Czoko Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Zawsze podziwiam jak ślicznie błyszczą Twoje dziewczynki! Quote
wiq Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 [quote name='eria']tylko nie mów że nie dotrzesz :-([/quote] niestety mnie nie będzie:-( [quote name='Czoko']Zawsze podziwiam jak ślicznie błyszczą Twoje dziewczynki![/quote] dzięki:p wychodzi gammolen, omegan i olej lniany;) Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='wiq']niestety mnie nie będzie:-( [/quote] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a co tu tak pusto?? dawno chyba zadnych nowych fotek nie bylo???:razz::eviltong: Quote
wiq Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Marta, deszcz leje i jak tu focić?..:shake: Poszukam domowych:cool3: Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 hej Wiq u nas tez niestety brzydko i tak nie przyjemnie <ble>[QUOTE]niestety mnie nie będzie:-([/QUOTE] No to mi troche razniej, a myslałam ze zostane sama Quote
wiq Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 hehe, to posmućmy się razem;) :placz::placz::placz: Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja jade wprawdzie na wystawe ale też się posmucę z Wami że nie możecie jechać ze mną :-( Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 oj nie zamulajmy bo ja mam juz wystarczajacy duzy powód do ryku.Eria czekamy na foty !!!!! a jak nie ta wystawa to bedzie inna moze kiedys ja bede wystawiac, bo zapedy takie mam.Wiec mam nadzieje ze kiedys w przyszłosci bedziesz robiła mi i mojemu psu zdjecia jako ulubionej parze ;) Quote
wiq Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 no właśnie zdołowała mnie Twoja i Patki galeria.. Matko, oby wszystko się Wam ułożyło! Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witam Wiq.... troszeczkę mnie tu u Was nie było. Świetne fotki sobie pooglądałam poczytałam troszke i juz mi lepiej. A Co do tego ze smutny dzień się zrobił to fakt u nas strasznie smutno.... Quote
wiq Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 miło, że zajrzałaś:p fakt, nastrój jak w wierszach dekadenckich.. Quote
Czoko Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 U nas też od rana leje deszcz i widzę ze trzeba Was troszkę pocieszyć... Przynajmniej ja mam troszkę lepszą wiadomość - sterydy nadal działają - kolejny dzień i noc minęły w spokoju. Quote
wiq Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 jak dobrze, że choć u Was idzie ku lepszemu! Niestety w kolejnej galerii smutno - Milena pożegnała się ze swoim szczurkiem:-( Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jejku jaki okres wszedzie smuty.Jak by jakis omen :placz: :shake: :angryy: :placz::shake: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tak no i Asia.pie stracila spanielka Korado ktorego adoptowala 2 miesiace temu- zostal potracony przez samochod:placz: :placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51886[/url] Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wiq a moze jakies foteczki zeby zmienic troche ten nastrój w galerii Quote
wiq Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Kati']Smutno to wszystko czytać :([/quote] ano.. mimo to witam Cię serdecznie w naszej galerii:p [quote name='Marta_Ares']Wiq a moze jakies foteczki zeby zmienic troche ten nastrój w galerii[/quote] spacerowych dziś nie mam, bo cały dzień lało jak z cebra, ale gdzieś mam domowe, chwileczkę:razz: [quote name='Agushka']Jejku jak tu dziś smutno :([/quote] na szczęście paskudny nastrój przełamał spacer z futrami. Ada była najszczęśliwsza - wszędzie woda i błoto;) bardzo jestem z dziewczyn zadowolona - ślicznie pracowały na aporcie. kto poprawiałby mi humor jak nie one?:p Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 i jeszcze Tygra naderwała ścięgno i nie wiadomo czy nie będzie trzeba operować:placz: :placz: :placz: odpukać u mnie wszystko w porządku......:roll: niech już minie ten pechowy okres...:-( Quote
Recommended Posts