Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [B]Wpłynęły 3 wpłaty :) W skarbonce Kami na moim koncie jest 80 zł od następujących osób: Marta G., Białystok - 50 zł Agata O., Bielsk Podlaski - 20 zł Buniaaga - 10 zł[/B] Dziękujemy :) Proszę o dane, komu przekazywać zebrane pieniążki. Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [B]Tekst do ogłoszeń Kami:[/B] Piękna olbrzymka, bernardynka KAMI, czeka na swego człowieka! KAMI, to ogromna bernardynka w wieku ok. 4 lat. Niezwykle piękna nie tylko ze względu na wygląd i postawę, ale także ze względu i na charakter: łagodna, delikatna, otwarta, chętna do nauki, zrównoważona, kontaktowa, posłuszna! To olbrzym, który jednak najbardziej potrzebuje człowieka- jego obecności, opieki, bliskości... potrzebuje pokochać i zaufać swojemu człowiekowi! Ze swoim człowiekiem i dla swojego człowieka zrobi bardzo wiele- nauczy się tego, czego jeszcze nie umie, zapomni o doświadczeniach przeszłości! Każdy przejaw zainteresowania: głaskanie, szczotkowanie, tulenie, przyjmuje z wdzięcznością i spokojnie się poddaje... oczekuje na nie. Początkowo, może być nieco nieufna , jak każdy pies w nowym miejscu, ale bardzo szybko się uczy, bardzo chce się nauczyć i bardzo lgnie do człowieka. Jej celem jest : spokój i szczęście człowieka... wtedy i ona jest spokojna i szczęśliwa! Kami uwielbia spacery, zna komendy- siad, leżeć, podaj łapę, ładnie chodzi na smyczy... w domu zachowuje się spokojnie, swoje potrzeby załatwia tylko na spacerach, poza terenem. Szukamy dla Kami domu z ogrodem, gdzie będzie miała wstęp do domu... gdzie człowiek lubi bezpośredni kontakt z psem, gdzie człowiek ma czas, środki, chęci, możliwości, doświadczenie, by poświęcić je Kami. Kami nie jest jednak psem towarzyszem dla kotów... ze względu na jej wielkość nie wskazany jest dom z małymi dziećmi i małymi psiakami. Uwaga: Nie wydajemy psów na łańcuch! Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Przed adopcją Kami będzie wysterylizowana. Kontakt do adopcji: 506479242 [email][email protected][/email] Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Kerian'][B]Wpłynęły 3 wpłaty :) W skarbonce Kami na moim koncie jest 80 zł od następujących osób: Marta G., Białystok - 50 zł Agata O., Bielsk Podlaski - 20 zł Buniaaga - 10 zł[/B] Dziękujemy :) Proszę o dane, komu przekazywać zebrane pieniążki.[/QUOTE] [quote name='zuzlikowa']Kochana, myslę, że zasadniejsze byłoby regularne regulowanie zobowiązań Kami wobec hotelu, ew. innych (np. weta), a nie obciążanie go jeszcze rachunkowością Kami. Wolałabym, by hotel zdecydowanie skupił sie na pracy z Kami, opiece nad nią, socjalizacją i wzmacnianiu poczucia bezpieczeństwa, niż parał rachunkami. [B]Jeśli nie robi Ci to różnicy, wolałabym, by środki Kami były na Twoim koncie i z niego regulowałybyśmy zgodnie z potrzebami wydatki suni. [/B] Czy tak może być?[/QUOTE] Czy tak może być... [B]pieniążki zebrane na Twoim kącie, a z niego regulowane wpłaty za hotel i ew. inne zobowiązania?! [/B] Quote
Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jasne, nie ma sprawy. Kiedy jest termin płatności za hotelik? Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać wątku... tyle psinek ostatnio :( Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Pisałyśmy w tym samym czasie:lol: [B]Jeśli możesz wstaw mój tekst proszę...[/B] Wyrzuć wszystko o przeszłości Kami... absolutnie wszystko! Nie pisz o stróżu, bo nie do końca wiemy jakie jest podłoże takiego jej zachowania... może to tylko poczatkowe zachowania wynikające z obaw i lęku... a jak się ustabilizuje i wyciszy, może ich nie przejawiać i wtedy ludzie mogą różnie zareagować, ze nie stróżuje. Kontakt na mnie: 506479242 [email][email protected][/email] Quote
