Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']tylko nie mów że nie dotrzesz :-([/quote]

niestety mnie nie będzie:-(

[quote name='Czoko']Zawsze podziwiam jak ślicznie błyszczą Twoje dziewczynki![/quote]

dzięki:p wychodzi gammolen, omegan i olej lniany;)

Posted

hej Wiq u nas tez niestety brzydko i tak nie przyjemnie <ble>[QUOTE]niestety mnie nie będzie:-([/QUOTE]
No to mi troche razniej, a myslałam ze zostane sama

Posted

oj nie zamulajmy bo ja mam juz wystarczajacy duzy powód do ryku.Eria czekamy na foty !!!!! a jak nie ta wystawa to bedzie inna moze kiedys ja bede wystawiac, bo zapedy takie mam.Wiec mam nadzieje ze kiedys w przyszłosci bedziesz robiła mi i mojemu psu zdjecia jako ulubionej parze ;)

Posted

Witam Wiq.... troszeczkę mnie tu u Was nie było.
Świetne fotki sobie pooglądałam poczytałam troszke i juz mi lepiej. A Co do tego ze smutny dzień się zrobił to fakt u nas strasznie smutno....

Posted

U nas też od rana leje deszcz i widzę ze trzeba Was troszkę pocieszyć...

Przynajmniej ja mam troszkę lepszą wiadomość - sterydy nadal działają - kolejny dzień i noc minęły w spokoju.

Posted

jak dobrze, że choć u Was idzie ku lepszemu!
Niestety w kolejnej galerii smutno - Milena pożegnała się ze swoim szczurkiem:-(

Posted

tak no i Asia.pie stracila spanielka Korado ktorego adoptowala 2 miesiace temu- zostal potracony przez samochod:placz: :placz:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51886[/url]

Posted

[quote name='Kati']Smutno to wszystko czytać :([/quote]

ano.. mimo to witam Cię serdecznie w naszej galerii:p

[quote name='Marta_Ares']Wiq a moze jakies foteczki zeby zmienic troche ten nastrój w galerii[/quote]

spacerowych dziś nie mam, bo cały dzień lało jak z cebra, ale gdzieś mam domowe, chwileczkę:razz:

[quote name='Agushka']Jejku jak tu dziś smutno :([/quote]

na szczęście paskudny nastrój przełamał spacer z futrami. Ada była najszczęśliwsza - wszędzie woda i błoto;) bardzo jestem z dziewczyn zadowolona - ślicznie pracowały na aporcie. kto poprawiałby mi humor jak nie one?:p

Posted

i jeszcze Tygra naderwała ścięgno i nie wiadomo czy nie będzie trzeba operować:placz: :placz: :placz: odpukać u mnie wszystko w porządku......:roll: niech już minie ten pechowy okres...:-(