anecik60 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Doszły dwa maile z rzeczami na bazarek. Wystawiać już czy ktoś jeszcze coś dorzuci?[/QUOTE] ja dorzuce bluzeczki:)zaraz wysle meila Quote
Vicky62 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ja też wysłałam jakiś czas temu fotki z biżuterią ( kolczyki, bransoletkę i zegarek )na maila do jaanna019 Quote
ANETTTA Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='zuzlikowa']Dostałam zapytanie o Kami...a właściwie, czy możemy zawieźć ją do Torunia. Odpisałam"Niestety, przykro mi, ale nie dowozimy tak dużych psów do nowych domów... przyjazd po psa jest ostatnim momentem, kiedy przyszły dom może zweryfikować swoje decyzje.W przypadku bernardyna jest to szczególnie ważne. Przed adopcją przeprowadzamy ponadto wizytę przed adopcyjną i wywiad odnośnie warunków, które mogą mieć wpływ na życie psa." Ciekawa jestem, czy determinacja Pani jest tak duża,że jednak odpisze i zorganizuje transport Kami. [B]A Kami bezwzględnie warta tego.[/B][/QUOTE] a czy w ok torunia nie mamy zadnych benków gdańsk to tez blisko ??? Roma moze któremus by sie udało Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 W Bydgoszczy są dwa, nowo zgłoszone. To nie daleko od Torunia. Quote
jaanna019 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dziewczyny przekazałam wasze meile z biżuterią Paulinie. Ja będę miała więcej czasu za dwa dni. Quote
buniaaga Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='jaanna019']Dziewczyny przekazałam wasze meile z biżuterią Paulinie. Ja będę miała więcej czasu za dwa dni.[/QUOTE] Fajnie Dzięki:) Quote
Paulina_mickey Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Mam dostać jeszcze jednego maila w poniedziałek ze zdjęciami, więc poczekam i wszystko razem wystawimy, może tak być? Quote
Vicky62 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Mam dostać jeszcze jednego maila w poniedziałek ze zdjęciami, więc poczekam i wszystko razem wystawimy, może tak być?[/QUOTE] Rób tak żeby Tobie było wygodnie dla mnie bez różnicy i tak każda z Nas wysyłkę kupującemu robi oddzielnie Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Wystawiłam ten bazarek, ale musicie mi podać opisy, cenę i kto jest odpowiedzialny za co, ja to muszę wszystko tam napisać, żeby później nie było nie porozumień. Jeśli istnieje możliwość odbioru osobistego danej rzeczy to też dopiszcie gdzie. [url]http://www.dogomania.pl/threads/211774-Ciuszki-i-bi%C5%BCuteria-na-utrzymanie-Kami-w-przygotowaniu?p=17322518#post17322518[/url] Quote
buniaaga Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 moja biżuteria się nie załapała na bazarek:( ??? wysyłałam zdjęcia wcześniej do jaanny019 ,pisała że przekazała maile? Quote
jaanna019 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='buniaaga']moja biżuteria się nie załapała na bazarek:( ??? wysyłałam zdjęcia wcześniej do jaanny019 ,pisała że przekazała maile?[/QUOTE] Moja wina przegapiłam i nie wysłałam Paulinie. Już poszło. Przepraszam. Quote
buniaaga Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='jaanna019']Moja wina przegapiłam i nie wysłałam Paulinie. Już poszło. Przepraszam.[/QUOTE] Ok.fajnie:) Quote
zuzlikowa Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 To czekamy teraz na zakończenie bazarku, żeby juz można było podnosić... :) Quote
zuzlikowa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Pokazuję Kami- bardzo potrzebuje wsparcia... sierpień już tuż tuż, a środków z deklaracji jedynie na 140zł... Pomóżcie Kami! Później będę dzwonić i mam nadzieje na nowe informacje. Niestety nikt nie dzwonił...a telefon mam stale przy sobie teraz. Quote