Kociabanda2 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B]Tekst do ogłoszeń Kami:[/B] Piękna olbrzymka, bernardynka KAMI, czeka na swego człowieka! KAMI, to ogromna bernardynka w wieku ok. 4 lat. Niezwykle piękna nie tylko ze względu na wygląd i postawę, ale także ze względu i na charakter: łagodna, delikatna, otwarta, chętna do nauki, zrównoważona, kontaktowa, posłuszna! To olbrzym, który jednak najbardziej potrzebuje człowieka- jego obecności, opieki, bliskości... potrzebuje pokochać i zaufać swojemu człowiekowi! Ze swoim człowiekiem i dla swojego człowieka zrobi bardzo wiele- nauczy się tego, czego jeszcze nie umie, zapomni o doświadczeniach przeszłości! Każdy przejaw zainteresowania: głaskanie, szczotkowanie, tulenie, przyjmuje z wdzięcznością i spokojnie się poddaje... oczekuje na nie. Początkowo, może być nieco nieufna , jak każdy pies w nowym miejscu, ale bardzo szybko się uczy, bardzo chce się nauczyć i bardzo lgnie do człowieka. Jej celem jest : spokój i szczęście człowieka... wtedy i ona jest spokojna i szczęśliwa! Kami uwielbia spacery, zna komendy- siad, leżeć, podaj łapę, ładnie chodzi na smyczy... w domu zachowuje się spokojnie, swoje potrzeby załatwia tylko na spacerach, poza terenem. Szukamy dla Kami domu z ogrodem, gdzie będzie miała wstęp do domu... gdzie człowiek lubi bezpośredni kontakt z psem, gdzie człowiek ma czas, środki, chęci, możliwości, doświadczenie, by poświęcić je Kami. Kami nie jest jednak psem towarzyszem dla kotów... ze względu na jej wielkość nie wskazany jest dom z małymi dziećmi i małymi psiakami. Uwaga: Nie wydajemy psów na łańcuch! Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Przed adopcją Kami będzie wysterylizowana. Kontakt do adopcji: 506479242 [email][email protected][/email][/QUOTE] Dzięki :) :) Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Kerian']Jasne, nie ma sprawy. Kiedy jest termin płatności za hotelik? Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać wątku... tyle psinek ostatnio :([/QUOTE] Nie ustaliłyśmy z Kuną jednoznacznej daty ze względu na przewidywane trudności w nazbieraniu całej potrzebnej kwoty na hotel ( jak widać realne przewidywania :()... Ja osobiście optowałabym [B]za wpłatami 15-ego każdego miesiąca (całości) albo jeśli będą problemy z zebraniem pieniążków, przynajmniej za 2 ratami: 15 i ostatniego dnia miesiaca,[/B] bo przecież Kami jeść musi... jednak Kuna nie wyrzuci nam Kami jeśli nie będziemy mogły się z tego wywiązać( choć bardzo bym chciała regularnie rozliczać zobowiązania). Quote
kakadu Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 super, ze wszystko ustalone z ogloszeniem :) kociu - dzieki za pomoc! Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Kociabanda... to my bardzo dziękujemy w imieniu Kami... bardzo! ...i wybaczcie, że czepiam się i nie chcę informacji o przeszlości Kami wstawiać w ogloszenia... teraz Kami musi iść do przodu i zostawic za sobą przeszłość, a czas na takie informacje jest w rozmowie telefonicznej gdzie dom poinformuje sie o ew. jej doświadczeniach i ew. z tego wynikających zachowaniach (których i tak na dziś nie możemy być pewni)... gdzie także przypomni się o potrzebie dania czasu, cierpliwości, konsekwencji, koniecznej potrzebie bliskości... i prawdę powiedziawszy o ile warunek braku kotów jest wg. mnie nie do "przeskoczenia", to małe psiaki i dzieci uzależniam od doświadczenia ew. domu, a także( w takim właśnie wypadku) wcześniejszego spotkania z Kami w hoteliku- ew. psiaków i dzieci...Kuna będzie wtedy miała co robić i co obserwować( mam nadzieję, że mnie za to nie pogoni... ani mnie, ani Kami :oops:)... ale to wszystko wyjdzie w "praniu". Teraz potrzebujemy jedynie...czy aż... telefonów chętnych domków... i za to trzymam mocno kciuki! Quote
Kociabanda2 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='kakadu']super, ze wszystko ustalone z ogloszeniem :) kociu - dzieki za pomoc![/QUOTE] nie ma za co :) allegro Kami podarowane przez Kakadu: [URL]http://allegro.pl/piekna-olbrzymka-w-typie-rasy-bernardyn-szuka-domu-i1694172659.html[/URL] Quote
Kociabanda2 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='zuzlikowa']Kociabanda... to my bardzo dziękujemy w imieniu Kami... bardzo! ...i wybaczcie, że czepiam się i nie chcę informacji o przeszlości Kami wstawiać w ogloszenia... teraz Kami musi iść do przodu i zostawic za sobą przeszłość, a czas na takie informacje jest w rozmowie telefonicznej gdzie dom poinformuje sie o ew. jej doświadczeniach i ew. z tego wynikających zachowaniach (których i tak na dziś nie możemy być pewni)... gdzie także przypomni się o potrzebie dania czasu, cierpliwości, konsekwencji, koniecznej potrzebie bliskości... i prawdę powiedziawszy o ile warunek braku kotów jest wg. mnie nie do "przeskoczenia", to małe psiaki i dzieci uzależniam od doświadczenia ew. domu, a także( w takim właśnie wypadku) wcześniejszego spotkania z Kami w hoteliku- ew. psiaków i dzieci...Kuna będzie wtedy miała co robić i co obserwować( mam nadzieję, że mnie za to nie pogoni... ani mnie, ani Kami :oops:)... ale to wszystko wyjdzie w "praniu". Teraz potrzebujemy jedynie...czy aż... telefonów chętnych domków... i za to trzymam mocno kciuki![/QUOTE] info o stróżu i dzieciach, małych psach znalazłyśmy w dotychczasowych ogłoszeniach Kami :( Fajnie, że napisałaś ten tekst, bo ciężko jest sklecić coś sensownego jak człowiek nie zna psa :) Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Kerian'][B]Wpłynęły 3 wpłaty :) W skarbonce Kami na moim koncie jest 80 zł od następujących osób: Gawronka - 50 zł suślik- 20 zł Buniaaga - 10 zł ................................... razem...80zł [/B] Dziękujemy :) [/QUOTE] Dziekujemy w imieniu Kami! Wklejam w post rozliczeniowy... poprawiłam info tyczace gawronki... i mam prośbę- wpisujcie w przelewie swoje nicki... łatwiej bedzie ogarnąć wpłaty. [SIZE=4]Dziękuję raz jeszcze... i bardzo nadal prosze o pomoc Kami- najbardzej potrzebna są deklaracje stałe- dadzą poczucie spokoju i stabilizacji suni i nam![/SIZE] ...jednak każda forma pomocy w utrzymaniu Kami w hotelu, jest bardzo potrzebna: bazarki, fanty, pokazywanie wątku, udział w wydarzeniu... bardzo! Quote
suślik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Kerian'][B] Agata O., Bielsk Podlaski - 20 złł[/B] Dziękujemy :) Proszę o dane, komu przekazywać zebrane pieniążki.[/QUOTE] To ja to ja :) A nie wpisałam w tytule : dogomania suślik dla Kami? Hmmm... no nic. następnym razem wpisze :lol: Quote
