, maselniczka, komplet pióro/długopis i obraz nie tylko do nowoczesnego mieszkania: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213125-Kubki-Londyn-Pary%C5%BC-Rzym-%C5%9Bwieczniki-IKEA-maselniczka-%E2%80%93-dla-Kami-i-Fuksa-...-DO-26.08"]http://www.dogomania.pl/threads/213125-Kubki-Londyn-Pary%C5%BC-Rzym-%C5%9Bwieczniki-IKEA-maselniczka-%E2%80%93-dla-Kami-i-Fuksa-...-DO-26.08[/URL] _ ksiżąki nie tylko o pielęgnacji psa... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213129-Psie-ksia%C5%BCki-i-nie-tylko-dla-bernardyn-ki-Kami-...-do-26.08.2011?p=17468200#post17468200[/URL] ZAPRASZAMY! :smile:[/QUOTE] [SIZE=5][B]OSTATNIE GODZINY BAZARKÓW!...tylko do 23:59 ! Zapraszamy do licytacji![/B][/SIZE] Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='suślik']Z Bielska? Żartujesz chyba? :D A zdradzisz nam coś więcej? Jakie nastawienie? Jakie podejście do Kami i jej przeszłości? No mów mów co wiesz :D[/QUOTE] Dokładnie z Bielska Podlaskiego! I to odpowiedź na maila, którego przesłała mi Kociabanda :) Dom z ogrodem, 2 beniaste- pies 6l i szczeniorka 4m-czna... bez kotów i dzieci... z doświadczeniem, choć pan mniej przekonany, pani zaś bardzo zdeterminowana... pan chciał dzisiaj jechać Kami zobaczyć, ale nie było to możliwe, więc poprosłam o umówienie się z Kuną w poniedziałek. Pan pracuje nawet kilka dni poza domem, pani raczej w domu. Psiaki nocują w kotłowni, w domu mają swobodny dostęp do parteru, na piętro zaś nie wolno im wchodzić. Psiak jest wykastrowany, ale z charakterkiem i tendencją do ustawiania psów. Tak na szybko tyle... nie ma co się spieszyć, bo Kami i tak przez cieczkę nie może się ruszyć( zbyt duży stres i pęd do "powrotów" do swoich), więc nie wcześniej będzie można mysleć o jej wyadoptowaniu niż za miesiąc. Co do sterylki dom pozytywnie nastawiony... deklaruje chęć ew. sterylizacji w określonym czasie( do ew. rozważenia). Dobrze byłoby zerknąć jak Kami zareaguje na szczeniorkę, więc zaproponowałam ew. odwiedziny rodzinki w hoteliku... wszystko do uzgodnienie z Kuną.Jest czas, nie jest daleko więc spotkań i wizyt może być więcej... ale zobaczymy jak dom zareaguje po spotkaniu z Kami. Co do tendencji Kami do ucieczek(sprytu i inteligencji także :) ) dom uprzedzony i musi wziąść to pod uwagę(ogrodzenie: przód parkan, reszta siatka). O potrzebie biskości u Kami także poinformowałam. Quote
suślik Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 No to póki co wieści świetne :) Czyli jest nadzieja :) trzymam kciuki :) A Kamulec to nawet nie wie, że człowieki się nią zainteresowały. Pewnie Wojtka bajeruje i za Kuną chodzi krok w krok :) Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Wieczorem miałam drugi telefon o Kami z okolic Wejcherowa... to ponad 400km! Młody leśnik, dom w lesie , ogrodzony siatką, psiak miałby mieszkać w domu, chodzić na spacery z panem, nie ma innych zwierząt ...no, jedynie rybki. Doświadczenie z Onką przerośniętą(blisko 70kg). [B]Szukajmy kogoś do wizyty przed adopcyjnej z okolic Wejcherowa- warto ją zrobić na wszelki wypadek... ZNACIE KOGOŚ z tamtych okolic?[/B] Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B]Bazarki dla Kami i Fuksika:[/B] _ mini pendrivy i metalowe smyczki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213122-Pendrivy-i-metalowe-smycze-dla-Kami-i-Fuksa...DO-26.08.2011?p=17467385#post17467385[/URL] _kubeczki, świeczniki, pojemniczek, maselniczka, komplet pióro/długopis i obraz nie tylko do nowoczesnego mieszkania: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213125-Kubki-Londyn-Pary%C5%BC-Rzym-%C5%9Bwieczniki-IKEA-maselniczka-%E2%80%93-dla-Kami-i-Fuksa-...-DO-26.08[/URL] _ ksiżąki nie tylko o pielęgnacji psa... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213129-Psie-ksia%C5%BCki-i-nie-tylko-dla-bernardyn-ki-Kami-...-do-26.08.2011?p=17468200#post17468200[/URL] ZAPRASZAMY! :smile:[/QUOTE] [SIZE=5][B]OSTATNIE minuty BAZARKÓW!...tylko do 23:59 ! Zapraszamy do licytacji![/B][/SIZE] Quote
