ANETTTA Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 pakiet ogłoszeń to niech ma i te bide odemnie [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1763485972[/url] Quote
Kuna Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='jaanna019']A ja mam Pitusia :diabloti: i nie zawaham się go użyć, z nim to mi żaden york nie straszny:evil_lol: Oj niektórzy wiedzą na co stać moje 8 kg agresji :evil_lol: nawet Kuna mu nie dała rady :diabloti:[/QUOTE] Potwierdzam!! - Pituś jest niebezpieczny, ugryzł mnie z zaskoczenia dwa razy, a jaanna019 sie śmiała! Ona nie żartuje i jak bedzie trzeba uzyje diabła :-P Quote
jolasek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Kuna']Potwierdzam!! - Pituś jest niebezpieczny, ugryzł mnie z zaskoczenia dwa razy, a jaanna019 sie śmiała! Ona nie żartuje i jak bedzie trzeba uzyje diabła :-P[/QUOTE] I ja potwierdzam. Pituś jest napastnikiem najdroższych nogawek w mieście :eviltong:. I jeszcze gryzidupkiem Bruna, chociaż to już czas przeszły. Teraz to najlepsi kumple. Quote
jolasek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='jaanna019']O nie tylko nie kotem :-o mam alergię, już mówię, te numery to: 1,2,3,4,5,6 :diabloti:[/QUOTE] Jaanna019 sama zgarnęła wygraną, Pituś ma co chwila nowy kaganiec coraz droższy i ładniejszy. To coś znaczy. Quote
gawronka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A nie, to jaanna019 wygrywa. Szczególnie przekonał mnie wpis o coraz nowszych kagańcach :diabloti: Quote
jolasek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 I jeszcze bezkarne podgryzanie najdroższych spodni. Jedna nogawka 300 zł, a pani nosi sobie te nowe cudne kagańce Pitusia ręku i płaci za gacie.:shake: Quote
gawronka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Numery do totka ma to nic dziwnego,że płaci po 300 zeta za nogawkę:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='ANETTTA']nikt nie dzwoni nikt nie pyta ???[/QUOTE] Dzwoniło kilka osób, akurat z okolic Krakowa...i rezygnowali po tym jak słyszeli gdzie Kami jest... zbyt daleko dla nich- tak twierdzili:-( Quote
Kuna Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kami zbiera sie do cieczki moje Drogie Panie :) - znaczy teren na potęgę, chyba chce jakichś chłopów przyciągnąć, bo ten, z którym mieszka ma odnotowany brak cojones:eviltong: Oj... będzie się działo:cool3: Quote
Kuna Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='zuzlikowa']Dzwoniło kilka osób, akurat z okolic Krakowa...i rezygnowali po tym jak słyszeli gdzie Kami jest... zbyt daleko dla nich- tak twierdzili:-([/QUOTE] Hm... do mnie po haszczaki ludzie przyjeżdżają ze Śląska... widac, to nie są [B]ci[/B] ludzie.. Quote
zuzlikowa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Kuna']Hm... do mnie po haszczaki ludzie przyjeżdżają ze Śląska... widac, to nie są [B]ci[/B] ludzie..[/QUOTE] Dokładnie tak... to nie byli[B] ci[/B] ludzie. Po Nadinkę przyjechał Pan z Wrocławia, ale najpierw zaliczył Berlin i prosto stamtąd rwał po sunię do Warszawy... po Pudzianka, aż z drugiego końca Niemiec Pani przyjechała do Krakowa... Quote
zuzlikowa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Kuna']Kami zbiera sie do cieczki moje Drogie Panie :) - znaczy teren na potęgę, chyba chce jakichś chłopów przyciągnąć, bo ten, z którym mieszka ma odnotowany brak cojones:eviltong: Oj... będzie się działo:cool3:[/QUOTE] No, to będzie się działo... Kuna, to na sterylkę już teraz za późno? A potem też trzeba odczekać...a niech to! Teraz domki jednoznacznie muszą być o tym informowane... ale i tak wymogiem było, że jak jest piesek to musi być wykastrowany. Dodatkowym warunekiem do umowy dla domku, który pojawi się w międzyczasie, bedzie wysterylizowanie Kami w odpowiednim okresie. Domek musi być bardzo spolegliwy i dobrze sprawdzony. A to ci niespodziankę nam Kamulec zrobił... Quote
