milena182 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 WspaniaĆe psy nie mozna tu wejsc i tego nie napisac:lol: Quote
wiq Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Cerber, niestety niektorzy tak kundle postrzegaja.. ich strata;) chcesz hodowac goldasy? Dobcia, ale zanim tak sie stalo byly kreff i pot:lol: glownie moje :diabloti: Ola&Kora, owszem, robisz postepy:D niedlugo bede Ci zapodawac pojedyncze portrety do rozpoznania;) no co Ty z ta klawiatura..:evil_lol: frisbee obadamy po poludniu, teraz mialam ''ciekawsze'' zajecia:roll: milena182, dziekujem bardzo:p zapraszam do czestych odwiedzin! Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wiq napisaĆ(a):Ola&Kora, owszem, robisz postepy:D niedlugo bede Ci zapodawac pojedyncze portrety do rozpoznania;) AĆŒ siÄ bojÄ... przyzam ĆŒe jeszcze za kaĆŒfym razem muszÄ patrzeÄ na twoje podpowiedzi, ale mam nadzieje ĆŒe w koĆcu dojdÄ do wprawy :p MiĆej zabawy z frisbee! ;) Quote
wiq Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 frisbee jest super:)) wchodza nim floatery, udal nam sie taki ze skokiem przez noge :D teraz zaczne dlugie dystanse :) Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wiq napisaĆ(a):Cerber, niestety niektorzy tak kundle postrzegaja.. ich strata;) chcesz hodowac goldasy? OczywiĆccie, ze mam taki zamiar, za niespeĆna 2 latka dostanÄ pierwszego w ĆŒyciu rasowego pieska i mam nadziejÄ, ze z niego coĆ wyjdzie :D Quote
wiq Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 hehe, od szczonka do hodowli droga jeszcze daleka, ale 3mam kciuki :) ja psy wybieralam bez ambicji hodowlanych, ktore sie pozniej zrodzily, ale jednak ich nie zrealizowalam Quote
Czoko Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 SkorzystaĆam i ja z zaproszenia i oglÄ daĆam Twoje przeĆliczne zdjÄcia. Pozdrawiam Ewa Quote
milena182 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Masz jakas strone internetowÄ swoich psĂłw? Quote
wiq Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Czoko, dziekuje i zapraszam do ogladania i komentowania :) milena182, si: www.flatcoats.prv.pl Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wiq napisaĆ(a):hehe, od szczonka do hodowli droga jeszcze daleka, ale 3mam kciuki :) ja psy wybieralam bez ambicji hodowlanych, ktore sie pozniej zrodzily, ale jednak ich nie zrealizowalam No do zaĆoĆŒenia hodowli tak, ale do speĆnienia pierwszego marzenie to juĆŒ nie, bo 2 lata to zlecÄ jak z bicza strzeliĆ :D:D:D:D DziÄki :) Quote
anetta Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jakie trzy cudowne sucze :loveu::loveu: Swietne foty. Quote
wiq Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Cerber, pozytywne dziewcze z Ciebie:p z takim podejsciem na bank sie uda :D anetta, dzieki:):) sucze spia padniete, a ja walcze z imageshackiem, bo chce fotki nowe wpakowac..:angryy: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wiq napisaĆ(a):Cerber, pozytywne dziewcze z Ciebie:p z takim podejsciem na bank sie uda :D DziÄkujÄ bardzo za sĆowa uznania :) PS. Czekam juĆŒ na nowe fotki fafolcunĂłw :) Quote
wiq Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 zaraz sie wkurze, nie chca sie ladowac.. male co nieco - fotogafowala ma siostra jak nie nalezy taktowac frisbee :evil_lol: moje, moje, moje Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 PiÄkne focie :loveu: :loveu: :loveu: No a ja juĆŒ chyba tradycyjnie... :eviltong: Po lewej Ada, a po prawej Mona. Ostrzegam nie przyjmujÄ czegoĆ takiego jak zĆa odpowiedĆș :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wiq napisaĆ(a): Ja nawet nie prĂłbuje zgadywaÄ kto jest po lewej:roll: PĂłjdÄ na Ćatwizne-po prawej jest Bystra:cool3: Quote
wiq Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ola, :klacz::klacz::klacz: Dobcia, to Bystra sie zgadza:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 super fotki, piekne psy:loveu: :loveu: Ta po prawej to Mona??? Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Marta_Ares; napisaĆ(a): super fotki, piekne psy:loveu: :loveu: Ta po prawej to Mona??? WidzÄ, Marta, ĆŒe tobie teĆŒ siÄ zgadywanki spodobaĆy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja teĆŒ stawiam, ĆŒe to Mona ;) Quote
milena182 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 o jaka dobra zabawa moze i ja powinnam kupic moim kluska taka zabawke chociaz one wola owlosione i pluszowe ale warto sprobowac.NAjlepszym dowodem jest Luiza:cool3:niby takie niepozorne frizbe a le daje radosci psiakom:razz: Quote
wiq Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Marta_Ares, Ola&Kora, brawo! wygraly Panie glowna nagrode - poranne wyprowadzenie stadka :evil_lol: milena182, sprobuj na poczatek takie szmaciane toczyc po ziemi - moze je wciagnie. w Moim Psie byl fajny kurs uczenia frisbee :D nie wiem tylko czy jamnik powinien skakac:roll: balabym sie o kregoslup. ale gonienie rollerow mu nie zaszkodzi. Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 wiq napisaĆ(a):Marta_Ares, Ola&Kora, brawo! wygraly Panie glowna nagrode - poranne wyprowadzenie stadka :evil_lol: Marta, przybij piÄ tkÄ, rzÄ dzimy normalnie :loveu: A mam takie pytanko - ktĂłry z psiakĂłw byĆ pierwszy? Czy zaczÄĆaĆ od rasowcĂłw czy moĆŒe Bystra jako pierwsza zawitaĆa w twoim domu? Quote
wiq Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 czesc:p pierwszym psem moim, w "spadku" po bracie byla Ufa. Pozniej zawitala u mnie Ada, dolaczyla Mona. Bystra jest ''najnowszym modelem";) Quote
wiq Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 teraz troche moich fotkuf odwiedziny;) Quote
Recommended Posts