gawronka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ten drugi wydaje się dobry :roll: Jezu, zaciskam kciuki z całej siły:cool2: Quote
zuzlikowa Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='gawronka']ten drugi wydaje się dobry :roll: Jezu, zaciskam kciuki z całej siły:cool2:[/QUOTE] Nie próbuję jeszcze określać, który dom byłby lepszy... oba mają swoje plusy. Chciałabym , żebyśmy sprawdzili oba domki. Pierwszy będzie kontaktował się z Kuną w poniedziałek... a drugi czeka już na wizytę domową... [B]Tak więc pilnie potrzebujemy kogoś z okolic Wejcherowa... i chyba mobilnego... do wizyty w leśniczówce u pana leśniczego![/B] Quote
Kociabanda2 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Zuzlikowa błagam pilnuj się kobieto :eviltong: Znów ten sam numer :roll: Wysłałaś maila do mnie zamiast do tych ludzi. Dobrze, że akurat dziś zajrzałam na maila, bo nie patrzę codziennie. [quote name='Kociabanda2']weszłam właśnie na maila... [B]Zuzlikowa[/B] Ty chciałaś posłać mi kopię wiadomości do tych ludzi czy się pomyliłaś i wysłałaś do mnie zamiast do nich???????????!! [COLOR=red]Jeśli kliknęłaś "odpowiedz" to przyszło do mnie :( Musisz użyć adresu podanego w mailu ode mnie.[/COLOR][/QUOTE] Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='Kociabanda2']Zuzlikowa błagam pilnuj się kobieto :eviltong: Znów ten sam numer :roll: Wysłałaś maila do mnie zamiast do tych ludzi. Dobrze, że akurat dziś zajrzałam na maila, bo nie patrzę codziennie.[/QUOTE] No i masz... i znowu się poprawiłam grzecznie :) Dobrze, że weszłaś! Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='zuzlikowa'] [B]Tak więc pilnie potrzebujemy kogoś z okolic Wejcherowa... i chyba mobilnego... do wizyty w leśniczówce u pana leśniczego![/B][/QUOTE] Niestety ja nie znalazłam nikogo do sprawdzenia domku pod Wejcherowem... konkretniej w gm. Łęczyce. [B]Dziewczyny pomóżcie, bo nie wiem do kogo się zwrócić o tę wizytę- [/B]przekopałam Mapę pomocy dogomaniakom i nie znalazłam nikogo, a to dobre kilkadziesiąt kilometrów od Gdańska i Gdyni :( Quote
gawronka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Może napisać na wątkach woj. pomorskiego. ja kiedys tak szukałam dziewczyny do wizyty. :roll: Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='gawronka']Może napisać na wątkach woj. pomorskiego. ja kiedys tak szukałam dziewczyny do wizyty. :roll:[/QUOTE] A mogłabyś? [B]Chodzi dokładnie o miejscowość Łęczyn Górny w gm. Łęczyce.[/B] Wpiszę informację w tytule i podpisie...może to coś da także... Quote
gawronka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/213710-WIZYTA-PA_-%C5%81%C4%99czyn-G%C3%B3rny-gm.%C5%81%C4%99czyce-pow.wejcherowski-PILNE_dla-KAMI?p=17535355#post17535355[/url] Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='gawronka'][url]http://www.dogomania.pl/threads/213710-WIZYTA-PA_-%C5%81%C4%99czyn-G%C3%B3rny-gm.%C5%81%C4%99czyce-pow.wejcherowski-PILNE_dla-KAMI?p=17535355#post17535355[/url][/QUOTE] :)... dziękuję! Quote
Recommended Posts