Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jaanna019']A ja mam Pitusia :diabloti: i nie zawaham się go użyć, z nim to mi żaden york nie straszny:evil_lol: Oj niektórzy wiedzą na co stać moje 8 kg agresji :evil_lol: nawet Kuna mu nie dała rady :diabloti:[/QUOTE]

Potwierdzam!! - Pituś jest niebezpieczny, ugryzł mnie z zaskoczenia dwa razy, a jaanna019 sie śmiała! Ona nie żartuje i jak bedzie trzeba uzyje diabła :-P

Posted

[quote name='Kuna']Potwierdzam!! - Pituś jest niebezpieczny, ugryzł mnie z zaskoczenia dwa razy, a jaanna019 sie śmiała! Ona nie żartuje i jak bedzie trzeba uzyje diabła :-P[/QUOTE]
I ja potwierdzam. Pituś jest napastnikiem najdroższych nogawek w mieście :eviltong:. I jeszcze gryzidupkiem Bruna, chociaż to już czas przeszły. Teraz to najlepsi kumple.

Posted

[quote name='jaanna019']O nie tylko nie kotem :-o mam alergię, już mówię, te numery to: 1,2,3,4,5,6 :diabloti:[/QUOTE]
Jaanna019 sama zgarnęła wygraną, Pituś ma co chwila nowy kaganiec coraz droższy i ładniejszy. To coś znaczy.

Posted

[quote name='ANETTTA']nikt nie dzwoni nikt nie pyta ???[/QUOTE]

Dzwoniło kilka osób, akurat z okolic Krakowa...i rezygnowali po tym jak słyszeli gdzie Kami jest... zbyt daleko dla nich- tak twierdzili:-(

Posted

Kami zbiera sie do cieczki moje Drogie Panie :) - znaczy teren na potęgę, chyba chce jakichś chłopów przyciągnąć, bo ten, z którym mieszka ma odnotowany brak cojones:eviltong:
Oj... będzie się działo:cool3:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dzwoniło kilka osób, akurat z okolic Krakowa...i rezygnowali po tym jak słyszeli gdzie Kami jest... zbyt daleko dla nich- tak twierdzili:-([/QUOTE]

Hm... do mnie po haszczaki ludzie przyjeżdżają ze Śląska... widac, to nie są [B]ci[/B] ludzie..

Posted

[quote name='Kuna']Hm... do mnie po haszczaki ludzie przyjeżdżają ze Śląska... widac, to nie są [B]ci[/B] ludzie..[/QUOTE]

Dokładnie tak... to nie byli[B] ci[/B] ludzie.

Po Nadinkę przyjechał Pan z Wrocławia, ale najpierw zaliczył Berlin i prosto stamtąd rwał po sunię do Warszawy... po Pudzianka, aż z drugiego końca Niemiec Pani przyjechała do Krakowa...

Posted

[quote name='Kuna']Kami zbiera sie do cieczki moje Drogie Panie :) - znaczy teren na potęgę, chyba chce jakichś chłopów przyciągnąć, bo ten, z którym mieszka ma odnotowany brak cojones:eviltong:
Oj... będzie się działo:cool3:[/QUOTE]

No, to będzie się działo... Kuna, to na sterylkę już teraz za późno? A potem też trzeba odczekać...a niech to!
Teraz domki jednoznacznie muszą być o tym informowane... ale i tak wymogiem było, że jak jest piesek to musi być wykastrowany.
Dodatkowym warunekiem do umowy dla domku, który pojawi się w międzyczasie, bedzie wysterylizowanie Kami w odpowiednim okresie. Domek musi być bardzo spolegliwy i dobrze sprawdzony.
A to ci niespodziankę nam Kamulec zrobił...

Posted

[quote name='Kuna']Wg mnie raczej za późno, jest już duzy obrzęk, a to może grozić krwotokiem... trzeba poczekac.[/QUOTE]

No to przechlapane...a niech cię dziewczyna!Kami- niespodzianka za niespodzianka, choc po prawdzie przecież powinnyśmy się tego spodziewać! W końcu to suńka :)
Oczywiście Kuno- czekamy bezapelacyjnie.

Posted

a kto pomógłby w bazarku na beniutkę?
Mam kilka fantów, zdjecia zrobione, wszystko przygotuje jak trzeba, tylko niestety nie mam netu w domu i cieżko mi nadzorować i podnosic bazarek..

Posted

[quote name='AniaB']a kto pomógłby w bazarku na beniutkę?
Mam kilka fantów, zdjecia zrobione, wszystko przygotuje jak trzeba, tylko niestety nie mam netu w domu i cieżko mi nadzorować i podnosic bazarek..[/QUOTE]

Aniu... wyślij do mnie wszystko, postaram się jak najszybciej zrobić...[URL="http://www.dogomania.pl/[email protected]"] [email protected][/URL]

Posted

[quote name='AniaB']a kto pomógłby w bazarku na beniutkę?
Mam kilka fantów, zdjecia zrobione, wszystko przygotuje jak trzeba, tylko niestety nie mam netu w domu i cieżko mi nadzorować i podnosic bazarek..[/QUOTE]

jak zrobisz ja go moge nadzorowac

ja mam teraz problem z wrzucaniem fotek ....wiec nie moge robic bazarków

Posted

No tak ciotki :) Zapomniałyśmy, że Kami to dziewczyna i cieczka może nas zaskoczyć każdego dnia. Kuna jajecznych towarzyszy tam u siebie masz?
A jak wyglądają majątki Kami? Brakuje za sierpień czy na czysto wychodzimy?

Posted

[quote name='suślik']No tak ciotki :) Zapomniałyśmy, że Kami to dziewczyna i cieczka może nas zaskoczyć każdego dnia. Kuna jajecznych towarzyszy tam u siebie masz?
A jak wyglądają majątki Kami? Brakuje za sierpień czy na czysto wychodzimy?[/QUOTE]

Czekam na rozliczenie... ale powinnyśmy być na czysto...

Posted

[quote name='suślik']No tak ciotki :) Zapomniałyśmy, że Kami to dziewczyna i cieczka może nas zaskoczyć każdego dnia. Kuna jajecznych towarzyszy tam u siebie masz?[/QUOTE]

A mam, choćby Buziaka :), ale nie ma się o co martwić - nie uda mu się :-P

Posted

[quote name='Kerian']Jutro podam aktualizację konta, OK? Byłam teraz baaardzo zajęta, ale od jutra sytuacja powinna się unormować (na chwilę...).[/QUOTE]

[B]Kerian, możemy prosić o rozliczenie i jeśli jest pelna kwota, to przesłanie środków za hotelowanie do Kuny?[/B]

124 zł z bazarku już także "poszło" do Kerian na konto Kami... powinno wystarczyć :)