suślik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='zuzlikowa'] Kami nie jest jednak psem towarzyszem dla kotów...[/QUOTE] Przeczytałam Kami nie jest jednak psem towarzyszem dla [I]idiotów[/I]. Chyba czas na drugą kawę :) Tekst ogłoszenia i zdjęcia pójdą w nast. tygodniu na pakiet ogłoszeń. Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Kociabanda2']info o stróżu i dzieciach, małych psach znalazłyśmy w dotychczasowych ogłoszeniach Kami :( Fajnie, że napisałaś ten tekst, bo ciężko jest sklecić coś sensownego jak człowiek nie zna psa :)[/QUOTE] Wiem... i wydawał się być zasadny(przynajmniej w kwestii dzieci i małych psiaków), na tyle, że warto jednak wpisać to w treść ogłoszenia, by "uspokoić" zapędy ludzi nie doświadczonych i mających jedynie "marzenia z dzieciństwa"... ... co do dzieci i małych psów, myślę, że dalsza obserwacja Kami w nowych warunkach, da jednoznaczną odpowiedź, czy ew. dom jest na tyle doświadczony, świadomy i umiejący realnie patrzeć na nowe sytuacje jakie wiążą się z wprowadzeniem tak dużego psa do domu, że możemy ten punkt uznać za mniej istotny...pokaże to także jednoznacznie i zachowanie Kami w hotelu... Zaś co do stróżowania... wiele osób właśnie dlatego wybiera bernardyny, a one nie wszystkie sie do stróżowania nadają. Kami prezentowała zachowania stróża, ale nie możemy być pewne z czego to wynikało- ze strachu, obawy, czy też rzeczywiście ma takie cechy... ocenić będziemy to mogły gdy Kami wyciszy się, ustabilizuje. Jesli dom sie znajdzie szybciej, wtedy po prostu powie sie o tych zachowaniach , uprzedzając, że po "zasiedzeniu się " Kami, mogą zaniknąć... Kami może uznać, że do pilnowania i gwarantowania bezpieczeństwa jest człowiek i ...oczekiwać, że to on podejmować będzie działania "stróża". Dzieje się tak często, choć w przypadku Kami nie musi tak być.... ale musimy mieć co do tego pewność, że to stróżująca sunia, by prezentować to w ogloszeniach. Inaczej Kami może znowu wylądować na ulicy niestety. Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='suślik']To ja to ja :) A nie wpisałam w tytule : dogomania suślik dla Kami? Hmmm... no nic. następnym razem wpisze :lol:[/QUOTE] ...nie wiem :)... ale poprawię i będzie ok! Poprawiłam i jest teraz tak: [quote name='Kerian'][B]Wpłynęły 3 wpłaty :smile: W skarbonce Kami na moim koncie jest 80 zł od następujących osób: Gawronka - 50 zł suślik- 20 zł Buniaaga - 10 zł ................................... razem...80zł [/B] Dziękujemy :smile: [/QUOTE] Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Kociabanda2']nie ma za co :) allegro Kami podarowane przez Kakadu: [URL]http://allegro.pl/piekna-olbrzymka-w-typie-rasy-bernardyn-szuka-domu-i1694172659.html[/URL][/QUOTE] Kakadu ...Bardzo dziękuję w imieniu tej pieknej... Kociabanda... ładnie wybrałaś tę fotkę do miniaturki- cała Kamica/cwaniara dla człeka nawet pięknie pozująca, choc ciagnie ja gdzieś w bok...ale wyyyyytrzyma...dla Kuny, Wojtka wytrzyma jeszcze chwilkę! :) Quote
suślik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Mogę być i Agatą O. Chociaż wolę być Agatą B. Jakoś nie przyzwykłam do nazwiska po mężu :) Ale jako Suślik czuję się najlepiej :) Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='suślik']Przeczytałam Kami nie jest jednak psem towarzyszem dla [I]idiotów[/I]. Chyba czas na drugą kawę :) [B] Tekst ogłoszenia i zdjęcia pójdą w nast. tygodniu na pakiet ogłoszeń.[/B][/QUOTE] ...i bardzo się przydadzą... Co do kawki... smacznego! :) [quote name='suślik']Mogę być i Agatą O. Chociaż wolę być Agatą B. Jakoś nie przyzwykłam do nazwiska po mężu :) Ale jako Suślik czuję się najlepiej :)[/QUOTE] ...tak wiec- masz mnieć! :)...wedle życzenia niech sie napis zmienia... Quote