Paulina_mickey Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='buniaaga']moja biżuteria się nie załapała na bazarek:( ??? wysyłałam zdjęcia wcześniej do jaanny019 ,pisała że przekazała maile?[/QUOTE] Dziś dodam, dostałam maila. [quote name='Vicky62']Moja załapała sie i jest od nr 10 do 17[/QUOTE] Zanotuje później jak będę dorzucać pozostałe. Ale dziewczyny koniecznie opisy i ceny-bo ja kompletnie zielona jestem w wycanianiu. wystawienie to dla mnie kilka chwil, ale nie każcie mi samej wybierać cen bo ja nie znam się zupełnie na takich rzeczach i ciężko określić mi ich wartość. :oops: Quote
anecik60 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Wystawiłam ten bazarek, ale musicie mi podać opisy, cenę i kto jest odpowiedzialny za co, ja to muszę wszystko tam napisać, żeby później nie było nie porozumień. Jeśli istnieje możliwość odbioru osobistego danej rzeczy to też dopiszcie gdzie. [url]http://www.dogomania.pl/threads/211774-Ciuszki-i-bi%C5%BCuteria-na-utrzymanie-Kami-w-przygotowaniu?p=17322518#post17322518[/url][/QUOTE] moje od 1-8, opis byl do kazdej bluzki w meilu, w zalaczniku wraz ze zdjeciem, odbior osobisty mozliwy w Bielsku Podlaskim, a za ile wystawic, nie wiem tez sie nie znam moze za 5zł moze 8 zł. jak wpiszesz tak bedzie Quote
Vicky62 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Co do cen tez mam problem kompletnie nie mam pojęcia ...opisy podałam w mailu co i jak np. dł. bransoletki ale nie ma problemu podam jeszcze raz ...tylko te ceny jeszcze? moze ktoś zaproponuje, kto bardziej zna sie na bazarkach ... Quote
Paulina_mickey Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ja jakieś ceny zaproponować mogę tylko chodzi o to, żeby tego nie zaniżyć Quote
Vicky62 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Podaj ceny takie, aby to sprzedać i żeby Kami w jakiś sposób pomóc chodź nie wielki ...a odbiór osobisty jakby co to w Białymstoku. Quote
jaanna019 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jak dobrze, że jesteście bo ja ostatnio do niczego się nie nadaję :( Kami kochana wybacz mi. Quote
Paulina_mickey Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dziewczyny wrzuciłam propozycję cen razem z opisami, nie wiem tylko kto jest odpowiedzialny za te szklane kolczyki-albo mi gdzieś umknęło :oops: I niestety na maila dostałam tylko rzeczy ciuszków tych z początkowych numerów, nie ma tam opisów. Wrzuciłam tam co prawda także propozycję cen ale opisy by się przydały. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211774-Ciuszki-i-bi%C5%BCuteria-na-utrzymanie-Kami-w-przygotowaniu?p=17322524#post17322524[/URL] Jeszcze dodam kilka rzeczy dlatego prosiła bym nie pisać jeszcze nic tam, tylko ewentualnie tutaj. [COLOR=red][B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/115407-buniaaga"][B]buniaaga[/B][/URL] [COLOR=black]- gdzie jest możliwy odbiór osobisty?[/COLOR][/B][/B][/COLOR] Quote
anecik60 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Dziewczyny wrzuciłam propozycję cen razem z opisami, nie wiem tylko kto jest odpowiedzialny za te szklane kolczyki-albo mi gdzieś umknęło :oops: I niestety na maila dostałam tylko rzeczy ciuszków tych z początkowych numerów, nie ma tam opisów. Wrzuciłam tam co prawda także propozycję cen ale opisy by się przydały. zaraz wysle ci pw z opisem ciuszkow Quote
Paulina_mickey Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='anecik60'][quote name='Paulina_mickey']Dziewczyny wrzuciłam propozycję cen razem z opisami, nie wiem tylko kto jest odpowiedzialny za te szklane kolczyki-albo mi gdzieś umknęło :oops: I niestety na maila dostałam tylko rzeczy ciuszków tych z początkowych numerów, nie ma tam opisów. Wrzuciłam tam co prawda także propozycję cen ale opisy by się przydały. zaraz wysle ci pw z opisem ciuszkow[/QUOTE]Już uzupełniłam :) Quote
Recommended Posts