Kuna Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Wg mnie raczej za późno, jest już duzy obrzęk, a to może grozić krwotokiem... trzeba poczekac. Quote
zuzlikowa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Kuna']Wg mnie raczej za późno, jest już duzy obrzęk, a to może grozić krwotokiem... trzeba poczekac.[/QUOTE] No to przechlapane...a niech cię dziewczyna!Kami- niespodzianka za niespodzianka, choc po prawdzie przecież powinnyśmy się tego spodziewać! W końcu to suńka :) Oczywiście Kuno- czekamy bezapelacyjnie. Quote
Kerian Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Jutro podam aktualizację konta, OK? Byłam teraz baaardzo zajęta, ale od jutra sytuacja powinna się unormować (na chwilę...). Quote
AniaB Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 a kto pomógłby w bazarku na beniutkę? Mam kilka fantów, zdjecia zrobione, wszystko przygotuje jak trzeba, tylko niestety nie mam netu w domu i cieżko mi nadzorować i podnosic bazarek.. Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='AniaB']a kto pomógłby w bazarku na beniutkę? Mam kilka fantów, zdjecia zrobione, wszystko przygotuje jak trzeba, tylko niestety nie mam netu w domu i cieżko mi nadzorować i podnosic bazarek..[/QUOTE] Aniu... wyślij do mnie wszystko, postaram się jak najszybciej zrobić...[URL="http://www.dogomania.pl/[email protected]"] [email protected][/URL] Quote
ANETTTA Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='AniaB']a kto pomógłby w bazarku na beniutkę? Mam kilka fantów, zdjecia zrobione, wszystko przygotuje jak trzeba, tylko niestety nie mam netu w domu i cieżko mi nadzorować i podnosic bazarek..[/QUOTE] jak zrobisz ja go moge nadzorowac ja mam teraz problem z wrzucaniem fotek ....wiec nie moge robic bazarków Quote
suślik Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No tak ciotki :) Zapomniałyśmy, że Kami to dziewczyna i cieczka może nas zaskoczyć każdego dnia. Kuna jajecznych towarzyszy tam u siebie masz? A jak wyglądają majątki Kami? Brakuje za sierpień czy na czysto wychodzimy? Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='suślik']No tak ciotki :) Zapomniałyśmy, że Kami to dziewczyna i cieczka może nas zaskoczyć każdego dnia. Kuna jajecznych towarzyszy tam u siebie masz? A jak wyglądają majątki Kami? Brakuje za sierpień czy na czysto wychodzimy?[/QUOTE] Czekam na rozliczenie... ale powinnyśmy być na czysto... Quote
Kuna Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='suślik']No tak ciotki :) Zapomniałyśmy, że Kami to dziewczyna i cieczka może nas zaskoczyć każdego dnia. Kuna jajecznych towarzyszy tam u siebie masz?[/QUOTE] A mam, choćby Buziaka :), ale nie ma się o co martwić - nie uda mu się :-P Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='Kerian']Jutro podam aktualizację konta, OK? Byłam teraz baaardzo zajęta, ale od jutra sytuacja powinna się unormować (na chwilę...).[/QUOTE] [B]Kerian, możemy prosić o rozliczenie i jeśli jest pelna kwota, to przesłanie środków za hotelowanie do Kuny?[/B] 124 zł z bazarku już także "poszło" do Kerian na konto Kami... powinno wystarczyć :) Quote
gawronka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ja wpłaciłam ale jeżeli będzie brakować jeszcze za sierpień to dopłacę....tylko nie ma rozliczenia i nie wiem ile. :razz: Quote
Recommended Posts