suślik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='zuzlikowa']...i bardzo się przydadzą... Co do kawki... smacznego! :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że się przydadzą. Wadercia zrobiła mi bardzo dużą przysługę i przyjeła zamówienie odrobinę po terminie. Ale zgodziła się za co bardzo jej dziękuję i chwalę po wszystkich odpustach tak jak obiecałam :) Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='suślik']Mam nadzieję, że się przydadzą. Wadercia zrobiła mi bardzo dużą przysługę i przyjeła zamówienie odrobinę po terminie. [B]Ale zgodziła się za co bardzo jej dziękuję i chwalę po wszystkich odpustach tak jak obiecałam[/B] :)[/QUOTE] ...to i ja przyłączam się do pochwał i dziękuję Wam obu w imieniu Kamicy koffanej... Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='zuzlikowa']Dziękuję,że jesteście u małej... mnie pogoda- burze, nawałnice i deszcze jak z pompy, rozkłada internet i zasięg komórek... A Kami potrzebuje nadal środków na hotel... [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]Od [/B][/FONT][/SIZE][/FONT][B]27.06.2011 [/B][B]DEKLARACJE STAŁE na hotel dla Kami: _suślik...20zł _anecik60...20zł _buniaaga...10zł _doris66...10zł _P. Grażyna... 50zł _joi... 30zł ...................................... razem- 140zł[/B] [B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE na hotel dla Kami: _dreag...20zł _gawronka...50zł (po 1-szym) .................................................. ............................ razem...70zł[/B] [B][SIZE=4]Dziękuję bardzo w imieniu Kami... [/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2]Kami jest u kuny od dzisiaj, czyli od 28czerwca... z czerwca zostało 3 dni...czyli 45zł. Zaproponuję kunie, by ew. płatności przesunęła, albo na 2 raty, albo na koniec miesiąca... zobaczymy jak do tej propozycji sie ustosunkuje( zgodziła się... dziękuję). Teraz na razie mamy 140zł w stałych i 70zł w jednorazowych... czyli po wyrównaniu za czerwiec 45zł, musiałybyśmy na ten moment wykazać brak 285zł. [SIZE=4][COLOR=red][B] [SIZE=2][COLOR=black]Joi wpłaci 30zł za czerwiec i 30zł za lipiec... w związku z tym : [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=red][B]255zł to jest kwota, którą musimy nazbierać w lipcu.[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE] Dziękujemy wszystkim, którzy nie odpuścili Kami i [B]pomagają w każdy możliwy sposób:loveu:,[/B] by środki dla suni na hotelik nazbierać... [B]Bardzo prosimy jeszcze o deklaracje dla Kami... o fanty na bazarki... o bazarki...[/B][/QUOTE] ...uaktualniam pierwszą post rozliczeniowy, bo dotychczas net mi nie bardzo pozwalał... ale teraz się zaparłam ostatecznie i musi sie udać... Bardzo proszę o pamięć o Kami... deklaracje stałe................ juz nudna się staję z tym powtarzaniem. Bardzo jednak proszę! Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Post rozliczeniowy Kami...