:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wiq :crazyeye: żyjesz :multi::multi: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Samturia']z każdym wejściem do tej galerii załamuje się coraz bardziej bo... TY MASZ FLATYYYY :cry: :placz: :(:(:([/quote] i to jakie :razz: Wiq po co Ci wena ustaw samowyzwalacz napewno coś sie trafi :eviltong: jakis przystojny Antonio moze dla spragnionych DGM :evil_lol: chodziasz psy i tak sa beautiful:loveu: :loveu: a tak po za tym to my sie chcielismy przywitac po bardzo długiej nieobecnosci Quote
milena182 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [B]ostatnio udzielam sie na watku o blogowych adopcjach,jest jeden z flatami w tym jeden [COLOR=Sienna],,kasztanowy"[/COLOR][/B] Quote
olekg89 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 wątrobiany jak już.Nie ma kasztanowych. Quote
milena182 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [B]zacytowalam to wiec nie ja wymyslilam tylko napisalam tak jak tam:/[/B] Quote
wiq Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Agushka']To poprawiaj się Wiqś ale szybko :mad: bo to wstyd i hańba żeby tak długo nie pokazywać nam swoich dziewczynek :)[/quote] wstydam sie, ale nie poprawie tymczasowo, bo pozyczylam aparat.. [quote name='eria']WKLEJAC FOTY NATYCHMIAST:mad:[/quote] to se ne da, patrz wyzej ;) [quote name='Tina.Sara']cześć Wiktoria :][/quote] hej:p [quote name=':: FiGa ::']wiq :crazyeye: żyjesz :multi::multi:[/quote] jakoś, ledwo, ale zawsze;) [quote name='Usia'] a tak po za tym to my sie chcielismy przywitac po bardzo długiej nieobecnosci[/quote] nooo! nareszcie na dłużej na dogo:) [quote name='milena182'][B]ostatnio udzielam sie na watku o blogowych adopcjach,jest jeden z flatami w tym jeden [COLOR=Sienna],,kasztanowy"[/COLOR][/B][/quote] mozesz mi podeslac linka na priv? [quote name='olekg18']wątrobiany jak już.Nie ma kasztanowych.[/quote] uzywa sie tego okreslenia wymiennie. we wzorcu jest tak: 'umaszczenie: tylko czarne lub kasztanowe (watrobiane). raczej niepoprawne jest 'czekoladowe' (chyba kwestia tradycji) [quote name='milena182'][B]zacytowalam to wiec nie ja wymyslilam tylko napisalam tak jak tam:/[/B][/quote] o dziwo, dobrze tam bylo;) Quote
eria Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [SIZE=5][COLOR=red]TO JEST SKANDAL !!! PRZYSZŁA , NIE WKLEIŁA ZDJĘĆ I POSZŁA !!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
wiq Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 na spacer poszłam:eviltong::evil_lol: Quote
eria Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [SIZE=5][COLOR=red]NO MÓWIŁAM ŻE SKANDAL, NA SPACER POSZŁA, BEZ FOT PRZYSZŁA[/COLOR][/SIZE] Quote
wiq Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 ni ma sprzetu, ni ma fot:shake::evil_lol: Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ty mi nie każ dłużej na foty czekać :mad: [COLOR=lightblue]flatttttttttttttttttttttttttttttttttttt[/COLOR] [COLOR=black]z jakiej hodowli masz flaty? bo widze że w profilu ci pisze żeś ze ślónska jest ;)[/COLOR] Quote
misiaczek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Oj Wiq !!!.Manto się należy [IMG]http://i9.tinypic.com/2vss0gx.gif[/IMG].Przyszła na 5 minut,fot nie zostawiła i poszła.SKANDAL :x:x:x Quote
Usia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 skandal skandal bez fot i sprzetu na spacer isc toz to tak nie mozna nam robic wiernym wielbiciela flatów i rudej :mad: :mad: Quote
BlackSheWolf Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Usia']skandal skandal bez fot i sprzetu na spacer isc toz to tak nie mozna nam robic wiernym wielbiciela flatów i rudej :mad: :mad:[/quote] ja tez czekam na fotki :D Quote
Agushka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć Wiqś :) Co tam z fotkami? będą? Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hey wiq:lol: Wszyscy czekamy na fotki pięknych suczek, i mojej Bystrej ulubionej:loveu::cool3: Quote
diabelkowa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wiqs no wlasnie jak sie starasz ? :>> chce moja loganiasta Bystra :))) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wiq Ty żyjesz :bigcool: nie dałaś zadnych foteczek ale wybaczam bo sie w końcu pokazałaś :buzi: Quote
wiq Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 szit, taka presja, chyba faktycznie zrobię jakieś fotki:evil_lol: p.s. a tak nawiasem mówiąc, cieszę się, że zaglądacie i się dopominacie:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='wiq'] p.s. a tak nawiasem mówiąc, cieszę się, że zaglądacie i się dopominacie:eviltong:[/quote] No BA !! Takich piękności się niedomagać to grzech :D Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 To ja się pożegnam bo jadę i będę potęm... :* znączy śię w sóbótę... wiem że nieczytelne ale cóż... :P Quote
Agushka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć Wiqś :) Kiedy dasz nam oczy pocieszyć swoją czarno rudą gromadką? Quote
KaRa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zadamy fotek czarno-rudej sfory:evil_lol: Quote
Recommended Posts