#3... mam nadzieję,że wszystko jest jasne, w razie czego czekam na ew sugestie: [B][SIZE=4]Konto dla Kami prowadzi Kerian... dziękujemy! :smile: [/SIZE][/B][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]Od [/B][/FONT][/SIZE][/FONT][B]27.06.2011 [/B][B]DEKLARACJE STAŁE na hotel dla Kami: [/B]_suślik...20zł- [B]lipiec[/B] _anecik60...20zł _buniaaga...10zł- [B]lipiec[/B] _doris66...10zł _P. Grażyna... 50zł _joi... 30zł ...................................... razem- [B]140zł[/B] [B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE na hotel dla Kami: [/B]_dreag...20zł _gawronka...50zł [B]...wpłynęły[/B] .................................................. ............................ razem...[B]70zł[/B] [B][SIZE=4].............................................................. WPŁYWY[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2](zaksiegowane)[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=4]:[/SIZE][/B] Gawronka - 50 zł suślik- 20 zł Buniaaga - 10 zł ................................... razem...[B]80zł [SIZE=4]WYDATKI[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2](uregulowane)[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=4]:[/SIZE] .[/B]..................................... razem..[B]. [/B][B][SIZE=4]Zobowiązania do pokrycia na dzień 4.07.2011: [/SIZE] [/B]_hotelowanie 28-30.06... 45zł _hotelowanie 1- 31.07... 450zł ................................................................... razem...[B]495zł[/B] [B] [SIZE=5]Stan konta na dzień 4 lipca 2011... [COLOR=red]- 415zł[/COLOR][/SIZE] [/B] [B][SIZE=4]Dziękuję bardzo w imieniu Kami... za wszelką pomoc, która umożliwi utrzymanie suni w hotelu i pozwoli, by nie ciążyło na niej piętno: WIELKIEJ PRZEGRANEJ. [/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/207951-BERNARDYNka_-KAMI_-a-wydawa%C5%82o-si%C4%99-%C5%BCe-ju%C5%BC-bezpieczna_-TRACI-DOM_POMOCY%21"][FONT="] [/FONT][/URL][CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/207951-BERNARDYNka_-KAMI_-a-wydawa%C5%82o-si%C4%99-%C5%BCe-ju%C5%BC-bezpieczna_-TRACI-DOM_POMOCY%21"][FONT="] [/FONT][FONT="] [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6160/slajd1uk.jpg[/IMG][/FONT] [FONT="] [/FONT][/URL] [FONT="] ... bez Was nie mam szansy... choć bardzo sie staram... i bardzo człowieka potrzebuję.[/FONT] [/CENTER] [B][SIZE=4] Uwagi: [/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2]Kami jest u kuny od 28czerwca... z czerwca zostało 3 dni...czyli 45zł. Zaproponuję kunie, by ew. płatności przesunęła, albo na 2 raty, albo na koniec miesiąca... zobaczymy jak do tej propozycji sie ustosunkuje ( zgodziła się... dziękuję). Teraz na razie mamy 140zł w stałych i 70zł w jednorazowych... czyli po wyrównaniu za czerwiec 45zł, musiałybyśmy na ten moment wykazać brak 285zł. [SIZE=4][COLOR=red][B] [SIZE=2][COLOR=black]Joi wpłaci 30zł za czerwiec i 30zł za lipiec... w związku z tym : [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=red][B]255zł to jest kwota, którą musimy nazbierać w lipcu.[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE] Dziękujemy wszystkim, którzy nie odpuścili Kami i [B]pomagają w każdy możliwy sposób:loveu:,[/B] by środki dla suni na hotelik nazbierać... [B]Bardzo prosimy jeszcze o deklaracje dla Kami... o fanty na bazarki... o bazarki...[/B] Quote
Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='suślik']To ja to ja :) A nie wpisałam w tytule : dogomania suślik dla Kami? Hmmm... no nic. następnym razem wpisze :lol:[/QUOTE] Było, tylko ja nie podałam... mea culpa :oops: Quote
Recommended Posts